scalman

Uncharted 3: Drake's Deception

Rekomenduojami pranešimai

4 nauji MP mapai , Balandzio 10 diena.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=8WarPf3c5Pc&feature=channel

Four all-new UNCHARTED 3 multiplayer maps will be available for download on Tuesday, April 10th on PS Store. The Graveyard map sets you in motion as you fight among ships and shipping crates on rolling waves. Old Quarter seems like a lovely scene on a cool Yemen night, but it’s full of dangerous alleys and dimly lit rooms. The bar, the back alleys and the broadways of the London Streets map offer some prime spots for a knock-down, drag-out turf war, so be sure to stop by the Pelican Inn for some more brawling. The Oasis map used to provide respite for a Bedouin camp, but now serves as a sun-drenched battlefield for your multiplayer matches.

Standalone, this new map pack will cost $9.99. If you’re already a member of the Fortune Hunters’ Club this collection of maps cost you only the initial price of joining the club – just log into your PSN account and you can download the Drake’s Deception Map Pack for free.

If you still haven’t become a member of the Fortune Hunters’ Club, you’ll have until the PS Store updates on April 17th, 2012 to join in the action. In just 12 days, the Fortune Hunters’ Club will shut its doors. Joining the FHC costs $24.99, saving you more than 60% on 14 packs of UNCHARTED 3 DLC. If you’re game for that much UNCHARTED 3 goodness, buy the FHC today by clicking the icon below, or visiting the PS Store or the in-game UNCHARTED 3 PS store.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žaidimas tikrai labai gražus ir smagus. Didesni skirtumai nuo ankstesnių dalių tuom, kad daug bėgimo nuo įgriuvimo ar priešų kulkų žaidimo scenų, taip pat daugiau išplėtota "hand-to-hand" kovojimo sistema (tiksliai nepamenu ar "Uncharted 2: Among Thieves" jau tai buvo. Tik gaila, kad PS3 interaktyvumas neišnaudojamas pilniau, pvz. kaip pirmoje dalyje - granatos mėtymas: jos metimo atstumas ir kryptis buvo reguliuojami giroskopu (tikriausiai giroskopu :}) įtaisytu ps3 joystick'e, taip pat ir vaikščiojimas briaunomis (Dreiko lygsvaros laikymas), na aišku žinoma ir priežastis - kad smagiau ir lengviau žaistųsi Multiplayer'is. Bet Singleplayer'yje, manau senasis valdymas būtų smagesnis. Istorija (Indiana Jones style :D ) tikrai gera. Žaidimas dar nepereitas (nes norisi neskubėti ir pasitenkinti istorijos subtilybėmis :thumbup: ), bet tikėkimės trilogijos pabaiga tikrai nenuvils :D

Ne į temą

Tik yra viena problema, baigęs žaidimą negalėsiu žaisti Multiplayer, nes reikalingas kodas leidžiantis jį pasijungti, žaidimą pirkau "padėvėtą" (žinoma, kad pigiau gautųsi :}). Tai gal kas nors, kas nenaudojo ir nežada naudoti to kodo nori juo pasidalinti ar parduoti, pm me :}

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar parėjau uncharted 3 dalį, per visą žaidimą jaučiaus lyg filmo veiksmą valdyčiau. Visa aplinka puikiai išdirbta, dažnai už kampo pamatau ne tai ką norėjau, bet tai tikrai nustebino. Laisvės manau užtektinai suteikė, taip pat patiko, kad daugumoje vietų galyėdavai valdyt veikė, o ne kompas už ta viską padarė, kaip, kad jojimas su arkliu ir šokinėjimas ant furų, veiksmas lėktuve. Manau uncharted dalys yra vienas geriausių ekskliuzyvu šiuo metų ir ps3 ir kitų konsolių. Beje esu žaidęs ir pirmas dvi dalis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas tikrai vertas demesio :D ir multiplayeris smagus, siuo metu ypac patinka co-op arena :)

P.S. Gal zinot kokybisku youtube video su multiplayer patarimais?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar parėjau uncharted 3 dalį, per visą žaidimą jaučiaus lyg filmo veiksmą valdyčiau. Visa aplinka puikiai išdirbta, dažnai už kampo pamatau ne tai ką norėjau, bet tai tikrai nustebino. Laisvės manau užtektinai suteikė, taip pat patiko, kad daugumoje vietų galyėdavai valdyt veikė, o ne kompas už ta viską padarė, kaip, kad jojimas su arkliu ir šokinėjimas ant furų, veiksmas lėktuve. Manau uncharted dalys yra vienas geriausių ekskliuzyvu šiuo metų ir ps3 ir kitų konsolių. Beje esu žaidęs ir pirmas dvi dalis.

O man jis grynas "popsas", kuo toliau tuo labiau i lankas, kurtas bukai auditorijai, kas žaidė kitas dalis supras..

PS. Taip aš perėjau jį, jeigu ir būtų kita dalis nesusigundyčiau kartot filmo :)

Redagavo minde84

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man jis grynas "popsas", kuo toliau tuo labiau i lankas, kurtas bukai auditorijai, kas žaidė kitas dalis supras..

