ostron

PADEKIT DEL PSP

Rekomenduojami pranešimai

tai was turiu psp 3000 kai ji gavau kroviau ji per usb, bet iswaziavau ir ji palikau kokiam menesiui ant sleep mode. kai gryzau man jis nebeisijungia.kai ikisu i pakroveja AC net jokios lemputes neuzsidega. tai kas galetu jam buti?? ar jau wisai metamas jis lauk?

Redagavo ostron

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei nori krauti per kompa tavo psp turi bent kiek buti pakrautas kad ijungtum usb mode dabar nieko neliko kaip tik krauti su pakroveju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai as turiu ta pakroveja nusipirkes bet nekrauna is wiso. jokios lemputes neuzsidega. jis menesi kazkur buwo nenaudojamas ir nieks jo neliete.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai was turiu psp 3000 kai ji gavau kroviau ji per usb, bet iswaziavau ir ji palikau kokiam menesiui ant sleep mode. kai gryzau man jis nebeisijungia.kai ikisu i pakroveja AC net jokios lemputes neuzsidega. tai kas galetu jam buti?? ar jau wisai metamas jis lauk?

isimk akuma visai,tada paung AC pakroveja ir ijung PSP,jei neis iskart palaikyk power ijungeha ilgiau kelis kartus.kai isijungs e akumo.idesi akuma ir tegu kraunasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai as ikisu pakrovja man net neisijungia zalia lempute. ijungt neina psp is wis lyg butu neweikiantis psp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal palikai ant saules ir baterija sugedo?taip daznai buna.paziurek ar jiokie skyciai neisbege.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei isemus baterija ir prijungus kraut neveikia ,tai be meistro kazin ar ka padarysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.