MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

ar kasnors zaidziat xbl si zaidima isirase i dvd per img burn su truncate?

Ne į temą

Aš žaidžiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu save'ai bus konsoles vidinej atmintyje, o hd content bus harde, tai man uzkraus hd contenta jei storage rinksiuos vidine atminti ar butinai turi rinktis hhd?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu save'ai bus konsoles vidinej atmintyje, o hd content bus harde, tai man uzkraus hd contenta jei storage rinksiuos vidine atminti ar butinai turi rinktis hhd?

Kažkur mačiau jau šį klausimą, tai atsakymas buvo: HD content can be installed only on HDD (not USB memory).

Pataisykite jei klystu.

Įdiegus į USB - neveikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesiogei atsakant i klausima, tai seivai gali but bet kur , o zaidimu contentas neturi but ten pat, nes zaidimo contenta pats geimas susiras jau paleist is ten kur tu ji irasei. o seiva paleidzia nepriklausomai nuo to is ten kur jis buna. aisku kad viskas veiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš žaidžiu

Ir viskas live normaliai nebanina nieko? Is kur pirkai vip pass koda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu kodel nepaleidzia man singleplayer.

Ijungus praso irasyti HD texturas is 1DVD as nerasau ju ir vel pasileidzia zaidimo pradzia ir vel ta pati dainele ar norite irasyti HD texturas is DVD 1..

Gal kam taip buvo? DVD jau du kart perasiau ir vistiek tas pats....

Problema ispresta:)

Redagavo Akysa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jaigu kas pre-ordinotes si game is shopto.net, kai gausit lapuka, kad galima pasiimti is pasto, praneskit, nes gal ir mano tada bus atejes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jaigu kas pre-ordinotes si game is shopto.net, kai gausit lapuka, kad galima pasiimti is pasto, praneskit, nes gal ir mano tada bus atejes.

Nori atspėsiu? Šiandien jau tikrinai pašto dėžutę ir rytoj taip pat tikrinsi. Ane? :)

Ne šiaip kad pažiūrėtum, kokių reklamų pridėjo, bet su tikslu patikrinti, ar neatėjo #BF3 lapukas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nori atspėsiu? Šiandien jau tikrinai pašto dėžutę ir rytoj taip pat tikrinsi. Ane? :)

Ne šiaip kad pažiūrėtum, kokių reklamų pridėjo, bet su tikslu patikrinti, ar neatėjo #BF3 lapukas :)

Deja, tavo ekstrasenso galios Tave apleido :) , siandien pasto dezutes netikrinau. Rytoj dar netikrinsiu turbut, o nuo ketvirtadienio pradesiu. :)

Sitam video keicia aprangas savo kareiviui. Cia jis gali keisti, nes turi Spectact nusipirkes ar tiesiog idejo i zaidima tokia galimybe?

http://www.youtube.com/watch?v=WrdFTX6u7c4&feature=grec_index

P.S.Jeigu neleidzia ziuret, tada ant video paspauskit.

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkur mačiau jau šį klausimą, tai atsakymas buvo: HD content can be installed only on HDD (not USB memory).

Pataisykite jei klystu.

Įdiegus į USB - neveikia.

cia rimtai is usb neveikia? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tikrinau :) Ritoi i darba eidamas dar patikrinsiu, nes dazniausiai rytais atnesa. O gryzdamas eisiu tieisiai i pasta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox 360 vs PS3..atrodo kad xbox versijai reiktu ne tik teksturas bet ir lighting instaliuot dar, nes kazko tai truksta tam apsvietime, cia panasiai buvo ir su Crysis 2 versijom.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PC vartotojams:

Battlefield 3 Dog Tag Item Giveaway

Battlefield 3 is here! Get started in this revolutionary game with an Alienware Arena exclusive item. Enter the battlefield in style with our unique Alienware Arena dog tag. Make your mark on the battlefield, as every time you make a kill, your dog tags make an appearance within the game. Make your signature known with this exclusive Alienware Arena dog tag.

Please note this dog tag key will only work on the PC version of the game.

Šaltinis ir key gavimo vieta:

http://www.alienwarearena.com/giveaway/battlefield-3-dog-tag-item-giveaway/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kadangi Battle Log jau pradėjo darbą ir tai yra savotiškas Facebook tik BF3 žaidėjams (vietoje Like mygtuko, ten Hooah! mygtukas :whistling:), siūlau čia visiems LT žaidėjams kooperuotis į draugus, nickas: KypuTe_TpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mane prileis prie battlelogo,jei aš žadu pirkt online access už msp ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.