MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

Na jeigu gauni tik 200xp tai nepakankamai gerai zaidi..

Ne į temą

Na , kad ir kiek killu padarytum gale rašoma ''double xp period 200xp'' Taip , kad nemanau, kad nužudytų priešininku skaičiūje esmė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ta 2x period bunusa išvis nesuprasi už ką duoda , pasižiūrėk geriau bendra tašku suma .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas gerai su tuo Double XP, šiandien per vieną round'ą net 67k XP gavau. Visai neblogai, kad Premium'ams birželį pagal viską dar kartą bus Double XP weekend'as ar net ilgesnis laiko periodas, nes lošiant Close quarters su Double point'ais galima belekiek taškų prisirinkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Palošiau kelias dienas Close Quarters ir iš dalies pasijaučiau, jog lošiu COD. :) Conquest Domination lygiai toks pat kaip Domination per COD, Gun Master taip pat nukopijuotas. Tipo su DLC išėjo 2 nauji mode, bet, kad jie jau matyti ir atžaisti. :) Kai loši šį DLC, lygiai tas pats kas per COD, tik čia nėra Killstreakų ir galima revivint draugus (na ammo numest irgi galima, bet kelis nukali ir miršti, tai ammo net nereikia). Lošiant dažnai užsišoki ant 2 ar 3 snukių, tai laimėt dvikovos beveik neįmanoma, nebent tie du būna noobai. Bėgiojant 50% miriau iš nugaros, spawnai taip pat dažnokai atspawnina tiesiai priešais priešą, o kadangi to nesitikėjai, dažniausiai miršti. :) Mano nuomone, vietoj šio DLC galėjo būti koks Open World, nes, jei nori tokio Combat gali eit lošt COD (ten bent Killstreak yra). :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Palošiau kelias dienas Close Quarters ir iš dalies pasijaučiau, jog lošiu COD. :) Conquest Domination lygiai toks pat kaip Domination per COD, Gun Master taip pat nukopijuotas. Tipo su DLC išėjo 2 nauji mode, bet, kad jie jau matyti ir atžaisti. :) Kai loši šį DLC, lygiai tas pats kas per COD, tik čia nėra Killstreakų ir galima revivint draugus (na ammo numest irgi galima, bet kelis nukali ir miršti, tai ammo net nereikia). Lošiant dažnai užsišoki ant 2 ar 3 snukių, tai laimėt dvikovos beveik neįmanoma, nebent tie du būna noobai. Bėgiojant 50% miriau iš nugaros, spawnai taip pat dažnokai atspawnina tiesiai priešais priešą, o kadangi to nesitikėjai, dažniausiai miršti. :) Mano nuomone, vietoj šio DLC galėjo būti koks Open World, nes, jei nori tokio Combat gali eit lošt COD (ten bent Killstreak yra). :)

O kam tas killstreak gerai ir be jo,nu cia mano nuomone paziuresiu kaip bus kai pazaisiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kam tas killstreak gerai ir be jo,nu cia mano nuomone paziuresiu kaip bus kai pazaisiu

Killų gauni už juos ir šiap padeda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Killų gauni už juos ir šiap padeda.

Ne į temą

nu gerai o dabar eik pamuoku ruost :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Anksčiau svarsčiau apie naujojo dlc pirkimą, bet dabar tu man visiškai nora užmušei jį pirkti. Dėkui pinigų man sutaupei. :)

Norėjau jūsų paklausti kaip jums su jet'ais sekasi? Nes man tai bauda su jais šaudyti, nežinau kaip jums , nu bet iš kulkosvaidžio pataikyti į kitą skrendanti jet'a man yra labai sunku, tuo labiau, kad kitaip nieko atsirakinti negali. :)

Redagavo feomen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjau jūsų paklausti kaip jums su jet'ais sekasi? Nes man tai bauda su jais šaudyti, nežinau kaip jums , nu bet iš kulkosvaidžio pataikyti į kitą skrendanti jet'a man yra labai sunku, tuo labiau, kad kitaip nieko atsirakinti negali. :bru:

Skrendi iš paskos ir šaudai.

Sunku tik pradžioje. T.y. vos kelis nušausi, atsirakinsi pradžiai tai, ko reikia. Jei neklystu, po kažkurio atnaujinimo IR flares gauni iš karto. T.y. nebereikia to specialiai atrakinti.

Esmė turbūt pradžioje - prisikabinti prieš šiknos ir skristi lygiai taip pat, kaip priešas (t.y. turi reaguoti žaibiškai į jo judesius). Prilėtink skridimą - lengviau posūkius išiminėsi (aišku ir atsiliksi tuo pačiu).

Kai atsirakinsi Heat Seeker'ius, tada, prisikabinęs prie šiknos, iššausi pora raketų, jei pasiseks (jei nespės žmogus IR flares paleisti) - pataikysi; jei nepasiseks (nepataikysi visai arba gausi vehicle disable) - pribaigsi su kulkosvaidžiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skrendi iš paskos ir šaudai.

Sunku tik pradžioje. T.y. vos kelis nušausi, atsirakinsi pradžiai tai, ko reikia. Jei neklystu, po kažkurio atnaujinimo IR flares gauni iš karto. T.y. nebereikia to specialiai atrakinti.

Esmė turbūt pradžioje - prisikabinti prieš šiknos ir skristi lygiai taip pat, kaip priešas (t.y. turi reaguoti žaibiškai į jo judesius). Prilėtink skridimą - lengviau posūkius išiminėsi (aišku ir atsiliksi tuo pačiu).

Kai atsirakinsi Heat Seeker'ius, tada, prisikabinęs prie šiknos, iššausi pora raketų, jei pasiseks (jei nespės žmogus IR flares paleisti) - pataikysi; jei nepasiseks (nepataikysi visai arba gausi vehicle disable) - pribaigsi su kulkosvaidžiu.

Ne į temą

Ne į temą

Dekui labai už patarimus, bandysiu ką nors nušaut. Pliusa uždėsiu vėliau, nes dabar limitas neleidžia.
PS: labai nustebau kaip yra tokių puikų žaidėjų kurie tikrai teamwork'a nori daryti. Nes man pavyzdžiui buvo kai su vienu ''kariškiu'' užėmem flag'a ir reikėjo važiuoti link kito , tai jis nenuvažiavo su džipu, bet ir palaukė kitų, taip pat ir su choperiu buvo, kai aš su bendražygiais prie kulkosvaidžiu , o vienas pilotuoja,tai taip teamwork'indami daug killu drauge gavom. Bet žinoma yra ir noob'u kurie vehicle naudoja nuvažiuoti iš taškoA į taška B...
Redagavo feomen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjau jūsų paklausti kaip jums su jet'ais sekasi? Nes man tai bauda su jais šaudyti, nežinau kaip jums , nu bet iš kulkosvaidžio pataikyti į kitą skrendanti jet'a man yra labai sunku, tuo labiau, kad kitaip nieko atsirakinti negali. :(

Na man sekasi gana gerai . Pirmiausia patarčiau jet sticks nustatyti į legacy ir bandyt bent pora valandų palošti conquest mapuose su jet'ais . Jeigu tave vejasi priešas ( tas pats galioja jei ir tu vejiesi ) sukdamas ratus ore spausk stabdymo mygtuką ir iškart greičio ,taip daug greičiau apsisuksi . Daugiau patarimų kaip ir neturiu ,viskas ateina su praktika . Beje pažeme skraidant man jet'as daug greičiau sukasi .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.