Shliuzas

DualShock 3

Rekomenduojami pranešimai

YAY :) , jau zinau, skaiciau tiesiogigni bloga is SONY keynote , gaila tik kad bus kitu metu pavasari :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jėga kad bus virbro, bet asmeniskai nezinau ar pirkciau, nebent reiktų trečio pulto :D turiu du sixaxis ir gerai :D Nu bet gaaaal juk paivairint reikia gyvenimą :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai asmeniškai nesvarbu ar tas vibro bus ar ne, nes mano ps2 pultelis toks lievas, kad net neatsimenu ar kada vibravo ..nebent labai silpnai .. :>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man PS3 pulta pirma karta paemus i rankas pirma mintis buvo kad jis yra tiesiog pernelyg lengvas :( Jauciu kai sugrys vibracija jau vel jausi kad kazka galingo rankose turi ;D Nes dbr tai kaip is turgaus pirktas pultas be vibracijos :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Play the game with POWER abd VIBRATION, lol xD

Reikia jausti kai skaudžiai kulką i galvą pataiko. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man asmeniskai vibro tai maiso susikaupti , nepatiriu as to malonumo kai vibruoja dziostikais kai mali S in game

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki...as dar nezinau...nu gal reike pora zaliu investuoti...tas toks baltas naujas PS3 kontroleris su vibracija kaip SEXAS atrodo. Vis dar galvoju...pirkti..ar nepirkti....o jus kolegos toki zaisliuka dildiuka uz 300 litu pirktumete??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas VirusX, o kiek mokejai, litais? O kaip su muitais? Ar yra kokie? Buk malonus, papasakok viska kaip buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tik vakar gavau savo nauja zaisliuka ;)

Nuo pradziu: (jei kam idomu)

Ispakavus ir pajemus i rankas is karto jauciasi kad naujas SIXAXIS 'priaugo svorio' :P plika akimi jokiu pakeitimu nera apart to kad as pirkau kremini-balta ir kad yra uzrasas DualShock 3. Isnagrinejas is visu pusiu pamaciau kad sitas zveriukas naudoja 10kartu daugiau energijos negu paprastas SIXAXIS tiesa dar neradau informacijos kokia baterija pas ji bet speju kad galingesne atsizvelgiant kad jis suvalgo 10 kartu daugiau energijos.

Prijungas ir paspaudus PS miktuka prie nustaytimu atsiranda funkcija ijunkti arba isjunkti vibracija. Isidejau losti Motorstorm..losiu losiu ir niekas nevibruoja... tad reikejo atsinaujinti Motorstorma kad palaikytu vibro...tas atnaujinimas uztruko apie pusvalandi..po jo Motrostorm nustatymu meniu atsirado naujas nustatymas nustatyti vibro stipruma (LOW, MED, HIGH) ;) nepamenu kaip and PS2 bet matomai sitas DualShock turi kelis vibravimo lygius kurie prideda tikroviskumo ir pan.

Dar pastebejau kad L2 ir R2 pasispaudzia zymiai lengviau nei and jo 'viresniojo broliaus', man asmeniskai visada paskausta ranka kai zaidziu Motorstorm ir laikai prispaudes R2 iki pat galo :P nes jeigu neprispausi iki pat galo tai nebus pilno gazo lol :D Taip pat jauciamas stiku valdymas palengvejo gal man vaidenasi bet atrodo kokybistesni stikai pasidare (pasukinejus jauciasi skirtumas tarp seno pultelio)

Labai neturejau laiko pasidziaukti dar :D mokejau 60euru tai kas cai litais ~200lt. Pirkau is eBay siaip geriausias deal buvo koki man pavyko rasti, jei kas galvojat pirkti tai meginkit per sita, nes reikia labai atsargiai su tokais dalykais, reik ziureti kad draudimas butu butinai ir kad siustu per normalu kurjeri tai kainuos papildomai bet verta. Muitai muitai...tfu tfu kiek pirkau ne kartu uz nieka nereikejo moketi cia sekmes reikalas bet manau uz tokius mazus dalykus niekas net nesiterlioja nes jo verte nera tokia didele kaip tarkim koks laptopas taigi muitininkai labiau gaudo didesnes siuntas kadangi papildomas poperizmas ir pan.

O siaip ar verta ji pirkti? Verta jeigu turite tik viena pulteli ir planuojate isigyti antra (kaip as), ir turite zaidimu kurie palaiko vibro (sarasa galiam susirasti i-nete). O siaip tik del vibro pirkti ji ...nemanau kad verta tiesa nezinau kokia kaina parduotuvese org. SIXAXIS bet tiesa ta kad ji laikyti rankose zymiai maloniau vien del svorio.

Veliau galesiu ideti 'gyvas' foto jei kam bus idomu paziureti.

P.S. jei kas galvojat isigyti sakykit padesiu :D reik atsargiai is tu Japonu, kad po to nebutu didelio nusvilimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.