Shotgun

Play & charge kit

Rekomenduojami pranešimai

iskilo problema su akumulaitoriais. Abu buvo nusikrove, ir pasijungem pazaist su play and charge kit'ais. Dabar pajungus juos kraut per ta usb kabeli praeina ~5s ir dega zalia lempute kad jau pakrauti, nors jie nera pasikrove. Pirkti jie pries mazdaug ~3-4sav. Zaista gal kas antra diena po 2h, tai kaput nemanau, kad nuo ilgo vartojimo gali but... Kas gali but kad jie nenori krautis?

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

iskilo problema su akumulaitoriais. Abu buvo nusikrove, ir pasijungem pazaist su play and charge kit'ais. Dabar pajungus juos kraut per ta usb kabeli praeina ~5s ir dega zalia lempute kad jau pakrauti, nors jie nera pasikrove. Pirkti jie pries mazdaug ~3-4sav. Zaista gal kas antra diena po 2h, tai kaput nemanau, kad nuo ilgo vartojimo gali but... Kas gali but kad jie nenori krautis?

nu palikai issikrovusius ir dingo ju talpa, bet per toki trumpa laika kazkaip keistai skamba.

tu pabandyk ikraut ji labiau, tiesiog ikisk, kai uzsidegs zalia - istrauk, tada vel ikisk... ir taip kol isstisai degs raudona, buvau pats taip padares. nors tas mano akumas tikrai jau buvo i pabaiga, bet dar puse metu atvariau su juo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu palikai issikrovusius ir dingo ju talpa, bet per toki trumpa laika kazkaip keistai skamba.

tu pabandyk ikraut ji labiau, tiesiog ikisk, kai uzsidegs zalia - istrauk, tada vel ikisk... ir taip kol isstisai degs raudona, buvau pats taip padares. nors tas mano akumas tikrai jau buvo i pabaiga, bet dar puse metu atvariau su juo.

Youtube skanavau katik ir kaiptik tokiu budu susitvarkiau :whistling: Turbut nereik akumo visiskai iskraut, o jau eiannt i pabaiga pradet ji kraut :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.