MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Tai man nera skirtumo ar brangiai ar pigiai, tik taip paklausiau, man patogiau paleidineti zaidimus is HDD , negu is cd, tiesiok nereikia kaitalioti disku, o jei jau lovoj guli , o nori kitka palosti ,keltis ieskot disko ir t.t.

Tinginys. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai man nera skirtumo ar brangiai ar pigiai, tik taip paklausiau, man patogiau paleidineti zaidimus is HDD , negu is cd, tiesiok nereikia kaitalioti disku, o jei jau lovoj guli , o nori kitka palosti ,keltis ieskot disko ir t.t.

Na sprendimas ir taip aiškus manau tada, kaip pirkti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant ps3 tik vienas diskas, ant xbox 2 tikriausiai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant ps3 tik vienas diskas, ant xbox 2 tikriausiai :)

Ne į temą

Zinok sito nezinojau kad ant ps3 vienas diskas eina ant zaidimo (cia ir durnam aisku kad vienas diskas ant ps3 eina, dar nera tokio zaidimo kad naudotu 2 diskus)

Cia Mikrobas360 naudoja 1-2-3-4 diskus ant vieno zaidimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka išbandžiau Jet'as normaliai... Labai patiko. Pripratau prie valdymo ir jau kažką nušaunu! :thumbsup4: Šiaip tie Heat Seekers man praverčia kartais, nes yra daug naujokų, kurie net Flares neturi tai iškart disabled ir tada su minigun dabaigi... Arba kokį malūnsparnį, lengiau numti su Heat Seeker.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo ir aš kažkaip pradėjau priprast prie malūnsparnių valdymo :) Tik kažkaip kilimo galios jiems trūksta palyginus su BC2 malūnsparniais.. Pvz atrodo little bird'as toks mažas ir turėtų nardyt aukštyn žemyn akimirksniu, bet va kartais užsižaidi ir pasigauni kokį stulpą :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su malunsparniais tai nelabai sunku skraidyti, tik kai pradedi ka nors saudyt reikia neuzsimiegot, nes gali i stulpa isilest.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo. Su malūnsparniais perpratau prieš Jet'us... Daugiausiai pripratau prie valdymo per CO-OP tą misiją "Fire from the sky". Ir tikrai Little Bird'ui trūksta galios, nes kažkoks labai lėtas.

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu siandien pirmus taskus gavau jet'ams, atsirakinau IR flares, bet killo nepavyko gauti, tik vehicle disabled ir vehicle destroyed.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, o realybej tai malunsparnis valdosi sunkiau negu Boeing 737, nera ko noret kad jie valdytus labai lengvai arba turi igust gerai :D Kaimynas lakunas pasakojo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu siandien pirmus taskus gavau jet'ams, atsirakinau IR flares, bet killo nepavyko gauti, tik vehicle disabled ir vehicle destroyed.

vakar atrakinau heat seekers ir prasidejo visas linksmumas, iki 4 rytu su jetais praskraidziau :D poto kiti unlockai labai greitai eina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vakar atrakinau heat seekers ir prasidejo visas linksmumas, iki 4 rytu su jetais praskraidziau :D poto kiti unlockai labai greitai eina.

Man dar nelempta atsirakinti ką nors su Jet'ais :)

O šiaip dėl boostinimo, BF savo FB wall'e rašė:

We take cheating and exploiting very seriously in Battlefield 3 and want to make it clear that it will not be tolerated. This week, we’ve banned hundreds of offending accounts and have stats-wiped additional accounts for exploiting (such as boosting). We’ll continue to be monitoring and taking action against the minority that doesn’t respect the integrity of the game.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš tai nesuprantu Boostinimo esmės? Visas žaidimo malonumas dingsta. Nereikia net boostinti, juk ir taip viskas greitai kyla (bent man)..

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš tai nesuprantu Boostinimo esmės? Visas žaidimo malonumas dingsta. Nereikia net boostinti, juk ir taip viskas greitai kyla (bent man)..

Tai jau tikrai, kad greit. Prazaidus 23 h esu 29 lvl. :) Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tik nebesuprantu vieno dalyko, man nebeveikia (arba veikia labai retai) Quick Match funkcija... Tiesiog paspaudus Find Game rašo "Joining" ir paskui išmeta lentelę, kad patikrinčiau interneto nustatymus, o einant per server browserį prijungia... (PS3)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.