MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

Man atrodo, kad ištaisė kvailus spawn, nes prieš pora dienų buvo, kad miršti ir spawnas už kilometro nuo war zone, o dabar logiškesni. Bet man atrodo, kad nebeleidžia pasirinkti žmogaus spawno, na ta prasme, kad pasirenki kokį žmogų ir prie jo spawn. Ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Yeah! Pagaliau pasiimiau savo kopiją!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia radau, kad galima gaut dog tagu ar skinu, bet treciam zingsnyje praso kodo. Kur ji galima rast? Tipo ant to gerimo?

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo, kad ištaisė kvailus spawn, nes prieš pora dienų buvo, kad miršti ir spawnas už kilometro nuo war zone, o dabar logiškesni. Bet man atrodo, kad nebeleidžia pasirinkti žmogaus spawno, na ta prasme, kad pasirenki kokį žmogų ir prie jo spawn. Ar ne?

Leidžia spawnintis prie squad memberio kurio nors.

Šiaip MP tikrai geras, tik kniso kol įpratau. Destrucion - Oh yeah!

Kai tik grįšiu namo iš šopo norėtūsi su lietuviais sužaisti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Leidžia spawnintis prie squad memberio kurio nors.

Šiaip MP tikrai geras, tik kniso kol įpratau. Destrucion - Oh yeah!

Kai tik grįšiu namo iš šopo norėtūsi su lietuviais sužaisti :)

Agree.

Beje, kaip į Lt squada patekti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo tokio oficialaus 'lt squad' nėra, tiesiog susitinkame pažaisti su savais per invite funkciją, o šiaip galėtumėm tokį dalyką ir sukurt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Battleloge jau buriamės pora dienų į Lithuanian Squad. Pasieškokit ir šaukit čia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kam per Multiplayer padare Squad commander, juk niekuo nesiskiria nuo kitu Squodo nariu ir ar cia ji random parenka, ar pagal kazka kitka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pažaidęs MP 3:50h labai patiko... Visi tie map'ai atrodo NUOSTABIAI. Tik kartais palagina servuose. Taip pat yra camperių nemažai... Pasikėliau per tas nepilnas 4h 7 rank'ą. Kaip ir kažkam iš čia nepatiko Jet'ų ir sraigtasparnių valdymas... Jet'os, tai dar, dar, nu bet jau sraigtasparnių... Žinoma įsijungiau ir Campaign, patiko tikrai, pirmą sykį žaidžiu ant Easy, nes noriu apsiprasti, vėliau įsijungsiu ir Hard, nes mačiau yra Trophy, kad reikia ant Hard pereiti. Beja kas žaidęs yra BFBC ar BFBC2 gauna Dog Tag šių žaidimų.

Ne į temą

Bet ar man vienam pasirodė, kad Manual knygutė kažkokia negraži ir per maža? Gal čia taupimo rėžimas pas juos? Vos 4 puslapiai, nėra višelio, paveiksliukų... :dribble:

Sukūriau PS3 Lietuvos squad'ą Battlelog'e! - http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391374900731/ Kas žaidžiat BF3 su PS3 junkites ir žaisim kartu!

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pala, pala tai tau manualas dar buvo? Nes ant xbox 360 versijos manualo aš neradau, tik kodus. O pas kitus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo manualas sutrumpintas buvo. Reliai pagal rekalavimus zaidimo manualas turi buti tik legal notes, kas ir buvo sudeta. Visa kita info gali buti in game. Beto del squadu, vakar ziurejau yra sukurti 7-8 ar dar daugiau lt squadu su 1 memberiu. Gal reiketu tiesiog kooperuoti visiem i viena nes dabar nei sis nei tas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo manualas sutrumpintas buvo. Reliai pagal rekalavimus zaidimo manualas turi buti tik legal notes, kas ir buvo sudeta. Visa kita info gali buti in game. Beto del squadu, vakar ziurejau yra sukurti 7-8 ar dar daugiau lt squadu su 1 memberiu. Gal reiketu tiesiog kooperuoti visiem i viena nes dabar nei sis nei tas

Ne į temą

Tai turbūt kas kuria ne iš šito forumo, dėl to ir nežino apie sukurtus manau... O aš vakar kiek ieškojau radau tik vieną LT squad'ą ant PS3, bet žmogus buvo neaiškus. Parašiau aš jam gal jis iš šio supporto. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jegaaaaa! Gavau ir as saavo kopija, paliko prie duru pastininke, nes netilpo i dezute. Reikes pasiieskot battleloge squodu, bet dabar einu lost. Ate!!! :D

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.