PS. Taip aš perėjau jį, jeigu ir būtų kita dalis nesusigundyčiau kartot filmo :)

O man asmeniskai kaip tik 3 labaiu patiko. Daugau platformingo, daugaiu puzzlu (nors jie ir tokie vaikiski), grazi istorija, geri vaizdai. Nes asmeniskai man ziauriai nepatiko pvz 1 daly kad saudymas sudare turbut 80% geimo. Antroj daly jau geriau 50/50, ir tas saudymas taip nesijaute. 3 dalis isvis nice. (Nes realiai pasaudyti bukai gali kokiam code....)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man asmeniskai kaip tik 3 labaiu patiko. Daugau platformingo, daugaiu puzzlu (nors jie ir tokie vaikiski), grazi istorija, geri vaizdai. Nes asmeniskai man ziauriai nepatiko pvz 1 daly kad saudymas sudare turbut 80% geimo. Antroj daly jau geriau 50/50, ir tas saudymas taip nesijaute. 3 dalis isvis nice. (Nes realiai pasaudyti bukai gali kokiam code....)

Na, mano manymu kaip tik "Uncharted 3" daugiausiai šaudymo turi, kai pirmoje dalyje jo buvo mažiau (bet gal aš blogai atsimenu), o gal šaudymo sumažėjo dėl to "Stealth" elemento įvedimo, bet veiksmo tai tikrai labai daug :} (ir nemaišyk FPS'o su 3-rd person action shooter'iu :} COD'as tam ir sukurtas, kad pašaudyt).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, mano manymu kaip tik "Uncharted 3" daugiausiai šaudymo turi, kai pirmoje dalyje jo buvo mažiau (bet gal aš blogai atsimenu), o gal šaudymo sumažėjo dėl to "Stealth" elemento įvedimo, bet veiksmo tai tikrai labai daug :} (ir nemaišyk FPS'o su 3-rd person action shooter'iu :} COD'as tam ir sukurtas, kad pašaudyt).

Rimts :okay: As tai visus 3 is eiles ejau. pires 2 sav baigiau :) Tai 3 uncharte ginklo prireike tik nuo vidurio ziadimo. apie 11-12 chapteri :fuuu:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu reiks sužaisti kada nors ta trečia dali, nes nesugebu jo sužaisti iki galo, tik buvau cd idėjas i ps3 paleidau žaidimą intarpą pasižiūrėjau 3D ir išjungiau, taip ir dulkes renka tas žaidimas :innocent: nors dabar žaidžiu ant VITOS uncharted, kai pereisiu ant VITOS reiks pradėti Uncharted 3 žaisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kitą mėnesį išeina patch, kuris, tarp kitko, prideda 50 (!) naujų trofėjų. Juos bus galima surinkti žaidžiant DLC. Gal visai ir nieko naujiena, bet man tarkim vistiek gaila mokėt už tuos DLC, nes nemačiau nieko verto juose, nes visi jie multiplayer.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va ir GOTY pakas . Rugsejo 19-21 .

Nuotrauka

Sony has finally announced Game of the Year Edition of Uncharted 3: Drake's Deception. It will launch on September 19 in Europe and on September 21 in UK.

Uncharted 3: Game of the Year EditionUncharted 3: Game of the Year Edition will feature the following things:

Classic Skins Packs 1 – 3

25 different skins for Uncharted 3 multiplayer, including fan favourites such as Nathan Drake as he appears in the original Drake’s Fortune, or Winter Drake as he appears in Tibet during Uncharted 2: Among Thieves.

Flashback Map Packs 1 and 2

Includes eight maps that bring reworked, improved environments from Uncharted: Drake’s Fortune and Uncharted 2: Among Thieves into UC3's multiplayer.

Drake’s Deception Map Pack

Four new multiplayer maps: The Graveyard, Old Quarter, London Streets, and Oasis – each incorporating its own dynamic events.

Fort Co-Op Adventure

Additional content for the co-op adventure online game mode, Fort takes players on a journey through the fortress first seen in Uncharted: Drake’s Fortune to seek out Nathan Drake.

Co-Op Shade Survival

Take on wave after wave of some of the toughest enemies from the series – the fiery Djinn. This co-op game mode provides a sturdy multiplayer challenge with handsome rewards.

Doughnut Skin Pack

If you’ve ever wondered what Sully would look like if he really let himself go, this is the skin pack for you. Five characters from the franchise are depicted in larger-than-life form…

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uncharted 3 – free-to-play multiplayer

na ka Multiplayeris nemokai nuo siol ..ta gavo Killzone 3,ta gavo dabar ir Uncharted..siunti ir losi uz dyka ..iki 15 lvl

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=INu6lUeubkI&feature=player_embedded#t=0s

- Free-to-play today in North America

- Tomorrow in Europe

- Over 3.5 million people have played in over 37 million matches

- Over a half a million players actively playing every month

- Download the Free-to-Play game from the PS Store

- Can play online for as long as you want, as much as you want, up to level 15

- When you hit level 15, can continue playing without paying

- Unlocking the level cap will allow you to continue building up your profile right from where the level 15 cap stops you

- Can pick up the Uncharted 3: Drake’s Deception Game of the Year Edition from the in-game store, which also launches today

- Digital version of Uncharted 3 includes all 12 DLC maps, all Co-Op multiplayer modes, and over 40 character skins

- GoTY comes with the single-player game

- Those who already own Uncharted 3 and are a long time multiplayer participant will receive a custom Naughty Dog Paw on your rank icon and the Naughty Dog Paw shirt for your custom characters

- Every character item and every character skin in multiplayer will now have more color options (free)

- Over 40 new DLC items coming over the next few months

- Every DLC drop will have a theme

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jei turi pilna zaidima bet parsisiuntus ta nemokama tai jie pagal tavo acc reguotu kad tu turi pilna zaidima ar tektu pirkti buten pilna mp ?

Ir tuo paciu su kz3 tas pats ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.