wader

Kokios muzikos šiuo metu klausote?

Rekomenduojami pranešimai

Bliot latviai kai varo :o aš ir Lietuvoj noriu tokio quality metalcore scene :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turim gi CTR, kas yra visai good, todėl čia nesiskūsk :D 

Aš tai norėčiau tokios vat hardcoro scene Lietuvoj, bet čia dar toli :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turim gi CTR, kas yra visai good, todėl čia nesiskūsk :D 

Jeigu kažkas tikrai gero ir yra tai nebent Awakening Sun, CTR dar kolkas bland gan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu kažkas tikrai gero ir yra tai nebent Awakening Sun, CTR dar kolkas bland gan.

Kalbu apie core'ą, o ne apie melo deathą :D Bet tu geriau skype pasijunk, bus apie ką pašnekėt dar ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip matau Lietuvoje daug kas pasinešę ant HardCore muzikos :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip matau Lietuvoje daug kas pasinešę ant HardCore muzikos :P

Aš irgi kažkada galvojau, kad labai mažai kas mėgėjai panašios muzikos, ypač kai pats iš mažesnio miesto kilęs, kur trūksta truputį diversiškumo šiuo reikalu, nu bet va su laiku supratau, kad tikrai galima rast fanų labai nemažai panašios muzikos. Gaila tik, kad retai užsuka pas mus mažiau populiarios grupės Lietuvos mastu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Fray
Jo...  Micro daužo. Šnekama, kad dar Erkė ir Alter Ego tokiam lygy varo. Man pačiam Domas su Karu labai šauniai sueina. 

@FHIGH  nėra labai daug pasinešusių, bet reikia džiaugtis, kad apskritai yra :D @Dwėsk užsuka, bet dažniausiai tik mažai žinomos grupės pvž. Get Your Gun, kurie gan kreitai kyla, arba gerai žinomos grupės, kaip Skillet. Anyway, nei viena iš jų nelinkusi į core'ą, taigi quality core'o turbūt greitu metu tikrai neturėsim :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Fray

Jo...  Micro daužo. Šnekama, kad dar Erkė ir Alter Ego tokiam lygy varo. Man pačiam Domas su Karu labai šauniai sueina. 

@FHIGH  nėra labai daug pasinešusių, bet reikia džiaugtis, kad apskritai yra :D @Dwėsk užsuka, bet dažniausiai tik mažai žinomos grupės pvž. Get Your Gun, kurie gan kreitai kyla, arba gerai žinomos grupės, kaip Skillet. Anyway, nei viena iš jų nelinkusi į core'ą, taigi quality core'o turbūt greitu metu tikrai neturėsim :/

Erke ir Alter Ego tai gilus undergroundas. Gerai visi kala, nors dabar labiausiai ant Karpio esu uzsikabines :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Erke ir Alter Ego tai gilus undergroundas. Gerai visi kala, nors dabar labiausiai ant Karpio esu uzsikabines :D

Su draugais visad Karpio ir Tie Geresni klausydavom, bet su laiku prie Domo, Karu, Micro perėjau, rimtesnis reikalas ten :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su draugais visad Karpio ir Tie Geresni klausydavom, bet su laiku prie Domo, Karu, Micro perėjau, rimtesnis reikalas ten :D

MOG siektiek brandesni, yra daugiau mate gyvenime, o Karpiz pa prikolu daug ka kuria, bet bent jau man tai labai patinka jo kuryba

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MOG siektiek brandesni, yra daugiau mate gyvenime, o Karpiz pa prikolu daug ka kuria, bet bent jau man tai labai patinka jo kuryba

Tai va va. Su draugais gerai Karpiz, Geresni sueina, vienam tai vienareikšmiškai, Mogiliovo šaika, Micro ir pnš.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.