MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

Tai galiu, bet BF3 greitesnis zaidas nei BC2, tai nelabai kas gaunasi uzsimetus ACOG.

Kada jūs nustosit lyginti BF3 su BC2... Čia visai skirtingi žaidimai, todėl ir turi skirtis kažkiek...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai galiu, bet BF3 greitesnis zaidas nei BC2, tai nelabai kas gaunasi uzsimetus ACOG.

Tai nezaidimas kaltas kad tu negali prisitaikyti ir ismokt saudyt. Man ir buvo labai sunku priprasti, su acog isvis i nieka nepataikau. Dabar prazaidus 30+ valandu pastebejau kad ir i priesus pataikyt lengviau darosi :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BF3 ir BC2 lyginti galima, ant BC2 nors bugų nebuvo tiek kiek čia randu... nesiplėsiu.

Sniper galvojau bus zjbs ant šito žaidimo bet visiškai klydau, kažkokia nesąmonė, ant BC2 kiek leisdavo džoistikas išmokau dragshootint, ant BF3 net stovėdamas vietoje nieko nenušaunu. Kam reikėjo tą kvėpavimą įdėti ant konsolės niekaip nekertu, aišku kad sunkiau būtų bet man tas kvėpavimas peilis... ir taip sunkiai su sniperiu nusitaikau o dėl kvėpavimo iš vis... kas dar nepatinka jog nekrenta nuo vienos kulkos, o gal ten mano sniper lievi?

Pakonsultuokit, sniperistai :thumbsup4: Pagrindinės kalsės mano ant BF3 engineer (daugiausia 28h pražaista) ir pasiimu assault kartais. Ant BC2 pastoviai engineer ir sniper.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant bc2 ir man zymiai lengviau buvo su sniperiu zaisti. Pabandyk saudyti su bipodu, nereikes naudot steady aim ir bus iskarto lengviau. Tiesiog praktikuokis ir po kokiu 50 killu pats pamatysi kad ir atstumus lengviau atskirti ir daugiau killu gauni. Del sniperiu dmg tai su automatiniais reikia 3-4 shotu o su single shotais)pamirsau kaip jie vadinasi) reikia dvieju, bet zinoma visada taikai i galva :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BF3 ir BC2 lyginti galima, ant BC2 nors bugų nebuvo tiek kiek čia randu... nesiplėsiu.

Sniper galvojau bus zjbs ant šito žaidimo bet visiškai klydau, kažkokia nesąmonė, ant BC2 kiek leisdavo džoistikas išmokau dragshootint, ant BF3 net stovėdamas vietoje nieko nenušaunu. Kam reikėjo tą kvėpavimą įdėti ant konsolės niekaip nekertu, aišku kad sunkiau būtų bet man tas kvėpavimas peilis... ir taip sunkiai su sniperiu nusitaikau o dėl kvėpavimo iš vis... kas dar nepatinka jog nekrenta nuo vienos kulkos, o gal ten mano sniper lievi?

Pakonsultuokit, sniperistai :D Pagrindinės kalsės mano ant BF3 engineer (daugiausia 28h pražaista) ir pasiimu assault kartais. Ant BC2 pastoviai engineer ir sniper.

Tai su kokiu snaiperiu saudai? Jei su pirmu, tai ir nesitikek is vieno suvio patiest priesa. Naudok geriau SV-98, jis yra Bolt Action, tai didesnis damage. Ir per BC2 priesas nekrisdavo nuo vienos kulkos, nebent pataikydavai i galva (arba hardcore losei).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai naudoju SV98 ir iš vienos kulkos galima nušauti tik į galvą pataikius, o šeip reikia dviejų. Iš pradžių ir man būdavo sunku kažką nušauti, bet kuo toliau tuo geriau sekasi, dažniausiai su saniperiu per raunda apie 15 killu padarau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

čia vieną klausimą noriu užduot, kaip tą ,,hardcore'' isijungti? :D

Per serverio nustatymus pažiūrėk, kuris servas yra HC, man atrodo kitaip neįmanoma pažiūrėti.

O Chuck'ai, naudok SV98 arba M98B, abu geri... Kai kėliau recon klasę žaidžiau su šiais abiem po 4++h ir abu garantuoju, kad yra geri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš dabar dar tik pirma snaiper rifle turiu, berods svd vadinasi, tai man tikrai neblogai sekasi su juo. Nesuprantu kaip jums gali būti sunku su snaiperiu lošt? Aš net spot'u labai jau mandrų neieškau, tiesiog tarp dviejų krūmeliu atsitupiu ir done. Kartais net savotiškas sniper fight'as būna, tarkim tarp manęs ir kito snaiperio.

Redagavo feomen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat pasiskaitau jusu komentarus , apie visokius bugus , tai net noro nera isideti diska i ps3, man vien tik kad atsigulti galima man jau peilis, o kaip sake su Recon klase tas kviepavimas irgi mane besina, Paskutintas grajus buvo su tuo kvepavimu zaistas BF2142 tada kviepavimas man buvo dzin , bet aisku tas zaidimas buvo ant PC klavetura ir pele , o cia ant konsoles net siutas paeme. Tikrai ant BF:BC1 ir 2 tikrai smagiau buvo zaisti su sniperiais kai atkaliau ta sistema tai priesai kaip lapai krisdavo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš BC2 tik HC ir žaidžiau, ten su sniper kaifas buvo. Ant BF3 š****, ne mano stilius sėdėti krūmuose ir laukti priešų, kantrybės tiek neturiu. Ant BC2 pasimi sniper ir atakuoji, nebuvau iš tų kur ant kalno susėdę smaukosi :D Rezultatai ant BF3 geresni K/D ratio na bet tas pats žaidimas man nesklandžiai eina, nepadarau tokių momentų kad WoW čia gerai. Pabaigi round pamatai stats būna kad pagal stats gerai žaidei, na bet momentų jokių gražių nebuvo, jog įsimintai... Ant BC2 dar ir dabar prisiminimai šypseną sukelia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kelinta valandą šiandien įdės į PSN tą DLC gal kas žinot? :D

Jau siunčiuosi B2K! Tačiau tik vakare išmėginsiu...

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.