MadenX

Battlefield 3

Rekomenduojami pranešimai

Tai jau yra žinių kada beta pasirodo ?

Sake jau viskas tvarkoj su beta, beliko tik, kad sony ir microsoft patvirtintu. Jie dar turi pratestuot, kad viskas tvarkoj butu.

French community member Kusa, attended a Battlefield 3 conference presented by KM Troedsson of DICE. The demo was shown on a PS3 (no footage/pictures.) But the most notable part of the entire article is the mention of a beta release date. Kusa states that during his talks with Troedsson, Troedsson stated that the Battlefield 3 beta is ready and is waiting for final approval from Sony and Microsoft. The beta is currently being tested to make sure that it won't crash or cause consoles to have software problems. This process usually takes 2 - 3 weeks according to PBF.

This news has not been received well by PC gamers which is not a surprise. When Battlefield 3 was announced in August 2010 to be multi-platform, PC gamers weren't happy then either. The important thing to note though is that at least we know the Battlefield 3 beta is ready for play. DICE is working to help speed up the approval process at Sony and Microsoft.

There is no information on when the beta was submitted to these companies, but we're still expecting the BF3 beta to be released by the end of September.

Redagavo MadenX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pz, man tie PC geimeriai kelia juoką... Jie galvoja, jog čia DICE tik jiems kurią žaidimą. Juk jie ir gauna didžiausią dalį pelno gauna iš konsolinių versijų, o ne iš PC geimerių, kurie kas antras, pasisiunčia iš torrento arba pirate bay. Tiesiog žiauru kaip PC žaidėjai išsidirbinėja. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O iki kada galima pre-ordintis si zaidima ir is kur pigiausiai butu galima tai padaryti(reikia,kad butu su Back to karkand DLC)? Batonas buvo idejes linka, bet nezinau ar dar galima ten pirkti.

Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O iki kada galima pre-ordintis si zaidima ir is kur pigiausiai butu galima tai padaryti(reikia,kad butu su Back to karkand DLC)? Batonas buvo idejes linka, bet nezinau ar dar galima ten pirkti.

Game.co.uk, amazon.co.uk. Visi limited edition su back to karkand dlc yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Game.co.uk, amazon.co.uk. Visi limited edition su back to karkand dlc yra.

O siuntimas mazdaug kiek kainuotu i lietuva?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O siuntimas mazdaug kiek kainuotu i lietuva?

2.95 svaro is game.co.uk

Redagavo MadenX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

shopto.net pigiau nei game.co.uk ir siuntimas pigesnis ir siunciama registruotu pastu o game.co paprastu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

shopto.net pigiau nei game.co.uk ir siuntimas pigesnis ir siunciama registruotu pastu o game.co paprastu.

Galiu tik patvirtinti, kad shopto.net viskas tvarkoj, nes pats iš ten užsipreordinau. Nežinau kaip dabar, bet kai aš preordinaus, tai visiems preorderiams duos ir bf3 avatar suit. Nors jis man nelabai rūpi, bet kadangi dovanoja tai...

EDIT: Ai tiesa ten siuntimas tik keli svarai tekainavo.

Redagavo feomen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiu tik patvirtinti, kad shopto.net viskas tvarkoj, nes pats iš ten užsipreordinau. Nežinau kaip dabar, bet kai aš preordinaus, tai visiems preorderiams duos ir bf3 avatar suit. Nors jis man nelabai rūpi, bet kadangi dovanoja tai...

EDIT: Ai tiesa ten siuntimas tik keli svarai tekainavo.

Tai jei pirkciau sita, viskas gerai butu? http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2BA22EX-Battlefield%203%20Limited%20Edition.html Pirma kart perku, tai nenoriu susifailint. Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei pirkciau sita, viskas gerai butu? http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2BA22EX-Battlefield%203%20Limited%20Edition.html Pirma kart perku, tai nenoriu susifailint.

Taip gautum ir Back To Karkand DLC.

Ne į temą

Beto game.co.uk dabar turi problemu kai atsinaujino ju website, zmones nebegauna zaidimu (arba gauna paveluotai), gauna isvis kitokius zaidimus, i email'us neatsako jie, telefonu irgi neatsako.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia noobo klausimai, bet Amazon, kaip suprantu, siuncia i Lietuva ir ar registruojantis reikia rasyti tikra adresa ar jis neturi itakos?

Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei pirkciau sita, viskas gerai butu? http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2BA22EX-Battlefield%203%20Limited%20Edition.html Pirma kart perku, tai nenoriu susifailint.

Taip, aš būtent šitą ir pirkau.

Negalėjau double post daryti tai teko šitaip atsakyti:

Cituoju:

Ne į temą

Cia noobo klausimai, bet Amazon, kaip suprantu, siunčia i Lietuva ir ar registruojantis reikia rašyti tikra adresa ar jis neturi itakos?

Aš manau, kad reikia tikrą rašyti, nes juk pvz pagalvokim logiškai, jei jie tau siunčia, tai pažiūri acc parašytą adresą ir į jį siunčia kaip, kad daro Ebay. na bent jau aš taip manau, kad taip turėtų būti. Jei klystu pataisykit.

Redagavo feomen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, aš būtent šitą ir pirkau.

Negalėjau double post daryti tai teko šitaip atsakyti:

Cituoju:

Ne į temą

Cia noobo klausimai, bet Amazon, kaip suprantu, siunčia i Lietuva ir ar registruojantis reikia rašyti tikra adresa ar jis neturi itakos?

Aš manau, kad reikia tikrą rašyti, nes juk pvz pagalvokim logiškai, jei jie tau siunčia, tai pažiūri acc parašytą adresą ir į jį siunčia kaip, kad daro Ebay. na bent jau aš taip manau, kad taip turėtų būti. Jei klystu pataisykit.

Bet, kad neleidzia nosiniu raidziu rasyt, tai nieko tokio?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.