wader

Kokios muzikos šiuo metu klausote?

Rekomenduojami pranešimai

Tai va va. Su draugais gerai Karpiz, Geresni sueina, vienam tai vienareikšmiškai, Mogiliovo šaika, Micro ir pnš.

Dabar labai Lilas ir Innomine ant hype'o dar, taip pat smagu paklausyt, bet naujausios dainos jau neprimena hiphopo, nezinau koks tai stilius, bet tikrai ne hh.

O karpiukaz va vasara su rewritable 4 kurinius irase, paklausyk, turetu patikt ;)

Redagavo Fray

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dabar labai Lilas ir Innomine ant hype'o dar, taip pat smagu paklausyt, bet naujausios dainos jau neprimena hiphopo, nezinau koks tai stilius, bet tikrai ne hh.

O karpiukaz va vasara su rewritable 4 kurinius irase, paklausyk, turetu patikt ;)

Klausiau, teko ir live geresnius išgirst, bet nesuėjo jie man, gal dėl jėgų nebuvimo išėjau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant tasteless nepilnamečių mergaičių hype'o.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant tasteless nepilnamečių mergaičių hype'o.

joo.. sita pastebejau as :D 12-16metes daugiausiai klauso, asmeniskai man tai tik pora dainu jo geru yra

Klausiau, teko ir live geresnius išgirst, bet nesuėjo jie man, gal dėl jėgų nebuvimo išėjau :D

na visu skirtingi skoniai :D as dabar dairausi kokio renginio kur jie dalyvautu, noreciau nulekt paklausyt, tik gruzas, kad savo draugu rate vienintelis repa klausau :/ :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joo.. sita pastebejau as :D 12-16metes daugiausiai klauso, asmeniskai man tai tik pora dainu jo geru yra

na visu skirtingi skoniai :D as dabar dairausi kokio renginio kur jie dalyvautu, noreciau nulekt paklausyt, tik gruzas, kad savo draugu rate vienintelis repa klausau :/ :D

Kaune, Xatoj, penktadienį repo tūsas, 20 atlikėjų, čiūju bus neblogai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaune, Xatoj, penktadienį repo tūsas, 20 atlikėjų, čiūju bus neblogai.

Idomu koks amziaus cenzas, nes pats esu nepilnametis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.