Zmogus007

acme dvd+r dl diskai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki mielieji, taigi ar patariate pirkt acme dvd+r dl diskus vienkartiniam naudojimui? T.y. isirasau zaidima ir persikeliu ji i xboxo hdd, nes nesinori pirkt vebratim del ismetimo. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tu vistiek tą diską turėsi turėti, nes kitaip tau žaidimas iš HDD neveiks.

Ne į temą

Jei suklydau, būkit žmonės pataisykit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip gali pirkt tuos acme ,buna brokuotu kartais bet kest galima. Reikes to disko kiekviena karta ,bet kai i harda irasai ta disko kokybe nelabai svarbu.

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirk AONE diskus iš eBay, dar pokolkas nevienas blogai neįsirašė ir galima puikiausiai žaisti iš disko, o Acme ir Livestar pvz buna įsirašai žaidimą iškart kiši į XBOX'ą, kad įrašyt į hardą, bet išmeta errora nors dar net pačio žaidimo nebuvai įjunges. Žoždiu tie AONE yra, manuo nuomone, lygus Verbatim kokybe, o kaina gaunasi apie 2 LT už vieną.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vakar irasiau 10 zaidimu i acme dvd+r dl ir jokiu problemu nera. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vakar irasiau 10 zaidimu i acme dvd+r dl ir jokiu problemu nera. :)

Jo ir aš kiek rašiau i acme diskus tiek problemu nebuvo su livestar tai vienos bedos tik kas 3 diskas normalei isiraso kad eroru nemeto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausiai surask INTENSO firmos diskus.

Geriausių dar nesu matęs. Per visus mano naudojimo metus tik VIENAS (Ir tai tiesiog brokas tikrai unikalus buvo (takelio nebuvo vidury kompakto. Matyt mašina sulužo ar panašiai))).

Daugiau už 800 kompaktų įrašyta (DL ir paprastų DVD ir CD) ir tik vienas brokas (tai dar skaitant kad rašiau ir SMDCD ir NGCD ir SAT ir PSX ir PS2 ir XBOX ir XBOX360 ir PC diskus ir tikrai ne su super DVD ir CD-rom, o su paprastų Optiarc bei Matshita viename ir Sony kitame kompe))

Tiesa kad sunku surasti dabar (ankščiau pirkau iš TOPO CENTRAS) bet kas ieško - tas visada suras. Pvz aš suradau sau vietą pirkimui bet nesakysiu kitaip viską išpirksite :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Geriausiai surask INTENSO firmos diskus.

Geriausių dar nesu matęs. Per visus mano naudojimo metus tik VIENAS (Ir tai tiesiog brokas tikrai unikalus buvo (takelio nebuvo vidury kompakto. Matyt mašina sulužo ar panašiai))).

Daugiau už 800 kompaktų įrašyta (DL ir paprastų DVD ir CD) ir tik vienas brokas (tai dar skaitant kad rašiau ir SMDCD ir NGCD ir SAT ir PSX ir PS2 ir XBOX ir XBOX360 ir PC diskus ir tikrai ne su super DVD ir CD-rom, o su paprastų Optiarc bei Matshita viename ir Sony kitame kompe))

Tiesa kad sunku surasti dabar (ankščiau pirkau iš TOPO CENTRAS) bet kas ieško - tas visada suras. Pvz aš suradau sau vietą pirkimui bet nesakysiu kitaip viską išpirksite :D

Ebay? :D

Man buvo su tais pačiais Acme DVD-R diskais, bet rašiau su senuku laptopu. Tai net nežinau, gal geri? Bet ne. Acme. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ebay? :D

Man buvo su tais pačiais Acme DVD-R diskais, bet rašiau su senuku laptopu. Tai net nežinau, gal geri? Bet ne. Acme. :D

Ne į temą

Norėtum kad ebay. Tai būtų labai jau paprasta :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ka manote apie infinity firmos dvd+r dl diskus ? atrodo 4,50 kainuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.