wader

Kokios muzikos šiuo metu klausote?

Rekomenduojami pranešimai

Public enemy number one in New York

Public enemy number one in D.C.

Public enemy number one in Cleveland, Ohio

Public enemy number one in St. Louis

Public enemy number one in New Jersey ir t.t. :first: Žiauriai kietas gabaliukas. :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip matau, tai kokių 70-80% čia roko klauso (bent tie, kurie čia deda). Nedaug savo stiliuko muzikos čia deda kas nors.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip matau, tai kokių 70-80% čia roko klauso (bent tie, kurie čia deda). Nedaug savo stiliuko muzikos čia deda kas nors.

Ta prasme savo stiliuko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta prasme savo stiliuko?

Pačiam man Hip-Hopo kultūra prie širdies, tai čia ir yra mano stiliukas. :first:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai roko vos ne kiekvienas žmogus klauso arba bent klausė, nes jos yra N rūšių vos ne kiekvieno skonui.

Ps. aš asmeniškai aišku ir kitu stilių klausau, kad ir tavo mėgiamo hip-hop mielai run-dmc, beastie boy pasileidžiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai roko vos ne kiekvienas žmogus klauso arba bent klausė, nes jos yra N rūšių vos ne kiekvieno skonui.

Ps. aš asmeniškai aišku ir kitu stilių klausau, kad ir tavo mėgiamo hip-hop mielai run-dmc, beastie boy pasileidžiu.

Tai čia savaime aišku. Aš taip turiu ten roko kažkiek kompe. Tiesiog sakau, kad pagrinde čia labiausiai visi roko klauso (sprendžiant ką čia deda), aš nieko prieš neturiu, nes kaip pats sakau, kad nėra prastų stilių, yra tik prasti atlikėjai kurie atbaido visus nuo jo, nors iš tikro yra gerų atlikėjų. Manau supratot. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia savaime aišku. Aš taip turiu ten roko kažkiek kompe. Tiesiog sakau, kad pagrinde čia labiausiai visi roko klauso (sprendžiant ką čia deda), aš nieko prieš neturiu, nes kaip pats sakau, kad nėra prastų stilių, yra tik prasti atlikėjai kurie atbaido visus nuo jo, nors iš tikro yra gerų atlikėjų. Manau supratot. :thumbsup4:

Žinai gal jiem tie prasti atlikėjai prie širdies.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=4B_UYYPb-Gk

Labai šaunus kombo Aerosmith + RUN-DMC parodo kaip abu stiliai gali susivieniti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jep, labai fainas gabalas. (y) Taip pat puikiai susiderinimą šių stilių atspindi Jay-Z su Linkin Parkais "Collision Course" albumas, bet ten jau truputi naujesnė ir kitokia muzika nei, kad "Walk This Way" su Aerosmithais, bet neblogas labai. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskutiniu metu iš WinAMP'o nepaleidžiu New Radicals, The Notorious B.I.G. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.