FrodNex

xbox 360 nauji game.

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,su savo xbox nežaidziau pora men tai net pamirsau kokios ten jų rusys yra.pas mane buvo prideta hdd 60gb,hd tas laidas kazkoks,30 dienu nemokamas gold acc,ausines ir interneto laidas tas.o dabar itema,neveikia man nauji zaidimai,ac2,dantes inferno ir pns.tai ji reiktu flashinti dar?seni zaidimai visi veikia.beto pas mane benq liteon dvd roomas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki,su savo xbox nežaidziau pora men tai net pamirsau kokios ten jų rusys yra.pas mane buvo prideta hdd 60gb,hd tas laidas kazkoks,30 dienu nemokamas gold acc,ausines ir interneto laidas tas.o dabar itema,neveikia man nauji zaidimai,ac2,dantes inferno ir pns.tai ji reiktu flashinti dar?seni zaidimai visi veikia.beto pas mane benq liteon dvd roomas.

Nu jooo, idomiai parasei.... o ka tau rodo, kai bandai paleist zaidima ? praso updeito ar rodo "Play DVD" ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jooo, idomiai parasei.... o ka tau rodo, kai bandai paleist zaidima ? praso updeito ar rodo "Play DVD" ?

O geras.. turiu tą patį klausimą. Įdedu į Jasper'į žaidimo diską. Žaidimas senas (NBA 2K6). Abgx360 jokių klaidų neaptinka. Viskas prasisuka žaliai. Visokie splitvid'ai ir pan. yra (aišku ssv1 ir wave 1 lyg).

Bet įdėjus diską nerodo žaidimo paveiksliuko. Tik užrašas "Play DVD". Jokių game options (tipo instaliuoti ar pan.).

Žaidimas pasileidžia.. bet visiškai neprognozuotai persikrauna xbox'as.

Lievai įrašytas (tai būtų pirmas atvejis su blogai įrašytu Verbatim'u)? Lievas imidžas (nors neturėtų.. nes CRC visokie praėjo)?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O geras.. turiu tą patį klausimą. Įdedu į Jasper'į žaidimo diską. Žaidimas senas (NBA 2K6). Abgx360 jokių klaidų neaptinka. Viskas prasisuka žaliai. Visokie splitvid'ai ir pan. yra (aišku ssv1 ir wave 1 lyg).

Bet įdėjus diską nerodo žaidimo paveiksliuko. Tik užrašas "Play DVD". Jokių game options (tipo instaliuoti ar pan.).

Žaidimas pasileidžia.. bet visiškai neprognozuotai persikrauna xbox'as.

Lievai įrašytas (tai būtų pirmas atvejis su blogai įrašytu Verbatim'u)? Lievas imidžas (nors neturėtų.. nes CRC visokie praėjo)?

Idomi problema :thumbsup4: kazkaip pirma kart tokia girdziu ... cia visur butu galima ieskot problemos ;) bet manau lengviausiu butu pamegint su muleteriu ar kaip ten ta programa, ji sufixint ir tada irasyt is naujo ir ziuret, veiks ar ne ;) Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomi problema :thumbsup4: kazkaip pirma kart tokia girdziu ... cia visur butu galima ieskot problemos ;) bet manau lengviausiu butu pamegint su muleteriu ar kaip ten ta programa, ji sufixint ir tada irasyt is naujo ir ziuret, veiks ar ne ;)

O kuom Muleter geriau už abgx360?

Turėčiau po ranka kokį Acme ar kt. š, tai pabandyčiau išsikepti dar kartą. Antrą verbatimą gadinti kažkaip nesinori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha,play dvd raso,xbox buvo flashintas mazdaug praita vasara :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha,play dvd raso,xbox buvo flashintas mazdaug praita vasara :thumbsup4:

iXtreme LT is your savour

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ji jau yra? Xbox 360 fw forume rase,kad nera jos dar.

Yra jau netgi LT 1.2 yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal yra kur nors cia imestas gidas kaip ta 1.2 fw pasidaryt? :D visiskai zalias as ant to xbox :D

Ne į temą

Tai jei tu visiskai zalias ant xbox tai tikrai neperflashinsi xboxo i kita fw. Tai jau geriau nesk pas meistra.
Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.