FeatFest

Beyond Black Mesa

Rekomenduojami pranešimai

Beyond Black Mesa teaser

Grąžus ir įdomus treaseris. Įdomu, gal laukia kažkas naujo iš valve half-life serijos, o gal tai tiesiog paskatinimas valve kuo greičiau bent jau paskelbti Half Life Episode 3

http://beyondblackmesa.com/

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Per telefona narsau tai negaliu paziuret kas ten per trailer ,bet kaska skaites kad bus half life 1 perdirbinys ant source grafikos ir rodos vadinsis black mesa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip cia fan movie kaip matau ,o ne zaidimas. Ir su officialu half life niekuom nesusije.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per telefona narsau tai negaliu paziuret kas ten per trailer ,bet kaska skaites kad bus half life 1 perdirbinys ant source grafikos ir rodos vadinsis black mesa

Taip, aš irgi esu matęs video ir skaitęs apie pirmą half-life tik su geresniu varikliuku ir geresne grafika. Bet aš žiūrėjau apie jį gal 2008 metais ir nuo to nieko nesu girdėjęs, tai gal ir nesukurs jo, bet geriau sukurtu... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, aš irgi esu matęs video ir skaitęs apie pirmą half-life tik su geresniu varikliuku ir geresne grafika. Bet aš žiūrėjau apie jį gal 2008 metais ir nuo to nieko nesu girdėjęs, tai gal ir nesukurs jo, bet geriau sukurtu... :)

Tu buvai skaitęs apie Half Life 2 Black Mesa mod, kur ant source varikliuko bus padarytas visas pirmas half life zaidimas.

Daugiau info cia: http://www.blackmesasource.com/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beyond Black Mesa trailer makes us mesa our pants

Earlier this year we got our first glimpse at fan-created Half-Life film "Beyond Black Mesa" ... and it made us kinda freak out. Knowing that more was coming, you'd think we'd have prepared ourselves, but we couldn't have been ready for the sheer excitement that resulted from watching the latest trailer -- it picked up our expectations for the film with a gravity gun and fired them into space, in so many words.

Beyond the fact that the action is blistering and the feeling of Half-Life's world is spot-on, Gordon Freeman's infamous crowbar makes an appearance. Sure, we realize it's a bit bizarre to have our heart rates increase after briefly glimpsing a crowbar, but, well ... okay, we don't have a logical explanation. We just love Gordon Freeman. How could you not?!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isvis neikertu ka sita tema veikia tarp zaidimu offtopo. temos kurejas kazka paskaite,kazka pamate,ir nieko nesuprato matosi. tai yra fanu sukurtas filmas.burele zmoniu , $1200 biudzetas, ir sukure trumpa filma,kuri rodys siemet ivairiose filmu parodose. o Black Mesa vadinosi ir HL2 modas,kuris dar neisejo,bet turetu buti tipo visas HL1 perkurtas ant HL2 variklio. bet cia tai filmas.reikejo ir deti tarp filmu bent jau.

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad cia nera visishkai filmas, cia ir yra fan movie, kuris jauciu net nebus valandos ilgumo..

bet jis bus rodomas ir jau buvo parodytas filmu parodose. siaip filmai buna ir 10 min ilgumo. juk niekas nesako kad cia kine teatruose rodomas filmas bus. bet man cia su HL stilium kazkaip nelabai derinasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.