MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

Kaip jūs per Rush sugebat 3 M-Com station susprogdinti? :) Ar aš čia dar neįsižaidęs to Rush, nes tik 18 gal match'ų Rush esu sulošęs... :)

Ne į temą

aš vien tik rush ir težaidžiu, TDM net ribbon neturiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paprasčiausias būdas susprogdinti 3x MCOM'us ir dar tuo pačiu būti No1 (achievement) yra Operation Firestorm. Iš pirmo bandymo padariau 4 M-COM'us ir dar baigiau pirmas. Yra keletas M-COM'ų tame žemėlapyje, kuriuos lengva paimti (arba niekas jų nesaugo (pvz tarp konteinerių pabaigoje) arba patogu šaudyti į priešus, kai jau užminuoji (pvz sandėliuose iš kokio nors kambarėlio arba tarp dėžių atsigulus)).

Kituose map'uose man tai pasirodė kiek sudėtingiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gavau tą ribbon'ą vos tik parašius į forumą... :) Gavau Kharg Island map'e... Bet dabar bandau defend tuos M-Com station per round'ą 4 reikia atrodo. Su C4 bandau, bet man neužskaito... Kada reikia juos susprogdinti, kai tik deda ar kai jau padėjo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gavau tą ribbon'ą vos tik parašius į forumą... :) Gavau Kharg Island map'e... Bet dabar bandau defend tuos M-Com station per round'ą 4 reikia atrodo. Su C4 bandau, bet man neužskaito... Kada reikia juos susprogdinti, kai tik deda ar kai jau padėjo?

Losk Squad rush, nes ten ilgiau armina M-COMUS. Priesa reikia nukepti, kai jis armina bomba(girdisi pypsejimas), jei per anksti arba per velai, tai nesiskaito kaip defensive killas. O kelinta valanda iseis parsisiust B2K ant Xbox 360?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nera ziniu kada turetume gauti Type 88 ir kazkoki Shotgun'a?

Jau galima parsisiust B2K ant Xbox 360! Pats jau greit isbandysiu, nekantrauju. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ou je. As irgi siunciu, jau ziuriu kai kurie losia. 2gb, tai kol parsius jauciu ir i darba reikes eit :DD :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nera ziniu kada turetume gauti Type 88 ir kazkoki Shotgun'a?

Jau galima parsisiust B2K ant Xbox 360! Pats jau greit isbandysiu, nekantrauju. :thumbsup4:

Aš kai pirkau limited edition tai iškarto gavau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kai pirkau limited edition tai iškarto gavau :super:

Nu tai ir as gavau iskart, tik parsisiust leidzia nuo siandien.

Cia man vienam ar ir jum atrodo, kad suporto ginklas QBB-95 labai jau levas?

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia man vienam ar ir jum atrodo, kad suporto ginklas QBB-95 labai jau levas?

Ne į temą

Tau vienam... Vėliau, kai atsidarysi ACOG ir Foregrip lakstysi ir šaudysi kaip išprotėjęs... :) Nors man patiko ir su Bipod + Balistic x12 patupėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tas online pass kodas prisirisa prie konsoles ar kaip? Tarkim man issitrintu tas failiukas kur parsisiuncia i xbox tas online pass tai jau viskas butu reiktu nauja pirkt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tas online pass kodas prisirisa prie konsoles ar kaip? Tarkim man issitrintu tas failiukas kur parsisiuncia i xbox tas online pass tai jau viskas butu reiktu nauja pirkt?

"Prisirisa" prie acc .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tau vienam... Vėliau, kai atsidarysi ACOG ir Foregrip lakstysi ir šaudysi kaip išprotėjęs... :) Nors man patiko ir su Bipod + Balistic x12 patupėti.

Nu, kad taip sakai, tai dar grisiu prie to ginklo, bet bent jau dabar tai visiskas peace of shit. :whistling: Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Physical Warfare Pack is Out Now, Free

DICE has announced that Battlefield 3's Physical Warfare pack is available to download for free, right now.

The content, which unlocks the DAO-12 shotgun and custom flechette ammo for it, as well as a flash suppressor for the SKS sniper rifle and a Type 88 Light Machine Gun. It was previously available as a pre-order incentive.

Thanks to EA's deal with Sony, the content is a timed exclusive for the PS3. Other platforms won't get hold of it until "a later date.'

Kolkas tik PS3 turėtojams, o dėl kitų platformų dar neaišku. Bet aš visus šituos ginklus turiu atsirakinęs jau senai, nors pirkau paprasta LE, ne PW...

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Physical Warfare Pack is Out Now, Free

Kolkas tik PS3 turėtojams, o dėl kitų platformų dar neaišku. Bet aš visus šituos ginklus turiu atsirakinęs jau senai, nors pirkau paprasta LR, ne PW...

Ant Xbox 360 galima parsisiust nuo karkando isejimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.