tomasmecius

neveikia red dead redemption

Rekomenduojami pranešimai

na siulyciau vesti pas meistra, taip maziau problemu butu, bet pilna vadinamu 'Stealth' programu, kurios pakeicia Iso Wave i pasirinkta. as pats viena is ju naudoju, kadangi esu uzbanintas LIVE ir nematau prasmes naujinti to 'flasho'. ta programa vadinasi '360WavesPatcher'.

tik dar vienas klausimas, koki paskutiniai tavo zaisti veikiantys zaidimai pries RDR? nes RDR nera pirmas is Wave 4 zaidimu, tad pirma reikia isitikinti ar paciame Wave'e problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kadangi aš live net nenoriu lošt, nes reik mokėt lt tai, man nesvarbu, svarbu veiktų :D reikės pamėgint su ta programėle.

shift'ą, puikiai viskas veikia, dabar tik reikia nusipirkti diskų ir mėginsiu ufc 10 rašyt, jai ir tas neveiks, tai jau kaip ir saket su wave jau bus blogai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas aisku, poblema zaidimo Wave, nes matai Shift Wave 3, pas tave tikriausiai fw 1.6 todel lengvai skaito Wave 3 zaidimus, o su Wave 4, problemos. tad taip, naudok stealth programas kad pakeistum nauju zaidimu Wave.

sekmes zaidziant :D

EDIT: Paieškosiu gido naudojant ta programele kur tau paminejau, jei nerasiu, pats kiek veliau ji parasysiu :D

Redagavo Rimksss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas aisku, poblema zaidimo Wave, nes matai Shift Wave 3, pas tave tikriausiai fw 1.6 todel lengvai skaito Wave 3 zaidimus, o su Wave 4, problemos. tad taip, naudok stealth programas kad pakeistum nauju zaidimu Wave.

sekmes zaidziant :D

EDIT: Paieškosiu gido naudojant ta programele kur tau paminejau, jei nerasiu, pats kiek veliau ji parasysiu :D

nu mėginsiu. dėkui už tą giduką.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

portale yra gidas kaip naudoti AGBX, tai irgi gera programa, siek tiek sudetingesne, bet patikima, atvirai sakant ja pasinaudojau tik pora kartu, tad nelabai suprantu joje. pasinaudok gidu, jei kazkas nesigaus, rasyk PM padesiu su ta kita programele :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

portale yra gidas kaip naudoti AGBX, tai irgi gera programa, siek tiek sudetingesne, bet patikima, atvirai sakant ja pasinaudojau tik pora kartu, tad nelabai suprantu joje. pasinaudok gidu, jei kazkas nesigaus, rasyk PM padesiu su ta kita programele :)

ABGX nekeičia wave, jis sutvarko .iso, kad atitiktų originalą ir būtų saugu žaisti LIVE.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man kuo puikiausei ir i kazkokius livestar isiraso :thumbsup4:

Ne į temą

man irgi su livestar'ais puikiai veikia zaidimai :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man irgi su livestar'ais puikiai veikia zaidimai :thumbsup4:
Ne į temą

O man kazkodel Acme suede DVD-rom'a...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.