eimis191

Xbox Live automatic renewal atšaukimas

Rekomenduojami pranešimai

RIMTAI?!!!! Viskas, mano svajonės išpildytos, xbox live su nuolaidomis, aš ateinu!!!!!! (party)

EDIT: bet prašo tos informacijos, jeigu parašysiu ten pvz.: kad Londone gyvenu ir tai kokią ten gatvę bet lietuvišką banko kortą įvesiu nieko nebus? Nuskaitys?

Redagavo pataloska

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

RIMTAI?!!!! Viskas, mano svajonės išpildytos, xbox live su nuolaidomis, aš ateinu!!!!!! (party)

EDIT: bet prašo tos informacijos, jeigu parašysiu ten pvz.: kad Londone gyvenu ir tai kokią ten gatvę bet lietuvišką banko kortą įvesiu nieko nebus? Nuskaitys?

Nelabai suprantu, kas anksčiau trukdė tom svajonėm pildytis. Vienas skambutis į Xbox UK Support'ą ir visos problemos išspręstos.

Atsakymas į EDIT: Taip ir reikia daryti. Adresas - UK, kortelės Nr. - LT.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai suprantu, kas anksčiau trukdė tom svajonėm pildytis. Vienas skambutis į Xbox UK Support'ą ir visos problemos išspręstos.

Atsakymas į EDIT: Taip ir reikia daryti. Adresas - UK, kortelės Nr. - LT.

O gal gali pasakyti kokią gatvę Londono pvz. ir Postal Code kokį nors kad tiktų nes kiek googlinau tai ten visokie TQ20 ar dar kas, ir visada meta "please enter valid postal code" ;)

Ačiū

Redagavo pataloska

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal gali pasakyti kokią gatvę Londono pvz. ir Postal Code kokį nors kad tiktų nes kiek googlinau tai ten visokie TQ20 ar dar kas, ir visada meta "please enter valid postal code" ;)

Ačiū

Tikrai patikrintas ir 100% veikiantis adresas: http://www.microsoft.com/uk/about/map-london.mspx.

Užsidėjęs MS būstinės adresą aš net turėjau drąsos skambinti į UK supportą ir padiktuoti šį adresą ;) Viskas suveikė ir autorenewalą nuėmė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prislogini, eini My xbox->Accounts->Upgrade/Manage Account->Automatic Renewal: ON spaudi, paskui ismeta i nauja langa. Tame lange 3 ar 4 kartus spaudi next kol atidarys nauja langa ir ten galesi pasirinkit Automatic Renewal: Off.

tik ne is Lietuvos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atšoko?

Šiaip man atrodo jie kortelę tikrina tik įvedimo metu. Tad iki kito automatinio renewal'o tikrai niekas nepasikeis, spėju.

Atšoko, kreditinės duomenys jau neegzistuoja tokie, kokie ten suvesti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi su atnaujintu xbox saitu man isejo isjungt ta prakeikta automatic renewal. ;) ;)

Dar niekas užsienio forumuose to nepatvirtino ir vienintelė opcija išlieka ta pati - skambinti į xbox support'ą.

Sėkmės!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar niekas užsienio forumuose to nepatvirtino ir vienintelė opcija išlieka ta pati - skambinti į xbox support'ą.

Sėkmės!!!

Tikrai taip, ir kai pasikeite puslapis xbox nieko nepavyko man atsaukti, cia nebent koks bugas pas juos buvo kad kazkam pavyko nors ir tai vargu...Taip kad teko skambinti i supporta. Taciau kas keisciausia siandien jau kaip ir silver narys esu ir auto renewal yra isjungtas taciau vis dar xbox bando nuskaiciuot nuo kreditines pinigus o ir istrint kreditines duomenu niekaip negaliu...

Redagavo Filas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sėkmės!!!

Man viskas normaliai atsisauke net i emaila gavau laiska kad isjungiau ta auto renewal.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

po keliu menesiu karo su MS ir keliu pralaimetu musiu PAVYKO LAIMETI KARA :D As turiu visa virtuon kortele ir MS niekaip nenorejo man atsaukti Auto renewal, siunciau yvairiausius Emailus jiems kad man nereikia nesinaudoju xbl ir t.t. bet jie rase kad reikia paskambint ir nors tu pasiusk. Taciau as griebiausi ignoravimo taktikos. Neberasiau jiems nieko, is savo korteles isslaviau visus pinigus ir po keliu MS laisku kelias savaites buvo visiska tyla :) Taciau prisijungus prie xbox.com man rase kad reikia papildyti kortele nes jiems nepavyksta nuskaityti pinigu, as nekreipiau demesio ir nieko nedariau :) Taigi siandien prisijungiau prie xbox.com ir POKST xbox Gold membership canceled ir autorenewal canceled :) Taigi karas laimetas ir FUCK OFF FOR MS :) Yeah baby :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

po keliu menesiu karo su MS ir keliu pralaimetu musiu PAVYKO LAIMETI KARA :D As turiu visa virtuon kortele ir MS niekaip nenorejo man atsaukti Auto renewal, siunciau yvairiausius Emailus jiems kad man nereikia nesinaudoju xbl ir t.t. bet jie rase kad reikia paskambint ir nors tu pasiusk. Taciau as griebiausi ignoravimo taktikos. Neberasiau jiems nieko, is savo korteles isslaviau visus pinigus ir po keliu MS laisku kelias savaites buvo visiska tyla :) Taciau prisijungus prie xbox.com man rase kad reikia papildyti kortele nes jiems nepavyksta nuskaityti pinigu, as nekreipiau demesio ir nieko nedariau :) Taigi siandien prisijungiau prie xbox.com ir POKST xbox Gold membership canceled ir autorenewal canceled :) Taigi karas laimetas ir FUCK OFF FOR MS :) Yeah baby :)

Ne į temą

geras :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepavadinčiau to laimėjimu.

Priešingai.. man tai panašu į pralaimėjimą. T.y. vietoje to, kad imtum ir susitvarkytum kaip žmogus, užsiiminėjai nesąmonėm (koretelės tuštinimas ir pan.). Reikėjo apskritai atsisakyti kortelės ir dar pavardę pasikeisti :)

Redagavo ViPeRkillz
:DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kaip kas supranta laimejima :thumbsup4: Matai ta kortele yra mano kaip pagalbine prikabinta prie pagrindines saskaitos tad ji ir taip buna tuscia. As tai skaitau laimeji žmu nes pagaliau atsauke ta nesamone kurios as nenaudojau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.