MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

Na ką chebra, išbandžiau ir aš tai galiu pasakyti, kad labai patiko. Iš tikrųjų net nesitikėjau, kad bus toks įdomus, o juk dar tik BETA. Tai nesigailiu nei cento, kad preordinausi. Dabar gal truputi apie beta. Pirma sykį kai tik pasileidau buvo gana tikrai sunku žaisti ir pradėjau mača 0-11 (lol) Bet po to įsivažiavau. Na labiausiai man įdomu buvo žaisti požemyje, nes ten įvairių kambarių yra ir t.t. Apskritai aplinka padaryti labai gražiai ir aš nematau jau labai didelio skirtumo grafiškai. Ginklai labai gražiai padaryti. Patiko, kad galima nemažai griauti. Na žinoma glichu buvo dar, bet tikiuosi juos ištaisys pvz: Kai atsiguliau ant žolės pradėjau matyti kas yra po žeme, arba labai keistas glichas buvo kai tiesiog žaidi normaliai ir staiga garsas pradeda taip šnypšti šlykščiai ir nepasišalina niekaip. Na bet pirmas įspūdis puikus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Teko ir man tokia laime isbandyti battlefield 3 BETA ant xbox'o , deja nepatiko dauguma dalyku visu pirma - dideli map'ai vercia zmones campinti - kas reiskia,kad zaidimas nera toks idomus,na Destruction 2.0 - pastatu griuvimas neveikia taip,kaip turetu, kartais sauni is bazukos i automobili,o sis apgenda lyg po mazos avarijos,susidare nuomone,kad griuva tik tam tikros pastatu dalys.GRAFISKAI ANT XBOX'O zaidimas atrodo LABAI NEBLOGAI,BET NE STEBUKLAI.Ypac suzavejo garsai- jeigu turit geras ausines,tj pirmas dalykas - jas naudoti truputi garsiau negu visa laika,kad pilnai pajaustum tikra musi - garsas labai tikroviskas ir yra vienintelis nenuviliantis dalykas priverciantis jaustis lyg tikrame kovos lauke.Dabar atejo eile mano "pc" isbandyti battlefield 3. reikes palyginti kuris is ju yra geresnis ir labiau vykes, nors tai dar tik beta,taciau dideliu pasikeitimu nemanau,kad nusimato.

Redagavo dragula

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pakankinau vakar (tiek konsolę, tiek PC).

Bėdos lygiai tos pačios, kaip ir pas visus - matai kiaurai, dingsta garsas, kažkaip blykčioja tekstūros, šliaužiančių kolegų kūno dalys prasmegusios tekstūrose, granata atšoka nuo žolės (taip žuvau du kartus) ir pan. PC vaizdas dar dar.. bet konsolėje man kažkoks kraupus. Jei sako, kad galutinis produktas konsolėse atrodys gerai.. tai tikėkimės.

Pats žaidimas kažkoks nenatūralus, trūkčiojantis, stringantis. Pvz BC2 viskas kaip iš pypkės: niekur neužstrigsi ir pan. Gal todėl, kad ten viską atmintinai žinau. Nžn.

Kol kas nieko gero. T.y. kaip betai parinktas map'as man visai nepatiko. Priminė mažuosius BC2 map'us. Čia daug kas apie MoH kalbėjo. Bet man jis visai į MoH nepanašus. Nebent savo greitu žaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deja nepatiko dauguma dalyku visu pirma - dideli map'ai vercia zmones campinti - kas reiskia,kad zaidimas nera toks idomus

Ką?

Panašu, kad MoH ar CoD yra kaip tik Tau. Nes toks jausmas, kad nelabai supranti, apie ką BF žaidimai yra :thumbsup4: Dideli map'ai yra BF'ų vinis ir vienas iš pagrindinių featūrų, o ne minusas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bugų pilna, bet beta yra beta ir skustis dėl to dar anksti.

kas labai smarkiai atkreipdavo dėmesį, tai tekstūros ant x konsolės kurios yra tiesiog žiauriai LOW fps. jaučiausi tarsi sugrįžęs į 2003 metus, bet tikriausiai DICE tyčia taip padarė kad klientas svertu tinkamai ir prieinamai visiems. labai nepatiko kai peršoki, viena ranką laikosi už tos vietos o kojos į priekį einą, kaip kažkoks akrobatas, vakar taip įstrigau tarp vagonų gal 8 kartus. kritau pro tekstūras iš viršaus į apačią :thumbsup4:

dėl pliusų tai iškarto patiko kad bus daugiau žaidėjų, nžn kaip ten ant PC tilps visi 64 snukių, gryna masofkė :D klasės kurie atrodo dabar turi panašu balansą. šaudymas tapo šiek įdomesniu, visų pirmą dėl to, kad dabar yra recoil, iškarto prisimėniau visas CS pamokas kad šaudyti po vieną ar trys kulkas ir leisti į apačia taikinuką :D blurintas vaizdas kai šaudai partijomis po 30 kulkų.

