Impaler

Final Fantasy IX

Rekomenduojami pranešimai

Nu tai žodžiu, man jau neberūpi nuo kada tas prasidėjo, bet kažkaip neatrodo, kad FFIX buvo tokia prasta, kad net finansinė krizė prasidėjo, man atrodo, kad normaliai žmonių pirko.

vat suprantu Chrono Cross, kad niekas nepirko arba kai kūrė Final Fantasy: Spirits Within, tai lababai dideli nuostoliai buvo, bet FFIX ..tai tikrai nežinau.. :> neatrodo man taip ir sakydamas, kad draugas ten dirbo neįtikinsi, ir nereikia įtikinti nes i don't care anymore.

Man tik rūpi, kad Square-Enix vėl paliktų Squaresoft ir baigtų pinigus gamint. Gobšuoliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu tai žodžiu, man jau neberūpi nuo kada tas prasidėjo, bet kažkaip neatrodo, kad FFIX buvo tokia prasta, kad net finansinė krizė prasidėjo, man atrodo, kad normaliai žmonių pirko.

vat suprantu Chrono Cross, kad niekas nepirko arba kai kūrė Final Fantasy: Spirits Within, tai lababai dideli nuostoliai buvo, bet FFIX ..tai tikrai nežinau.. :> neatrodo man taip ir sakydamas, kad draugas ten dirbo neįtikinsi, ir nereikia įtikinti nes i don't care anymore.

Man tik rūpi, kad Square-Enix vėl paliktų Squaresoft ir baigtų pinigus gamint. Gobšuoliai.

Sutinku. Man irgi noresi kad visa sena komanda vel butu...

P.S. Man nereikia tave itikinti, galvok ka nori. O tokie pasakymai tipa I Don't Care Anymore nu kaip vaiko pasakymai kazkokie man atrodo.

Visi bendraujam normaliai, kiekvienas turi teise sakyti. Cia juk forumas. :rolleyes:

O del RPG perejimu ir panasiai idomu butu su tavim pasneketi, nes retai surandu zmoniu mano lygio :mellow:

Gal atrasim kazko naujo ;)

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Žmogų tavo lygio? Ne per daug save iškeli? Čia daug j-rpg megėjų yra kaip: scalman ar Shliuzas.

Ir apie vaikiškus pasakymus tai patylėsiu, aš taip užbaigiu šitą nesamonę, nes tiek diskutavom, kad man jau neberūpi ir viskas. Kas čia per vaikiškumas.. (;

Jei nori pakalbėt tai mano skype yra mano profilyje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BlindSide teisus del Final Fantasy: The Spirits Within. A merger between Square and its competitor Enix was in consideration since at least 2000; however, the financial failure of Final Fantasy: The Spirits Within made Enix hesitant to join with a company that loses money, and the merge was delayed until April 1, 2003, when the two companies finally merged to form Square Enix.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ix dalis buvo parduota silpniausiai is visu ff ant psx bet vistiek parduota buvo apie 5.08 mln ,is kuriu japonijoj vien tik 2.8 mln,kai VIII dalies buvo isparduota 6 mln ,is kuriu japonijoj 2.8 mln per pirmas 4 dienas,aisku niekas nelenkia ff VII dalies kuri pasieke 9.8mln,ir yra antroj vietoj pagal parduotus psx zaidimus,aisku pirmoj vietoj Gran turismo su 10.85 mln,trecias eina gran turismo 2

tik jau tegu nesako kad mazai uzdirbo jiem ta ix dalis -_-

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman - taip. Pagrindiniai nuostoliai buvo aisku nuo Spirits Within, bet prasidejo viskas butent nuo Final Fantasy IX. Square norejo padaryti grafiskai tobula zaidima - tai taip. Del to buvo isleista labai daug pinigu. Parduota buvo ne tiek daug , kiek square tikesi ir gaminimas Spirits Within tiesiai po to (buvo jau paskelbtas) - pribaige Squaresoft kaip atskira kompanija ir Enix isgelbejo Square nuop bankroto, nuperkant ja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Squaresoft normalūs žmonės buvo ir t.t ..na būtų blogai buvę jei būtų bankrotavę, bet bent būtų SquareSoft savo gerą vardą išsaugoję, o dabar kai juos nupirko tai čia išvis kažkokie 'pinigų mylėtojai' tapo .. ne daugiau (:

Hm, Final Fantasy X tai dar buvo Squaresoft .. sakyčiau FFX dar buvo visavertis Squaresoft produktas, o kas vėliau eina?

-Final Fantasy XI

-Final Fantasy XII

-Final Fantasy Crisis Core

-Dissidia Final Fantasy

...

Na iškart matosi, kad Final Fantasy keičiasi ..tikrai keičiasi dėl to Enix :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

final fantasy x tai buvo lb lb lb lb lb lb lb geras ir idomus zaidimas lb jis man patiko ir tikrai gan netrumpas :huh: o ff11 net nelosiau :huh: visai jis manes neuzkabino :|) prastas pasirode :huh:

Redagavo JAV010

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Squaresoft normalūs žmonės buvo ir t.t ..na būtų blogai buvę jei būtų bankrotavę, bet bent būtų SquareSoft savo gerą vardą išsaugoję, o dabar kai juos nupirko tai čia išvis kažkokie 'pinigų mylėtojai' tapo .. ne daugiau (:

Hm, Final Fantasy X tai dar buvo Squaresoft .. sakyčiau FFX dar buvo visavertis Squaresoft produktas, o kas vėliau eina?

-Final Fantasy XI

-Final Fantasy XII

-Final Fantasy Crisis Core

-Dissidia Final Fantasy

...

Na iškart matosi, kad Final Fantasy keičiasi ..tikrai keičiasi dėl to Enix :huh:

Ne į temą

Jo. Ir i blogaja puse deja. Paziuresim kas bus su FFXIII...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jo. Ir i blogaja puse deja. Paziuresim kas bus su FFXIII...
Seip tai Squre Enix visai geri darbai pvz. Dragon Quest VIII, Kindom Hearts (dalys) ,o Crisis Core tai tikrai geras kaip psp,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geri gal ir geri, bet tikrai ne tokie geri kaip senieji geimai (: arba čia man tik nostalgija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ff11 net nelosiau :huh: visai jis manes neuzkabino :|) prastas pasirode :huh:

Ten tik online tas ff11

Geri gal ir geri, bet tikrai ne tokie geri kaip senieji geimai (: arba čia man tik nostalgija

Man ,tai ka zinau i Squre Soft geri buvo ir Squre-Enix geri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prikeliu temą nes nebloga žinia PS3 vartotojams.

UK PSN jau turi PAL Final Fantasy IX pardavimuose. (Pats jau nusipirkau)

Kaina tik aštuoni svarai. Manau kaip tokiam žaidimui - kaina gera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos