MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

Cod'iskejau jau Battlefield. Mapas maziukas, linijininis, visur primesta visokio meslo, kad nenuklystum kur negalima, o jei nuklysti ismeta "Get back to war"... Apie hitboxus jau nekalbu, nes tokia nesamone, saudai i galva, ir negaista... :)

Tai tu gal galvos nuo batu neskiri? Kas jau kas bet man atrodo kad BF3 hitboxas labai geras, netoks kaip ant BFBC2.

Pagal mane placiajai liaudziai isvis nereikia duoti betos losti, nes gali susikurti klaidinga nuomone apie zaidima kuris dar nera paruostas.

Na taip kurgi ne..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gerulis tas beta, tiesiog reikia nekreipt demesio i bugus ir ziauriai fainai lost gaunas. Man beta dabar idomiau nei BC2, tai kai iseis pilnas, tvarkingas zaidimas, tai is vis bus sick. Tik kas kliuna, kad jei su draugu susijungi, niekaip neina patekt i viena komanda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerulis tas beta, tiesiog reikia nekreipt demesio i bugus ir ziauriai fainai lost gaunas. Man beta dabar idomiau nei BC2, tai kai iseis pilnas, tvarkingas zaidimas, tai is vis bus sick. Tik kas kliuna, kad jei su draugu susijungi, niekaip neina patekt i viena komanda.

Cia taip tik betoj su Squad'u pilnoj versijoj bus squad manageris. O siaip tai eina patekt i squad su draugais, tik reikia labai ilgai iseidinet ir vel ieit i squad. Dar kitas varijantas: per battlelog sukuri party ir jungies i matcha su party, iskart nepatenki su draugu i squad, bet sekanciam round'e dazniausiai permeta i viena squad. Dar esu sumastes viena varijanta tik nebandziau, pries baigiantis raundui iseit is squad, galbut sekanciam raunde garantuotai su draugu busi ir nereiks vargintis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jo sitas yra topinis bugas :) kai zmogus sliauzia zeme ir toks kaip sraige istempia galva gali iki asaru prisijuokt :) kiti guli susilankste ir istikti epilepsijos priepuolio vadenyj isrinkineja savo automatus ir saudo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trumpai:

Heads up, PC #BF3BETA players - We're opening up Caspian Border this weekend.

Šiek tiek plačiau:

2011-10-07 11:36

After analyzing the data from our first round of closed Caspian Border tests, we have great news for participants in the Battlefield 3 PC Open Beta: the DICE team has decided to bring back Caspian Border for the beta’s final weekend and conduct an open large scale test of the 64 player Caspian Border map.

*****Please keep in mind that as this is beta we will be stress testing our servers***** As such, users may experience crashes, network instability and outages as we roll out and configure servers and network utilities. Understand that such potential issues and the testing environment are not reflective or indicative of the final product and that, through your participation, you will be helping to ensure future stability and functionality.

As we are again specifically testing 64-player server configurations, this test will be for PC only. The Caspian Border servers will be available for all PC players to join. Caspian Border will be available starting Friday, October 7th, in the afternoon (CET).

Šaltinis: https://twitter.com/#!/Battlefield/status/122252813513404416

Na ir aišku sekite mane twitter'yje. Populiarinam šį daiktą Lietuvoje :)

Redagavo bat0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti, as turiu kreditine swed banko visa classic kortele ir debetine swed banko visa electron korteles. Galiu su kuria nors uzsisakyti si game is shopto.net?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta pati beda kaip ir auksciau esanciam zmogui - registruojantis vedant korteles duomenis papaudus procced ismeta, kad bandyti kita kortele. Nezinot kame beda? Mano kortele swed banko kreditine visa classic.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.