Touch

Ekranas nerodo vaizdo.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Kazkas pasidare mano kompiuteriui, as tik jie isijuongiu man ekranas parodo vaizda kokia 2 sec, o paukui vaizdas diksta, bet rodo, kad ekranas veikia. Tik isjiungiu ekrana ir vel ijiungiu ir vel tada prarodo vaizda 2sec ir diksta vaizdas. Ir tik po kokios valandos vaizdas atsiranda. :D

Man kai kurie sako, kad programine iranga rekia perasyt, o kai kurie sako, kad laidus reikia keist.

Gal kam taip pat buvo atsitike, tai pasakykit ka daret, kad susitvarkytu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Draugialiui panasiai buvo, tai krapstemes ilgai ir pasirodo tik is ups'o reikjo power supply isjungt kabelius ir vel ijungt. Manau cia tau beda ir bus su power supply'jum , tai pabandyk pratraukyt kabelius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei nesuveiks shotgun budas vadinasi sugedo monitoriaus tranzistorius! teks vezti pas meistra

Jai bent 2s parodo vaizda tai gal ir nebus pagedes pats monitorius. Bet geriausiai prasibandyti, kabelius patraukyt, video korta reconectint, jai iseina ant kokio kito pc pabandyt monika pasijungt, nu vnz testuodamas galesi atmest variantus, kas gali but sugede :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sugedo ekranas, nes pas kelis draugus bandziau tai ir pas juos nerodo, o kaip pasemiau draugo monitoriu tai rode vaizda. Bet kas cia gali buti mano monitroriui, kad 2s pardodo vazida o paskuo dinskta? Gal jis trumupu padege, nes kompiuteris tai daziniausa buna nuo 12h o isjungiu kokia 2-3h naktys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sugedo ekranas, nes pas kelis draugus bandziau tai ir pas juos nerodo, o kaip pasemiau draugo monitoriu tai rode vaizda. Bet kas cia gali buti mano monitroriui, kad 2s pardodo vazida o paskuo dinskta? Gal jis trumupu padege, nes kompiuteris tai daziniausa buna nuo 12h o isjungiu kokia 2-3h naktys.

Gal ir trumpa pagavo, o gal jau ir atejo laikas uzsilenkt jai senas ;) jai samsungas, tai beveik garantas, kad nuo suolio elektros, nes man ir buvo nuo suolio net neisijunge, tai i garantini nuvezus pasake, kad samsungai labai jautrus itampos suoliams ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu mano monitoriui tai kazkur 4-5 metai ir jis yra Philips gamybos. Bet gali butu ir del suoliu elektros, nes kaip cia buvo tos lietingos dienos su zaibais, tai dingdavo eletra, o per ta elektros dingima budavo kompas ijuktas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu mano monitoriui tai kazkur 4-5 metai ir jis yra Philips gamybos. Bet gali butu ir del suoliu elektros, nes kaip cia buvo tos lietingos dienos su zaibais, tai dingdavo eletra, o per ta elektros dingima budavo kompas ijuktas.

Jai po elektros dingimo atsirado gedimas, tai viskas aisku :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats gedimas tai pries 3 savaites atsirado. Bet po to elektros dingimo dar labiau pablogejo. As skaiciau dar interne iki kazkam panasei buvo tai sake tranzitoriu pakeite, tai paveike kazkur 2 menesius ir vel sugedo. ;) O gal gali buti, del to, kad per ilgai naudotas monitorius. Nes kaip as jie turiu kazkur 4-5 metus, tai visas tas dienas budavo monitorius ijunktas(kazkur kompas buna ijunktas 11h ryto, o isjunktas 2-3h nakties).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manes prase kompa su panasiais simptomais sutvarkyti, nieko nepavyko, gedimas monitoriuje, monitorius pas meistra nukeliavo, meistras paguode kad taisyti nebeapsimoka, kitas devetas pigiau kainuotu! lcd monitorius, ne is senuju!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu, matai, ne visu lcd gedimu saknys ten pat slepiasi, o ir daliu kainos skirtingos, nesiulyciau taip greit nurasyti savojo lcd, pabandyk pas meistra nunest ir paziuresi ka papasakos!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tranzistoriau naujo idejimas kainuoja apie 70 litu. o kad suges po 2 menesiu tai cia didziausia nesamone, nebent meistras baltarankis sukcius!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.