wader

Kokios muzikos šiuo metu klausote?

Rekomenduojami pranešimai

Neabejoju, kad daug kam nepatiks, nes ir mano draugų tarpe yra kuriems nelabai ši daina, bet mane ji tiesiog pakerėjo. Respekt Zeds Dead'am. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Daina apie tikra meile ! Siuo metu mano megstamiausia daina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sausainisLTU matau dubstepo klausais. Nebloga daina pakopinai gal panasiu kokiu zinai. O as siulyciau paklausyt

tai viena is mano megstamiausiu dainu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sausainisLTU matau dubstepo klausais. Nebloga daina pakopinai gal panasiu kokiu zinai. O as siulyciau paklausyt

tai viena is mano megstamiausiu dainu
Kad ten net ne dubstepas buvo :mml:) Beto, jau pastebejau, kad visi pradeda klausyt dupstebo nors ir nepatinka, bet tik, kad i mada pataikytu :D) Pamenu kai pries 2 metus nieks net nezinojo kas tai per velnias buvo, o dabar kai visi zino kas tai viskas link popso eina :D

Dabar ir tema. Lietuviu darbas Style Mistake - What a beauty asmeniskai tikrai superinis :D)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oo astralas, teko pas ji mokytis dirbti su iranga dj'u. Mldc zmogus, bet crazy :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu įsitikinęs, kad kas labiau prie electro, house ir panašių žino šitą dainą. Viena nesveikiausių kokią esu girdėjęs, bet taip pat rauna stogą ir ta kur pirmai įdėjau - Draggonete - Volcano (Zeds Dead Remix)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei is dubstepo tai tik tokiu galiu klausyti

Man jau toks per sunkus. Aš šiaip nesu dubstepo kažkoks fanas, aš viską mėgstu, tiesiog daina patinka, tai ir pumpuojuosi. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu įsitikinęs, kad kas labiau prie electro, house ir panašių žino šitą dainą. Viena nesveikiausių kokią esu girdėjęs, bet taip pat rauna stogą ir ta kur pirmai įdėjau - Draggonete - Volcano (Zeds Dead Remix)

Twilight'o soundtrackas jei neklystu. :thumbsup4:

Šitą dainą išgirdau pirmą kartą tam video kur 10 šuolių įspūdingiausių (buvo į Pasij. ir Pralinks. temą įdėta porą kart).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.