MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Tik nebesuprantu vieno dalyko, man nebeveikia (arba veikia labai retai) Quick Match funkcija... Tiesiog paspaudus Find Game rašo "Joining" ir paskui išmeta lentelę, kad patikrinčiau interneto nustatymus, o einant per server browserį prijungia... (PS3)

Ne į temą

Per Xbox'a viskas normaliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Tik nebesuprantu vieno dalyko, man nebeveikia (arba veikia labai retai) Quick Match funkcija... Tiesiog paspaudus Find Game rašo "Joining" ir paskui išmeta lentelę, kad patikrinčiau interneto nustatymus, o einant per server browserį prijungia... (PS3)

Ne į temą

Man tai būdavo ant Xbox 360 ankščiau, bet dabar viskas susitvarkė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokius ginklus esat atsirakine is co-op misiju? As tai labai noriu atsirakint MP7, SG553, KH2002 ir 93R. Nezinot kiek mazdaug laiko lost, kad atsirakint isvardintus ginklus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokius ginklus esat atsirakine is co-op misiju? As tai labai noriu atsirakint MP7, SG553, KH2002 ir 93R. Nezinot kiek mazdaug laiko lost, kad atsirakint isvardintus ginklus?

Už misiją maždaug 10štukių tašku gauni jo? tai neblogai jų reiks pavygdyt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Už misiją maždaug 10štukių tašku gauni jo? tai neblogai jų reiks pavygdyt :)

Jeigu tiesa, tai tada reiks keleta kartu pereiti misijas. O jei losi ant sunkesnio lygio, negauni daugiau tasku?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia tipo turi omeny, kad lost ta vieta daug kartu, nes ten uzsibugine ar tiesiog daugiausia tasku galima surinkt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jai us viena misija gauni 10k tasku, o viena misija pereiti reikia 10-15min, o cia per 1 min gauni 5-6k tasku tai gal grindinti ir apsimoka. Nors pilna ir taip geru ginklu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jai us viena misija gauni 10k tasku, o viena misija pereiti reikia 10-15min, o cia per 1 min gauni 5-6k tasku tai gal grindinti ir apsimoka. Nors pilna ir taip geru ginklu

Bet jei nori užsimaksint ir tingi žaisti tas misijas pilnai, tai puikus būdas... Čia ne MP, todėl manau nesusigadinsi jokio malonumo paboostines.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man trūksta gal tik 20K taškų iki paskutinio G3 automato. O man jo reikia ! Jei jis bus toks pat kaip G3 BC2 atveju (einamiausias mano ginklas), tai bus super :whistling:

Tai liko du peržaidimai.

Surinkau visus taškus natūraliai žaisdamas Hard sunkumo lygiu. Kadangi turėjau prastus porininkus, laaabai daug kartų peržaisti tuos pačius lygius reikėjo. Boostint nereikėjo. Jei žaidi gerai.. tai žinoma, kad vieną kartą perėjus - mažai taškų bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausykit, o jums nepasitaike toks bugas, kad zmogus tapo nemirtingas? :) Siandien losiau ir man pasitaike sis bugas, tk, kad ne as buvau nemirtingas, o priesininkas. :) Visa ammo issaudes laksto ir knaifina visus is eiles, o mes nieko negalim padaryt. Pries iseinant is matco maciau, kad pas ji buvo 29-0. Turbut greitai tam serve nieko nebeliko. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausykit, o jums nepasitaike toks bugas, kad zmogus tapo nemirtingas? :) Siandien losiau ir man pasitaike sis bugas, tk, kad ne as buvau nemirtingas, o priesininkas. :) Visa ammo issaudes laksto ir knaifina visus is eiles, o mes nieko negalim padaryt. Pries iseinant is matco maciau, kad pas ji buvo 29-0. Turbut greitai tam serve nieko nebeliko. :thumbsup4:

buvo pora kartų .

DICE will be releasing a new patch for Battlefield 3 soon that will reduce the effectiveness of the blinding tactical lights. As it is right now, a player with the tactical light attached to their machine gun or sidearm can almost fully blind an opponent's vision at up to ten meters away. With the new patch, distance will be taken into greater consideration. At close range, it will still look like a near-death experience, but at a distance the light will be less effective. DICE also released an image to show how they are hoping to tweak the tac light, though this image is just a demonstration and not necessarily indicative of what the final version will look like

Taigi greitu metu turėtų išeiti patch ,kuris sutvarkys ultra bright 10000w tactical lights.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi greitu metu turėtų išeiti patch ,kuris sutvarkys ultra bright 10000w tactical lights.

Va del sito tai gerai, nes prozektoriai tai nesveiki yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

draugas turi medzioklini prozektoriu, tai jis tikrai 200 metru i prieki sviecia. O is arti i veida pasvietus na tikrai butu efektas tokspat. Na aisku zaidime tai tikrai perdauk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.