saulys000

Ar imanoma garsa pasijungti per ausines?

Rekomenduojami pranešimai

ar yra koks nors laidas (perejimas ta prasme), kad tas raudonas ir baltas sueitu i toki laida kad pasijungti ausines paprastas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ar yra koks nors laidas (perejimas ta prasme), kad tas raudonas ir baltas sueitu i toki laida kad pasijungti ausines paprastas?

yra :thumbsup4:

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sis GERIS vadinasi garso tulpe.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek kartu jau kalbeta...manau kaune nelabai toki gatava rasi cia nebent kokiam ebay ar amazon. o ka realiai tai kas yra visur pirkti tai yra sitie:

Nuotrauka

ir tada tinka ir toks

Nuotrauka

cia ne visai pagal paskirti bet zinau is patirties kai nerandi ko reikia,tada tinka puikiausiai ir sitie 2 juos tiesiog sujungi. ir i likusi 3.5mm lizda kisi ausines tada jau. pirkt tikrai yra bet kur kur bent jau parduoda kokius nors audio/video dalykus ar kompu dalis.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kad tawe kur :) o as galvojau kaip man is vga kabelio garsa gaut tai 2rca female i 3.5 male pirkau (man reikejo i 3.5 female stiprekui pajungt...) ir prie stipreko litavausi 3.5 lizda..

kiek jieskojau rcl,lemonoi,evitoi, niekur nera 2rca female i 3.5 female, net nepagalvojau kad 2x3.5 female i 3.5male gali pasitarnaut :)

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kad tawe kur :) o as galvojau kaip man is vga kabelio garsa gaut tai 2rca female i 3.5 male pirkau (man reikejo i 3.5 female stiprekui pajungt...) ir prie stipreko litavausi 3.5 lizda..

kiek jieskojau rcl,lemonoi,evitoi, niekur nera 2rca female i 3.5 female, net nepagalvojau kad 2x3.5 female i 3.5male gali pasitarnaut :)

jo gali,kazkaip pats sumasciau ziuredamas i ta ausiniu spliteri.. :) cia pats pigiausias variantas tie 2 tiktai reikalingi.aisku geriau dar tai gabalas laido,2RCA female ir 1 3.5 female ,ir viska sulituoji. :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjau paklausti :)

Tai jeigu nusiperku http://www.senukai.lt/buitine-vaizdo-ir-ga...andridge_4.html Sujungiu į jį baltą ir raudoną laidus, o tada 3,5mm. jungti į viena iš šito http://www.senukai.lt/buitine-vaizdo-ir-ga...02440018_4.html jungčių, o į kitą jungti ausines? :)

beveik teisingai, tik vietoj to antro tau reiketu sito

Nuotrauka

nesuprantu kodel senukai ju neturi prekyboje.

arba is kart tokio

Nuotrauka

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkoju :) Aš irgi iš pradžių ieškojau to 3,5mm į 3,5 mm. Bet senukuose neradau, gal žinote, kur jį būtų galimą rast? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkoju :) Aš irgi iš pradžių ieškojau to 3,5mm į 3,5 mm. Bet senukuose neradau, gal žinote, kur jį būtų galimą rast? :)

as lemonoj pirkau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.