MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Cia siaip del idomumo noriu paklaust: jus su duslintuvais losiat ar be? Man tai labiau patinka su dusliorkem, nes gali is sono paprasciau uzflankinti ir taip smagiau buti nematomam zemelapyje.

Hmm.. dar niekada nesinaudojau to minimap'o paslaugomis. Greičiausiai nemoku. Žaidžiant HC tame minimap'e tik kartais pamatau kokį trikampiuką užsidegant raudonai vienai dviem sekundėm. Net nežinau, ką tai reiškia.

Jei neklystu, HC atveju spotinimas neveikia lyg (bent jau BC2 jokios iš to naudos nebuvo; gaudavai nebent už spot assist taškus, tačiau komandos draugams tai nepadėdavo).

Grįžtant prie temos: duslintuvą naudoju tik todėl, kad šiek tiek tyliau būtų. Nes kai pliekiant kelias sekundes su support'o machine gun'ais - labai jau atkreipi į save dėmesį :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Hmm.. dar niekada nesinaudojau to minimap'o paslaugomis.

Geriau pradek naudotis, nes jis man ne viena karta issaugojo man gyvybe. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau pradek naudotis, nes jis man ne viena karta issaugojo man gyvybe. :troll:

Aš žaidžiu tik Hardcore ir tame žemėlapyje - absoliučiai nieko nėra. Kaip sakiau - tik kartais sublyksi raudonas trikampiukas. Pabandysiu savaitgalį.. gal kažko ten nematydavau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš žaidžiu tik Hardcore ir tame žemėlapyje - absoliučiai nieko nėra. Kaip sakiau - tik kartais sublyksi raudonas trikampiukas. Pabandysiu savaitgalį.. gal kažko ten nematydavau.

Bandziau per hardcore, tai mapas veikia kaip ir per paprasta. Kai losi uzmesk vis uzmesk aki i mapa ir bus lengviau losti. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu kodėl hardcore paliko tą mini map? Ar reikia ieškoti kitų servų kur šitas dalykas išjungtas? Ant BC2 buvo gerai HC padarytas, o čia turi žiūrėti kur kokiam serve kas išjungta... Aišku tas map padeda, bet jeigu žaidi hardcore tai tokių dalykų mano manymu neturėtų būti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu kodėl hardcore paliko tą mini map? Ar reikia ieškoti kitų servų kur šitas dalykas išjungtas? Ant BC2 buvo gerai HC padarytas, o čia turi žiūrėti kur kokiam serve kas išjungta... Aišku tas map padeda, bet jeigu žaidi hardcore tai tokių dalykų mano manymu neturėtų būti...

Būtent. Čia EA/DICE į COD fanų gretas taikosi su visais šitais palengvinimais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būtent. Čia EA/DICE į COD fanų gretas taikosi su visais šitais palengvinimais.

tai kad ant cod hardcore tu minimapu nera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pats tik su dusliorkem žaidžiu, nes man tylus šaudymas labiau malonus ausiai, o tuo labiau mini mape nematomas esi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu as ziurejau viena video ir ten sake, kad saudant is M16A3 arba M16A4 su duslintuvais tu vistiek atsirandi zemelapyje, tai kaip yra is tikruju?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvau rades visu ginklu status, labai daug yra ginklu kurie su duslintuvu parodoma ant zemelapio. Kaip supratau tai pagal ju galinguma. Engenieriaus carabinai man regis visi parodo ant zemelapio, taipat ir dauguma single shot sniperiu. zodziu paieskok battleloge tikrai rasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Eikit chebra, šiandien pirma karta išbandžiau su snaiperiu palošt ir ką jūs manot? Pirmasis bandymas - 10 kill streak. O ankščiau taip nemėgau snaiperiu. Tik koki spot'ą sau randu, tai ir prasideda skerdynes :D Va čia tai daiktas :D
Redagavo feomen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Eikit chebra, šiandien pirma karta išbandžiau su snaiperiu palošt ir ką jūs manot? Pirmasis bandymas - 10 kill streak. O ankščiau taip nemėgau snaiperiu. Tik koki spot'ą sau randu, tai ir prasideda skerdynes :doh: Va čia tai daiktas :D

Ne į temą

O as kaip tik sitam zaidime dejau ant Recon klases. Nepatinkas man vopse snaiperiai sitam zaidime, per BC2 tai bent galejai uzsimest 4x antbolt action snaipuchos ir prasiaust. Sedesiu su MAV, kad atsirakint visus unlockus ir daugiau nebelosiu Recon'u, nebent patiks velesni snaiperiai.

Chuck Norriss, o gal galetum duot linka, kur radai aprasymus del dusliorkiu, nes nelabai man sekas surasti? Butu labai naudinga, nes as su visais ginklais naudoju duslintuva, tai gal be reikalo ta darau.

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O as kaip tik sitam zaidime dejau ant Recon klases. Nepatinkas man vopse snaiperiai sitam zaidime, per BC2 tai bent galejai uzsimest 4x antbolt action snaipuchos ir prasiaust. Sedesiu su MAV, kad atsirakint visus unlockus ir daugiau nebelosiu Recon'u, nebent patiks velesni snaiperiai.

Ne į temą

O kas tau dabar draudžia užsidėti 4x? Atsirankink ir viskas.

Beja gruodžio 6d. PS3 turėtojai jau galės nusipirkti Back to Karkand DLC, o kas turi Limited Edition gaus free. Na, o PC ir XBOX savininkams teks laukti iki gruodžio 13 dienos.

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O kas tau dabar draudžia užsidėti 4x? Atsirankink ir viskas.

Tai galiu, bet BF3 greitesnis zaidas nei BC2, tai nelabai kas gaunasi uzsimetus ACOG.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.