MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

BF3 dbr prisijungiau ir mete kad yra update ~3gb, ką jis keičia gal galit pasakyt?

3GB? :thumbsup4: Nenoriu net BF3 isijungti dabar... :thumbsup4:
Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

BF3 dbr prisijungiau ir mete kad yra update ~3gb, ką jis keičia gal galit pasakyt?

Tas update yra Back to Karkand expansion'as(dlc), tiems kurie jau turi arba pirks jį šitas update reikalingas. Bet man atrodo tie kurie neturi ir nenorės pirkt, tai nereikia siūstis, šito tiksliai nežinau kadangi aš parsisiunčiau, nes mano online pass kodas savyje turėjo ir dlc šitą.

Tie kurie žaidėte BF:BC2, tai čia yra tas pats kaip ir su Vietnamo dlc, visiem metė tą update, prieš Vietnamo išleidimą netgi, o po to kaip išėjo dlc, kas pirko, reikėjo tik parsisiūsti ~100kb failiuką ir galėjote žaisti, beveik skirtingą žaidimą. Tai tas pats ir čia, išleido kaip update visiems ir kas pirks Back to Karkand, po update, tiem reiks parsisiūsti irgi tik tokį failą kuris duos priėimą prie DLC, kitaip sakant atrakins naujus žemėlapius. 

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas update yra Back to Karkand expansion'as(dlc), tiems kurie jau turi arba pirks jį šitas update reikalingas. Bet man atrodo tie kurie neturi ir nenorės pirkt, tai nereikia siūstis, šito tiksliai nežinau kadangi aš parsisiunčiau, nes mano online pass kodas savyje turėjo ir dlc šitą.

Tie kurie žaidėte BF:BC2, tai čia yra tas pats kaip ir su Vietnamo dlc, visiem metė tą update, prieš Vietnamo išleidimą netgi, o po to kaip išėjo dlc, kas pirko, reikėjo tik parsisiūsti ~100kb failiuką ir galėjote žaisti, beveik skirtingą žaidimą. Tai tas pats ir čia, išleido kaip update visiems ir kas pirks Back to Karkand, po update, tiem reiks parsisiūsti irgi tik tokį failą kuris duos priėimą prie DLC, kitaip sakant atrakins naujus žemėlapius.

Is kur pirkai online pass su B2K? Ar originala pirkai BF3? Nes kazkaip niekur nepastebejau online pass'u su B2K.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, bet BFBC2 atveju jei tu neatsisiunti naujausio updeito, tau niekad neras servų ir negalėsi lošt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is kur pirkai online pass su B2K? Ar originala pirkai BF3? Nes kazkaip niekur nepastebejau online pass'u su B2K.

Jei Limited Edition uzsisakei, tai suvedus Online Pass koda gali ir B2K nemokamai parsisiust.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kiek skaicciau bf3 bloge tai su tuo update labai daug visokiu pataisimu ir pan yra :) galit pasiskaityti cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galejo su tuo update AN-94 padaryt stipresni, nes dabar tas ginklas pats prasciausias zaidime. Niekas beveik jo nenaudoja, pora kartu tik nuo jo miriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

spawn rape?

Ne į temą

Man irgi taip atrodo... Ant Conquest lengva tiek killų gauti.
Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir kaip jums tas B2K dlc? Ar verta leisti 1200msp ant jo?

Jei zaisi Conquest, tai verta, bet jei losi Rush, tai nelabai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.