MistaKisas

Zaidiam x360 system link VEL !

Rekomenduojami pranešimai

O per Xlink negalima lietuviu i draugus susimest?

galima ;) siaip manau geriau butu ost per xlink, per ji kazkaip paprasciau ir maziau problemu kyla, man su leaf pastoviai kildavo, per xlink viskas labai paprastai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O galit maždaug vienu sakiniu pasakyti, kas tas xlink? Čia imituojamas xbox tinklas ir žaidimo tipo online? Čia banintoms ar tik jtag'intoms konsolėms?

xlinkas ir leaf mituoja LAN kas leidzia sujungti konsoles per system link zaidimu funkcija (system link tas pats kas LAN ant kompo tik cia xboxe.)

ziuresiu, gal ir as prisijungsiu ;) Tik 1 klausimelis: kaip isjungt auto isiloginima i LIVE? Nes pajungus iskart lan kabeli ateis banas...

istrauk laida, kad netycia neprisijungtu

tada nueik kur zaidimas yra (nu kur "play game is disko")

tada viena i desine, kad ant profilio nustatymu eitum.

(jame profile skiltis). atidarai ja.

ir tada yra is pasirinkimu apacioje auto sign-in

ir turbut uztenka tik pirmame pazymeti disabled.

dabar sis profilis nebesijungs i lvie be tavo leidimo/prasymo

galima ;) siaip manau geriau butu ost per xlink, per ji kazkaip paprasciau ir maziau problemu kyla, man su leaf pastoviai kildavo, per xlink viskas labai paprastai

xlink turi beda kad jam butinai reikia routerio. leaf ima per betka. bet leafas biski buggy. nors jis veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš šiaip dar papildomai esu užsidėjęs slaptažodį, kad neįsijungčiau per klaidą arba vaikas kad neprijungtų. Rekomenduoju (ypač tiems, pas ką LT firmwaras), kad pvz netyčia automatiškai prisijungus, per klaidą naujo dashboard'o neparsisiųstumėte rudenį.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano xtag: blaivzzz

pridėkit xlinke į draugus :lol: čia dar skaičiau, kad xlinkui būtinas routeris, tai rimtai tiesa? o jei aš sujungęs x`ą su pc per antrą tinklo plokštę, neveiks? klausiu, nes nesu dar bandęs lošt per xlinka, nerandu su kuo... :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Reikalingi keletas žmonių, naudojančių XLink ir norinčių prisidėti prie "XLink Notifier" testavimo.

Ne į temą

im in. tik kartais galiu laiko neturet, nes naktim dirbu, diena miegu :lol: cia pats kuri? kokia kalba ? gal kuom pagelbet galeciau :)
Redagavo blaivzzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ee, davai kas paaiskinkit kaip reikia prisijungti i leaf , kad galeciau su kitais losti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

downup o tai kas nesigauna pasakyk...

1. Install the Leaf Network Sharing software on any PC that is on your home network.

2. Create a network.

3. Invite members to join your network.

4. Select the devices and media on your home network you what to share, then select the members you want to share it with. Other members can simply browse what you are sharing and select what device that they want to see on their network.

Redagavo blaivzzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, pridekit mane i chat'a skype: Devil_black2 . Aciu, Dabar 4mb download'as tai turetu veikti

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano xtag: blaivzzz

pridėkit xlinke į draugus :D čia dar skaičiau, kad xlinkui būtinas routeris, tai rimtai tiesa? o jei aš sujungęs x`ą su pc per antrą tinklo plokštę, neveiks? klausiu, nes nesu dar bandęs lošt per xlinka, nerandu su kuo... :/

Galima ir su 2 tinklo plokstem.

Zaiskit per xlink bus daugiau zmoniu o ne per leaf.

P.S.Kam su portais nesiseka ir turit router galiu padet

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

istrauk laida, kad netycia neprisijungtu

tada nueik kur zaidimas yra (nu kur "play game is disko")

tada viena i desine, kad ant profilio nustatymu eitum.

(jame profile skiltis). atidarai ja.

ir tada yra is pasirinkimu apacioje auto sign-in

ir turbut uztenka tik pirmame pazymeti disabled.

O per xlink zaidziant achievmentai nesirenka? Nes jai isjungus profili, tai achievmentai nesusirinks, o jai nesirenka tai problemos kaip ir nera :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.