MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

14-15h

Ne į temą

pfft.. keturios pamokos ir galvojau jau nuo ryto bus beta, paliksiu ryte siust, per pietus jau bus .. :D
Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ryte nelabai gausi , gausi po pietu greiciau, tai teks is mokyklos grist , ir stebeti Xbox Store

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gana sunkiai veza ir geriausios videskes. aisku nauji draiveriai is abieju gamintoju zada aukstesnius fps

Nuotrauka

SLI biski geriau tvarkosi

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siunciu ir as, ziuresim ar verta buvo preordinti :whistling:

Ne į temą

Tai, kad ir nebuvo verta vis tiek jau nebesugrąžinsi :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na vien iš BETOS grafika tikrai graži... Tik ilgokas krovimas texturų (tikėkimes tik BETOJE čia). Valdymas šiek tiek skiriasi nuo BF:BC2, labai patiko aplinka.

Ne į temą

Beje klausimas toks - ar po BETOS pilnoje versijoje anuliuosis visi BETA pasiekimai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na vien iš BETOS grafika tikrai graži... Tik ilgokas krovimas texturų (tikėkimes tik BETOJE čia). Valdymas šiek tiek skiriasi nuo BF:BC2, labai patiko aplinka.

Ne į temą

Beje klausimas toks - ar po BETOS pilnoje versijoje anuliuosis visi BETA pasiekimai?

Taip anuliuosis tik nickai rodos paliks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo nu grafika, gameplay neįpatingai pakitęs nuo BC2, nors aš jo mažokai žaidžiau, bet šiaip visai nieko kolkas patiko, aišku su Gears 3 beta nepalyginsi... bet už MW2/BO tikrai geriau :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aišku su Gears 3 beta nepalyginsi...

tai kad nera ka lygint stilius skirtingas ju... o del COD tai manau irgi nelabai imanoma ju lygint kadangi daug kas skiriasi... man cod tox just for fun o bf jau rimtas reikalas... bet cia kiekvienam savaip :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš COD nebežaidžiu, jau nuo tada kai pasileidau BF:BC2... Nesveikas žaidimas, čia reikia mąstyti, susižaisti su squad ir tada tik laimėsi, o ne kai per COD iššoki 50 nužudai ir laimi. Čia, kaip sakė xmouserx, rimtas reikalas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikai vaikai vanagai, kur tevelio pinigai

Vnz katik palosiau beta.

Tai pirmas ispudis, kad mepas super didziulis, pradedi parkeli, po to persikeli i metro pozemius, tada i miesta. Seip rushas vienintelis pasirinkimas gameplayeus, tai tas pats kaip ant BF:BC2, uzkariauji 2 objektus, atsidaro mepo priekis ir uzsidaro galas. Po to, lagai, lagai ir dar karta lagai, nes vis del to pirma diena pajungta BETA, tokiu mastu. Bus juokingu momentu, tai, kad begioj suportai su islauzytom kojom, lavonai krenta kaip malkos, priesai iki galvos i zeme sulenda ir pns. Buvo, kad i viena priesa suleidau 3apkabas grynai tiesiai is 10metru atstumo, bet nemire, matyt kazkoks tai bugas. Pribegau arciau is 2metru, iskarto uzverciau. Peilis - letokai gan ji issitraukia, man rods, kazkas pns kaip ant BC2. Daugiau kaip ir nieko negaliu pasakyt. Viska patys pamatysit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš COD nebežaidžiu, jau nuo tada kai pasileidau BF:BC2... Nesveikas žaidimas, čia reikia mąstyti, susižaisti su squad ir tada tik laimėsi, o ne kai per COD iššoki 50 nužudai ir laimi. Čia, kaip sakė xmouserx, rimtas reikalas.

va va... as pats ismegint bf3 negaliu (bf:bc2 nesveikai patiko!), bet klausiau draugelio kuris yra ziaurus noliferis ant cod bo multiplayer (ps3)... tai jis sake mazdaug taip: kai cod bo zaidziu tai daznai 1 vieta imu ir t.t (maciau kai zaidzia ir galiu pasakyt, kad tikrai gerai...), isijungiau bf3 beta tai sakes mane istisai 'lesa' o as nesugebu nei 1 nusaut, net aplinka ten labai tikroviska atsiguli kur ir nesimato beveik, netaip kaip cod... :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gana sunkiai veza ir geriausios videskes. aisku nauji draiveriai is abieju gamintoju zada aukstesnius fps

Nuotrauka

SLI biski geriau tvarkosi

Nuotrauka

Na nezinau pas mane levas rigas bet eina be lago, nors tiksliai negaliu pasakyt nes tik 1 minute teko tepazaist ir i darba islekiau :thumbsup4: Berods geriau tempia netgi negu bfbc2. Bandziau ant Ultra nustatymu 1080p rez. Gryzes is darbo tiksliau pratestuosiu ir pasakysiu, isbandysiu custom setingus.

RIG:

AMD Phenom II x4 810

Corsair 8GB DDR3 RAM 1333

Gigabyte Radeon 4870x2 2GB

Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P MB

HDD 6 metu senumo samsungas, toks nieko blatno, ant L2 neuztenka :D

Windows 7 x64 (SP1 ar yra negaliu pasakyt nes updeitinau ir nepaziurejau, 1 dienos senumo windowsai)

AMD Catalyst 11.10 ...

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.