MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

Na gerai gerai.

Bet gerai, kad ši EA Support'o skylė užsirišinėja po truputį :)

Ar čia man vienam pasirodė, ar MP tekstūros labai jau žemo lygio (panašiaip kaip SP be HD pack'o).

Ir apskritai.. MP ant Xbox konsolės manęs kažkaip nesužavėjo iš karto. T.y. su gameplay viskas OK (net ne OK, bet - EPIC!). Bet kai pamačiau ore gulinčius bei stovinčius veikėjus - hmmm... užuodžiau betą.

----

Kiek maždaug laiko trunka viena Co-op misija?

Kiek jų ten iš viso? Penkios?

Iš viso Co-Op misijų yra 6

Čia tik man neina Mp žaisti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Užsienio forumai praneša, kad niekaip (ne visada) pavyksta prisijungti prie MP.

Normalu.. juk vos kelios dienos, kai žaidimas pasirodęs. Visada MP stringa pirmomis dienomis (bent jau pas EA :thumbsup4::) :) ).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausykit, o is kur jis gavo Assaulto apranga avatarui, nes pirkti lyg ir nemaciau?

http://live.xbox.com/en-GB/MyXbox/Profile?Gamertag=arnas14

EDIT: radau, galima nusipirkti, bet reikia per Xboxa, nes per Xbox svetaine kazkodel nerodo. Tiems, kurie pirko is Shopto.net, galejo geriau ne recon duoti, o kokios kitos klases apranga. :(

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet as tai nesuprantu tokiu zmoniu, kurie taip daro, man tai malonumas ka nors atsirakint, o cia tai pieva kazkokia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet as tai nesuprantu tokiu zmoniu, kurie taip daro, man tai malonumas ka nors atsirakint, o cia tai pieva kazkokia...

Nu bet tai rimtai, nematau prasmės nei iš tokių video nei iš ko, b***** geimas išėjęs pora dienų tik, o jie j au boostina, suprasčiau ten praeitų puse metų ar kiek, tada boostint jei nori damušt achievementus ar ką. O čia tai b** bullshit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, kaip jie rašo, tai mintis tame, jog reiktų savaičių-mėnesių, kol atsilockintum ką nors, už ką sumokėjai $$$. O jei neturi tiek laiko?

Man tai dzin šiaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, kaip jie rašo, tai mintis tame, jog reiktų savaičių-mėnesių, kol atsilockintum ką nors, už ką sumokėjai $$$. O jei neturi tiek laiko?

Man tai dzin šiaip.

Nu as visko gal neatsirakinsiu, bet ka turesiu, tai saziningai. Bet as nepagaunu, neisejus zaidimui, sake, kad reiks mazdaug 100 valandu viskam atsirakinti, o dabar jau sako, kad menesius reiks lost. Nu, bet prie sio gamo MP praleisiu maziausiai 200 valandu, tai vis tiek daug ka atsirakinsiu...

P.S. Nusipirkau supporto apranga :( : http://live.xbox.com/en-US/MyXbox/Profile?gamerTag=Tutis5%20LT

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na negalima sakyt, kad boostinimas yra kažkas nesąžiningo.. Maždaug, o kas tau neleidžia boostintis, jei sakai, kad tai nesąžininga ? Anyway, mano galva tai yra kvaila. Daug įdomiau keltis viską natūraliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.