MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

2011-11-28 17:24, 'fotobich' parašė:

OMG OMG,

ka daryt del tampymo gal kas zino ? Nes jau nebegalima isvis lost....

speed testa ant PS3 pati pirma pasitaikiusi tai ds 2.65Mbps us 1.45Mbps. NAfik koks paras... Cia matyt reiks skambint intiko tiekejui.

Ne į temą Koks ping'as?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O eina kur nors pasiziuret kelintoj vietoj esu pasauly, nes per daugeli stats svetainiu rodo tik pirma tukstantuka? Losiu ant Xbox360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo, kad negali, nes pats Battlelog ir Battlefield 3 žaidime leaderboard'ai rodo iki 1000 (atrodo), tai kaip tau kažkokiuose tinklapiuose rodys tokius duomenys, kurių net žaidimas nerodo? (galiu klysti)

RADAU - http://bf3stats.com/leaderboard/360_score (atrodo rodo)

4689 - DARKSWIZZ! :thumbsup4:

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-11-29 12:42, 'Swizz' parašė:

Man atrodo, kad negali, nes pats Battlelog ir Battlefield 3 žaidime leaderboard'ai rodo iki 1000 (atrodo), tai kaip tau kažkokiuose tinklapiuose rodys tokius duomenys, kurių net žaidimas nerodo? (galiu klysti)

RADAU - http://bf3stats.com/leaderboard/360_score (atrodo rodo)

4689 - DARKSWIZZ! :thumbsup4:

Skaityti daugiau  
Jo, rodo visus, bet ten turi eit per visus puslapius ir ieskot saves ar galima ivesti GT ir parodys kelintoj vietoj?

P.S. Ten nevisiskai atnaujinti statusai, as esu 38 lvl, o rodo tik 33 lvl.

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-11-29 14:28, 'Roger' parašė:

Jo, rodo visus, bet ten turi eit per visus puslapius ir ieskot saves ar galima ivesti GT ir parodys kelintoj vietoj?

P.S. Ten nevisiskai atnaujinti statusai, as esu 38 lvl, o rodo tik 33 lvl.

Skaityti daugiau  
Jeigu tu ten užsiregistravęs viršui spausk Update ir parodys tikslius tavo statusus...

http://www.youtube.com/watch?v=Mnjdl6NMMp4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Want better graphics in Battlefield 3? Try FXAA Injector and witness some of the best PC visuals ever

Citata

We’ve seen in the past FXAA Injector in action with Bethesda’s RPG but did you know that you can get it working in Battlefield 3? Not only that, but the end result can be pretty amazing. Contrary to the in-game FXAA method, this custom one includes a sharpening filter that helps with the overall image quality. Moreover, players can adjust the colors and make no mistake guys, saturation and contrast can make a big difference to the game’s visuals. Oh, and get this right; FXAA Injector doesn’t introduce any additional performance hit and removes that annoying HDR effect that most PC gamers were complaining about. Don’t believe us? Then go ahead and view the following screenshots – courtesy of EA’s forum member, JoshMDB. Battlefield 3 looks simply awesome and we highly recommend this tool. So go ahead and grab it from here.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Incoming: Battlefield 3 client update for PlayStation 3

Rodyti paslėptą turinį

Kiek girdėjau beveik oficiali data BTK DLC yra - gruodžio 14d.!

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu parsisiuntes ant pc baisiai geras zaidimas ciuju ant ps3 dar geriau atrodo, tai net nelabai ir norisi zaist ant pc. per kaledas reiks bratkiui padovanot kaledine dovana kure ir pats busiu lb patenkintas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasaudziau su snaiperiu siektiek. Per vien maca 12 kilu visi headshotai ir 240+ metru atstumu, poto nulipus kalnu zemyn jau su asaultu nebetaip gerai. Bet vien nuo recon gavau 6k tasku ir MVP. Poto sekanciam 593 m headshotas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-12-01 11:15, 'Redzis' parašė:

turiu parsisiuntes ant pc baisiai geras zaidimas ciuju ant ps3 dar geriau atrodo, tai net nelabai ir norisi zaist ant pc. per kaledas reiks bratkiui padovanot kaledine dovana kure ir pats busiu lb patenkintas :)

Skaityti daugiau  

Nieko nemaišai? :)

Šiaip lyg PC versija yra gerokai patrauklesnė nei PS3/XBOX360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-12-01 12:57, 'Chuck Norriss' parašė:

Pasaudziau su snaiperiu siektiek. Per vien maca 12 kilu visi headshotai ir 240+ metru atstumu, poto nulipus kalnu zemyn jau su asaultu nebetaip gerai. Bet vien nuo recon gavau 6k tasku ir MVP. Poto sekanciam 593 m headshotas :)

Skaityti daugiau  
O man su snaiperiu kaip tik sitam zaidime nelabai patinka lost, per BC2 zymiai smagiau buvo. Kitose trijose klasese beliko paskutini unlock atsirakinti, o snaiperio klasej dar tik SKS gausiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą Aš jau visų klasių Service Star 1 gavau, su tanku jau Service Star 2, su heli scout ir jet'u liko 2 priedus atsidaryti ir bus SS1... :) Kai už reacon lošiau labiausiai patiko M98B snaiperis su Balistic x12, Pull Bolt ir Laser Sight.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-12-01 15:49, 'Swizz' parašė:
Ne į temą Aš jau visų klasių Service Star 1 gavau, su tanku jau Service Star 2, su heli scout ir jet'u liko 2 priedus atsidaryti ir bus SS1... :( Kai už reacon lošiau labiausiai patiko M98B snaiperis su Balistic x12, Pull Bolt ir Laser Sight.
Skaityti daugiau  
O kaip gaut Service Star klasei? Ar tu kalbi apie tas, kur duoda padarius simta killu? :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsirakini vienos klasės viską gauni Service star 1. Paskui būna už taškus service star 2. Engineer jog gautum service star 2 reikėjo lyg 145k pts.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą Cia siaip del idomumo noriu paklaust: jus su duslintuvais losiat ar be? Man tai labiau patinka su dusliorkem, nes gali is sono paprasciau uzflankinti ir taip smagiau buti nematomam zemelapyje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.