MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

Hardcore nemačiau kadangi neieškojau.

O Mp labai užkabinantis, galvojau pirmą pereisiu Sp tik tada žaisiu Mp, bet dabar negaliu tiesiog nežaisti Mp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Hardcore nemačiau kadangi neieškojau.

O Mp labai užkabinantis, galvojau pirmą pereisiu Sp tik tada žaisiu Mp, bet dabar negaliu tiesiog nežaisti Mp

Gali buti, kad ir nebus sitam zaidime hardcoro, nes ir per parasta rezima zymiai greiciau mirsti nei per BC2.

Ne į temą

DoZyMaY, kelinto lvl ir kiek yra mapu rushui?

Ziauriai laukiu savaitgalio, nes gausiu savo kopija! :devil:

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali buti, kad ir nebus sitam zaidime hardcoro, nes ir per parasta rezima zymiai greiciau mirsti nei per BC2.

Ne į temą

DoZyMaY, kelinto lvl ir kiek yra mapu rushui?

Ziauriai laukiu savaitgalio, nes gausiu savo kopija! :devil:

Per review kažkokį sako, kad MP map'ų yra 9. Čia matomai su Back tu Karkand?

PS: O kam Tau tas HC, Tu gi pas mus softcore :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS: O kam Tau tas HC, Tu gi pas mus softcore :devil:

9 map'ai paprasti + 4 map'ai Back To Karkand. Jei gerai pamenu tai sake visi 9 map'ai turi rush mode.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS: O kam Tau tas HC, Tu gi pas mus softcore :devil:

Tai man jo nereikia, tik taip idomu ar yra, ar nera. :)

9 map'ai paprasti + 4 map'ai Back To Karkand. Jei gerai pamenu tai sake visi 9 map'ai turi rush mode.

Jeigu 9 mapai su rushu ir turbut Back to Karkand visus bus galima rush lost, tai gerai tada. :)

P.S.O be Online Pass neina lost multiplayer?

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne :devil: bet manau jei labai jau noresi, tai tikrai neproblema tau tos 800 pointsus pasimt? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne :devil: bet manau jei labai jau noresi, tai tikrai neproblema tau tos 800 pointsus pasimt? :)

As originala uzsisakes, tai man nereiks pirkt to kodo, paklausiau, nes draugas nezinojo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia man vienam taip bugova? Būna po grindim bėgioja partneriai tada prie durų tik opa ir išlenda :D kartą reikėjo duris išspirt, tai net nedaeina iki jų, stovi kažin kur. Pora kartų miriau kai reikėjo tyliai prieit ir peiliu nudurt priešą, vos paspaudus rt mirštu :o dar būna sprogę mašinos ir lavonai priartėjus išnyksta prieš akis. Kai kur nematomos sienos būna, per kurias peršaut neina. WTF!? čia skaitosi tikroviška? :o o dar ir system link nėra tai jokio online man

Redagavo tamulionis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia man vienam taip bugova? Būna po grindim bėgioja partneriai tada prie durų tik opa ir išlenda :o kartą reikėjo duris išspirt, tai net nedaeina iki jų, stovi kažin kur. Pora kartų miriau kai reikėjo tyliai prieit ir peiliu nudurt priešą, vos paspaudus rt mirštu :D dar būna sprogę mašinos ir lavonai priartėjus išnyksta prieš akis. Kai kur nematomos sienos būna, per kurias peršaut neina. WTF!? čia skaitosi tikroviška? :o o dar ir system link nėra tai jokio online man

Tai losiat jus game, kuris dar oficialiai neisleistas, todel dar neisleido updatu bugams sutvarkyti. Del to ir megstu zaidima truputi veliau pradet zaisti nei tik jis iseina. :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia man vienam taip bugova? Būna po grindim bėgioja partneriai tada prie durų tik opa ir išlenda :D kartą reikėjo duris išspirt, tai net nedaeina iki jų, stovi kažin kur. Pora kartų miriau kai reikėjo tyliai prieit ir peiliu nudurt priešą, vos paspaudus rt mirštu :o dar būna sprogę mašinos ir lavonai priartėjus išnyksta prieš akis. Kai kur nematomos sienos būna, per kurias peršaut neina. WTF!? čia skaitosi tikroviška? :o o dar ir system link nėra tai jokio online man

įsimesk title update kuris 167mb sveria ,turetų nemažai ką ištaisyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o is kur ta update parsiust?tipo ideti zaida i xbox,ir prisijunt,ir tada updatint?neuzbanins?gal galima i flash isimest kaip nors

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.