tikėjausi dar kad į žaidimą būtų įdėtas stamina režimas, bet matyt visi kareiviai ant amfetamino (ypač rusai) kurie turi neišsenkamas jėgas :)

išvadas daryti anksti, kiek mačiau betai bus dar 2 mapai (abu su transportų), tada ir žiūrėsime.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors ir nebandziau, bet is atsiliepimu nekyla net noras bandyt, kadangi yra ir geresniu zaidimu siuo momentu :D O cia turbut nuportino ta pacia alpha versija kuri buvo ant PC pries pora menesiu, nes bugai identiski ir mapas tas pats. Tikrai negali ant tiek skirtis nuo PC (nekalbu apie technine puse). Galutinio rezultato palauksim ir pamatysim. DICE sake, kad BF3 bus geriausiai atrodantis zaidimas ant konsoliu, nors pats zaidimas kolkas daugeliu aspektu, net uz BC2 prasciau atrodo :thumbsup4:

Redagavo KriugerisLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad aš net nelyginčiau tokių žaidimų. Nėra prasmės lyginti. Vieni yra kažkokių ligonių fantazija, o visokie BF3 yra serious deal :D

Ir idomu kodel "ligoniu fantazijos" sumusa pre-order rekordus, nes visi pasaulyje ligoniai, tik tu ne? :D Idomus mastymas... Cia panasiai tas pats kas sakyt pvz: man patinka dubstep, o tavo draugas tarkim klauso metalo ar rocko ir sakai, kad tik locham tokia muzika ir ligoniam skirta, siauras mastymas pas tave :) Tiek hypino ta BF3, o kogero bus lygiai toks pat zaidimas kaip BC2 (bent ant konsoliu). Na aisku, dar sunku pasakyt kaip cia kas bus, bet po menesio pamatysim.

Ne į temą

P.S. - Man pvz: tavo tie aukstinami Kinect ir XBLA zaidimai kuriuos tu ten mali yra ligoniu fantazijos, ir kaip tu i tai? :)
Redagavo KriugerisLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir idomu kodel "ligoniu fantazijos" sumusa pre-order rekordus, nes visi pasaulyje ligoniai, tik tu ne? :D

Ne į temą

P.S. - Man pvz: tavo tie aukstinami Kinect ir XBLA zaidimai kuriuos tu ten mali yra ligoniu fantazijos, ir kaip tu i tai? :D

Na aš gi čia tyčia pafleiminimui parašiau :)

Nieko neturiu prieš nieką. Tikėjausi, kad kas nors sureaguos :)

PS: Pritariu, kad Kinect irgi yra ligoniams skirta :) Pvz po žaidimo/partijos/bėgimo ar pan., Kinect žaidimai parodo random nuotraukas, kaip atrodei :) Pažiūrėjus foto tikrai atrodo kartais net nejuokingai... ligoniškai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bugų bugas ta BF3 beta. Bėgi, ir jauti, kad kažkaip žemėji. Poto p*** į žemę pradedi lįst.. žodžiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip žinau ta vietą prie akmens, kur gali po map palysti... Na, bet BETA ko taip smerkiat?... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidžiau tą beta vakar gal 3h . Pirmi pastebėjimai : tekstūros nekokios , pats žaidimas pagreitėjo (greičiausiai dėlto kaltas labai mažas žemėlapis ) , žaidimo metu būna visokių mirgėjimų . Patiko kad ant ginklų daug visokių dalių . Pirmi 2 rounds, kol nežinojau žemėlapio buvo nekoki ,bet paskui žemiau pirmos vietos nebaigdavau. Visi blogi dalykai full versijoje manau bus ištaisyti + didesni maps ir tankai jet'ai ,mašinos ,malūnsparniai ir turesim ne prastesni žaidima kaip bc2 .

Redagavo ButasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidžiau tą beta vakar gal 3h . Pirmi pastebėjimai : tekstūros nekokios , pats žaidimas pagreitėjo (greičiausiai dėlto kaltas labai mažas žemėlapis ) , žaidimo metu būna visokių mirgėjimų . Patiko kad ant ginklų daug visokių dalių . Pirmi 2 rounds, kol nežinojau žemėlapio buvo nekoki ,bet paskui žemiau pirmos vietos nebaigdavau. Visi blogi dalykai full versijoje manau bus ištaisyti + didesni maps ir tankai jet'ai ,mašinos ,malūnsparniai ir turesim ne prastesni žaidima kaip bc2 .

Aš irgi sugebėjau būti viršuje pagal taškus po pirmų kelių partijų. Nors realiai esu prie lamerių FPS'uose.

Tiesiog ten bajeris tame, kad 90% žaidžiančių yra pirmą kartą žaidžiančių. Todėl ir toks K/D ratio geras veteranams buvo.

:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jo... Pas mane irgi 2 roundai buvo iki 1 K/D ratio, dabar paskutinis match buvo 3,5 K/D ratio (42 nužudymai 12 mirčių). Man atrodo šitas MAP bus mažiausias, bet neprasčiausias. Beje vieną match ilgiausiai žaidžiau 32min per kurį gavau 54 nužudimus ir 27 mirtis. Dabar dažnai būnu pirmoje ar antroje vietoje.

O kas dėl texturų, tai man ant PS3, žmonių texturas ilgokai krauna (1-4 sec) pvz.: kai nušauna ir rodo tą žmogų, tai kelias sec jį fokusuoja, kol normaliai pradeda rodyti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas nors battlelog'ą nagrinėjot? Kažkaip ginklų įvairovės aš tikrai pasigedau (lyginant su BC2). Transporto aišku daug.

Kažkodėl nujaučiu, kad unlock'insime viską laaaabai greit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.