MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

O tai klausykit jei as dbr pasiemu piratke ir nusiperku pointsus problemu turesiu? :whistling:

Piratams visada nėra saugu žaisti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Piratams visada nėra saugu žaisti...

Klausyk man idomu ar kas bande ir ar turejo problemu ok? : ) Nebandau izeist, tesiog man reik patvirtinto fakto, kad kazkas bande, ir aplamai nera dar bano gave is BF3 :whistling: O kad zaist su piratkem ir taip aisku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As su puzbroliu turim po xbox,gyvenam skirtinguose miestuose. Kaip galetume prisijunkt zaisti kartu internetu xbox zaidimus?ir ar saugu zaisti piratinius zaidimus?

Mes zaistume tik tarpusavy dviese.

Ir klausima turiu trumpa ne y tema,ar verta?ar labai skirsis? samsung led 3d telikas nuo samsungo led bet ne 3d zaidzent su xbox?Siuo metu zaidziu su 32coliu be led,ir galvoju apie 42coliu tv,pas pusbroly siuo metu su led bet ne 3d tai super :) lyginant su mano teliku.

Ne į temą

Biski ne cia pataikei...

EDIT. Jau gavau avataro koda, paziurekit, gal ir jum atsiunte(pirkau is shopto.net). :whistling:

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

EDIT. Jau gavau avataro koda, paziurekit, gal ir jum atsiunte(pirkau is shopto.net). :whistling:

Gavom. Recon'o uniform'ą. Pas Tave tas pats?

Redagavo bat0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai tik gausiu savo pre-orderintą kopiją, taip pat norėsiu į LT squad,

GT: Lazy Spagetti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kam jau is shopto.net atsiunte ?

Ne į temą

Man tai dar ne.

Gavom. Recon'o uniform'ą. Pas Tave tas pats?

Ne į temą

Same here.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nekenciu shopto.net siandien raso man ,tipo tik vakar issiunte bf3 del dideliu uzsakymu ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sp jau perėjau tai toks trumpas pasirodė, o šeip tai patiko žaisti jį

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

***IMPORTANT BATTLEFIELD 3 SHIPPING INFORMATION***

Please note due to high volume we are processing pre-orders for Battlefield 3 from Monday 24th, in preparation for dispatch on Wednesday 26th.

As there is such phenomenal demand for this title we have started now to allow us time to prepare for shipping and to also allow customers to amend any card details should there be issues with charging. If you have pre-paid for this title don't worry, your order will be processed shortly and shipped on Wednesday with all other pre-orders.

Thank you for your patience at this time.

- The ShopTo Team

Ne į temą

Gal galit trumpai isverst man kas cia parasyta, nes nelabai pagaunu. Siaip anglu gerai moku, bet sitas tekstas neaiskus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

***IMPORTANT BATTLEFIELD 3 SHIPPING INFORMATION***

Please note due to high volume we are processing pre-orders for Battlefield 3 from Monday 24th, in preparation for dispatch on Wednesday 26th.

As there is such phenomenal demand for this title we have started now to allow us time to prepare for shipping and to also allow customers to amend any card details should there be issues with charging. If you have pre-paid for this title don't worry, your order will be processed shortly and shipped on Wednesday with all other pre-orders.

Thank you for your patience at this time.

- The ShopTo Team

Ne į temą

Gal galit trumpai isverst man kas cia parasyta, nes nelabai pagaunu. Siaip anglu gerai moku, bet sitas tekstas neaiskus.

Nežinau ar tiksliai, bet atrodo, kad tau išsiuntė trečiadienį. Aš irgi tokia žinute gavau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.