FeatFest

Oddworld Returns

Rekomenduojami pranešimai

Oddworld Inhabitants has teamed up with UK-based game developer Just Add Water to create multiple Oddworld titles in the franchise for multiple platforms, the studio announced today.

The series made its famous debut as a 2D platformer back in 1997 with Oddworld: Abe's Oddysee for PlayStation. There were no details about what these new titles will be, but Just Add Water says they will be dripping out information over the coming weeks and months about the projects.

"To work with the team at Oddworld has been amazing; being able to tap the minds of Lorne Lanning, Sherry McKenna and others has been fantastic," said Just Add Water's Managing Director Stewart Gilray.

"It's almost symbiotic in that when something moves forward on any of the projects we just start chatting about new items, or what if we do this," he added. "We're all extremely excited to breathe life into the Oddworld universe and indeed to let it breathe life into us."

The last title released in the series was Oddworld: Stranger's Wrath for the original Xbox in 2005. Just Add Water's last project was Gravity Crash for PlayStation 3.

Puikus žaidimas buvo Oddworld ir labai džiaugiuosi, kad jis gryžta. Oddworld vienas mano mėgstamiausių playstaion one žaidimų. Laukiam daugiau naujienu, pic's ir video's.

Čia tiem kas nežina kas yra Oddworld

PSX Oddworld: Abes Oddysee - Level 1 - Rupture Farms

Abe's Exoddus Intro

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisimenu tą daiktą ant ps. Buvo tikrai šaunus! Man ten patiko tas visas jo padarymas, kaip pvz turėdavai atkartoti viską ką kitas parodo antraip jis tave užmušdavo :) ir šiaip buvo tikrai itraukentis, tikėkimės ir tas bus neblogas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man jis nelabai paliko ispudi. Buvau mazas, man jis buvo persudetingas, todel iki galo nebuvau prazaides. Bet jis tikrai paliko dideli pedsaka kaip vienas geriausiu PSone zaidimu, ir visus zaidimus is psone eros gerbiu ir myliu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomu kodel neimete temos autorius video su oddworld: strangers wrath video? todel kad xboxo exclusive? antipatija ? :) nes sita dalis afigiena buvo,tik ea kazkodel nereklamavo ir del to labai mazi pardavimai buvo,nors kritikai zaidima vertino labai gerai.

Ne į temą

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

idomu kodel neimete temos autorius video su oddworld: strangers wrath video? todel kad xboxo exclusive?antipatija ? :) nes sita dalis afigiena buvo,tik ea kazkodel nereklamavo ir del to labai mazi pardavimai buvo,nors kritikai zaidima vertino labai gerai.

Neįdėjau, nes net nežinojau, kad tokia dalis egzistuoja :) . Oddworld esu žaidęs tik ant ps one pirmasias dalis. Video's dėjau tik iš sau žinomų dalių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Neįdėjau, nes net nežinojau, kad tokia dalis egzistuoja :) . Oddworld esu žaidęs tik ant ps one pirmasias dalis. Video's dėjau tik iš sau žinomų dalių.

Ne į temą

Bet tavo naujienos straipsny nukopijuotam net yra apie ta dali parasyta. Neskaitei? :)
Redagavo MadenX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomu kodel neimete temos autorius video su oddworld: strangers wrath video? todel kad xboxo exclusive? antipatija ? :) nes sita dalis afigiena buvo,tik ea kazkodel nereklamavo ir del to labai mazi pardavimai buvo,nors kritikai zaidima vertino labai gerai.

Ne į temą

Ne į temą

Dar yra Oddworld: munch's oddysee kuri ant xbox ir gba

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Bet tavo naujienos straipsny nukopijuotam net yra apie ta dali parasyta. Neskaitei? :)

Visas naujienas kurias dedu perskaitau. Šią naujiena skaičiau matyt išsiblaškęs ar pan.

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.