G1edrius

Inception

Rekomenduojami pranešimai

Man tai jis per daug ištemptas, pradžia įdomi, bet į galą jau nusibost pradėjo, kai tas busikas pusvalandį į vandenį krito ir t.t. Filmas neblogas, bet būna ir geresnių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pasizek filma idemiau ir suprasi kodel jis krito pusvalandi. O ilgas delto, kad neliktu jokiu klausimu.. O pabaiga mane tikrai nustebino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasizek filma idemiau ir suprasi kodel jis krito pusvalandi. O ilgas delto, kad neliktu jokiu klausimu.. O pabaiga mane tikrai nustebino.

Pagavau esmę, bet tiesiog užkniso į galą. :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nesuprantu, kaip reik ziuret filma kad nesuprast kaip jis baigesi? kaip cia zmonem su tom pabaigom sunku, jei ziuri filma ir isigilini apie ka jis, supranti tai, tokiu atveju viskas ir gale aisku. o jei ziuri tik i gaudynes ir shaudynes tai ir ziopsai pabaigoj nesuprates.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu paprastai,kai kuriems žmonėms daugiau sunku sekti siužetą kai vienu metu daug kas vyksta :D

palauk kuri laika ir paziurek antra karta, vietas kur jie aiskinasi kaip ir kas, praziurek po keleta kartu, gali net su lietuvskai titrais kad butu aiskiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ir žadu daugiau kartų pažiūrėt :D o dėl istorijos suvokimo,gi inception ne koks re afterlife ,kuriam nėra jokio veikėjų vystymo ar šiaip istorijos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.