MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

daltonikas kad reikės colorblind?

Tai žmonės, kuriems toks efektas gražesnis, tau jie visi daltonikai?

Man tai netrukdė.

Man kaip tik tai suteikia natūralumo. Jei supresina, reiškia turi slėptis ir atsigauti (juk tokia supresinimo ir yra esmė). O ne kaip Rembo pulti šaudyti.

Nu tą ir aš supratau, bet ir netokio stipraus efekto užtekdavo. Jei apšaudydavo, tai nelįsdavau lauk, bet dabarthniu atveju tikrai persistengė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

daltonikas kad reikės colorblind?

Tutis pas mus yra pussycore gerbėjas :megusta: Tai jam kuo ryškiau priešai šviečia, tuo geriau :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=2CenLHBBPwY&feature=channel&list=UL

DICE have announced that Battlelog is going down tonight for several hours in advance of EA’s E3 press conference. Battlefield 3 will be unavailable from 3pm to 8pm GMT (10am-3pm EST, 7am-12pm PST).

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

So the Battlefield 3 patch is out now! But as of right (1PM CET, 7AM EDT) the servers have not been updated yet. So if you download the patch you might be stuck until they update the servers to the newest version. But the patch is large, 2.38GB so make sure you let it download when your not trying to play. With the update came all the info about Battlefield Premium. I took screenshots of most of the things we will be getting. (Sorry for the Iphone 4 quality)

Aside from all that Battlefield Premium also gave away the release date for Close Quarters! People who buy Battlefield Premium will get it Tuesday 12 June.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikės būtinai pirkti PREMIUM

Kiek pastebėjau, tai perki visus Online Pass'us ir visokius Premium iš eilės, iš kur tiek šaibų trauki? :spiderp: Gal kas žinot tikslią kainą to Premium?

Wtf? Per Server Browser'į rodo servą su Close Quarters map'ais. Keista... :spiderp:

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek pastebėjau, tai perki visus Online Pass'us ir visokius Premium iš eilės, iš kur tiek šaibų trauki? :D Gal kas žinot tikslią kainą to Premium?

Wtf? Per Server Browser'į rodo servą su Close Quarters map'ais. Keista... :notworthy:

Gi paskelbta jau buvo. Jei niekas nesikeis - 4000MSP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gi paskelbta jau buvo. Jei niekas nesikeis - 4000MSP.

Paskaičiavau ir supratau, kad čia belekai pigiai. Vien keturi DLC kainuotų 4800 MSP, o čia dar gauni skinų, camo, assigments, double XP weekends ir dar visokio stuff, tai, kai aš BF fanas, tikriausiai prigriebsiu Premium. O kaip suprast reikalą su B2K? Jei aš nusipirkęs B2K, mokėsiu 4000 MSP už Premium, o, jei kitas dar neturi, ir gi mokės 4000 MSP, bet gaus dar DLC, kurio neturėjo. Truputį nesąžininga gaunas, bet aš nemokamai gavau Karkand'ą, tai man vienodai šviečia. :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O imanoma kaip nors gal nemokamai ta bf3 kapot, ar nusipirkt ta online pass atskirai, ne per XBL? Nes nenoriu as tuu MS pointu brangiu pirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskaičiavau ir supratau, kad čia belekai pigiai. Vien keturi DLC kainuotų 4800 MSP, o čia dar gauni skinų, camo, assigments, double XP weekends ir dar visokio stuff, tai, kai aš BF fanas, tikriausiai prigriebsiu Premium. O kaip suprast reikalą su B2K? Jei aš nusipirkęs B2K, mokėsiu 4000 MSP už Premium, o, jei kitas dar neturi, ir gi mokės 4000 MSP, bet gaus dar DLC, kurio neturėjo. Truputį nesąžininga gaunas, bet aš nemokamai gavau Karkand'ą, tai man vienodai šviečia. :notworthy:

Manai, gavai nemokamai?:):)

Sumokėjai, greičiausiai, ne tik už save, bet ir už tuos, kurie net BF3 nepirko :P

Nieko nėra nemokamo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano nuomonė tokie servisai didžiausias pinigų plovimas iš naivių žaidėjų. cod: elite, dabar bf premium. gerai gerai dirba marketologai, sugeba litus traukti iš oro, vat man reikia irgi kažką sugalvoti, nes praturtėti noriu :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, tikriausiai užsimanė ten jie naujo merso visi ir sako reikia kažką galvot, čia kažko labai mažai bapkių renkasi mums :lol2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.