scalman

Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides

Rekomenduojami pranešimai

cia turbut 3d traileris , nes mates ir taip isblukusiai ir kad norejo Sparrow kazka parodyt ziurovam :) O siaip tai labai laukiu visko susijusiu su Karibu Piratais :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - Behind the Scenes

jau filmavimai vyksta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blyn kai laukiu šito filmo. Kadangi esu nemažas Karibų Piratų fanas, tai šitas filmas manau bus nerealus. Gaila kitas režisierius, bet manau nesugadins jis labai filmo. Nuo

trailerio, tai iš vis nesulaukiu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tagi turetu jis iseiti 2011 .05. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Truputi gaila, kad pasikeite rezisierius (bet nieko keisto, juk uzsiemes su Rango buvo). Sita dalis bus labiau panasi i pirmaja, kadangi maziau demesio bus skiriama Sparrow, bet daugiau paciai istorijai. Nors man smagiausia ziuret kaip durniuoja jis :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Filmas totalus nepasisekimas, tiek istorijos, tiek personažų prasme. Pinigų melžimas. Vienintelis Džonis Deppas toks pat charizmatiškas ir šmaikštus. Bet ir jis sugadintas scenaristų. Visa epinė praeitų dalių piratų nuotykių dvasią dingo. Aš, kaip Karibų Piratų fanas, esu labai pasipiktinęs. Tikiuosi filmuojant penktą dalį kūrėjai pasistengs labiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.