soxas

Kiek forumo lankytojams metų?

Rekomenduojami pranešimai

palaikau kompanija baikui. man ir dvylika ot mes du jauniausi :P o pradejau zaist su kompu gal 7 metu kai tetis parveze pc ot geras dar atsimenu pirma zaidima kuri pazaidziau tai buvo kazkox ASGHAN po to brolis is mokyklos i diskeli zeeka irase pliekdavau as ana per levelius eidavau ot buvo geri laikai.po to nusipirkom pirma konsole tai sega mega drive buvo tai varydavau sonica. ot atsimenu vat neidavo uzseivint tai palikdavau per nakty ir atsikeles vel toliau pliekdavau. taj cia mano fairy tail :P:P:P:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau kad rasyti kiek metu neverta, geriau gimimo data :P nes laikas bega greit tai forume nespesiu keitineti amziaus. 1984.11.24. tai tipo 22 siuo momentu :P

kaip matau istoriju prirashete visi. Teko pazaisti ar aptureti ir su kasetiniais, ir zilitonais, ir sega, ir 3do, ir Ps1,ir xbox, ir PS2 , ir PSP. Pats zaidziamiausias ir neprilygstamiausias aisku buvo PS1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai gimiau 1993.11.23 tai man 13 metu. Mazai dar gta negalima zaist bet visvien saidziu :( pirma konsole buvo snes. Oi kaip duodavau su dviraratuku. Visus langus dauzydavau. Vadinos geimas Paperboy2. Poto gavau PC. Tada uz savo pinigus ps2 nusipirkau. Pradejau grajint mazdaug nuo 7 metu :twisted:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man 12,pradejau grajint nuo mazdaug 6m,buvo kompas 95 windausu, su vairu ir pliekdavo formules bei mocus, uzimancius ne maziau 1mb,po to atsirado pirma konsole sega dreamcast,oi grajindavau gta 2 ir le mans,po to gavau pc 98 windausu,tik internete narsiau, o poto gavau ps2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1991.03.07 as savo geiminimo karjera pradejau nuo 5metu tada gavau NES buvau labai patenkintas prisimenu paskui kaip pirmoje klasėje man tėvai nupirko SEGA MEGA DRIVE 2,toliau ėjo pc,ps1 ir galiausiai ps2 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai pradejau zaisti dar nuo kasetiniu ZX-spectrum 48k ,paskui jis daug tobulinosi ir su spectrumu losdavau iki pat 1996 metu dar,per ta laika turejau visokiu kompu,konsoliu bet zaidimai ant spectrumo budavo geriausi,tada jau jis budavo 128k su muzikiniu procesorium,ir geimai eidavo is 5,25 flopiku,be to jam jau ir pele pajunge,pamenu buvo perdarytas jam ir warcraftas ir dune ir wormsai,netgi buvau ji iskeites i pc 386 ,bet po to vel sugryzau prie ZX,nes zaidimu jam buvo daug ir geru,eh buvo geri laikai,visi zaidimai prasidejo man butent nuo sio kompiuterio,po jo buvo pc,po to ps1 daug metu ejo nerealiai,ir po to ps2, o metu man tai nemazai gimimo metai dar nesiekia 1980 metu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A tau ponuli tokiam amziui gerimai tikrai turet but nesvarbus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ash 1993-6-25 taj man 13(bewejk 14 ;)) pirma pc gawau 8metu buwo 2000windowsaj oj kajp loshiau return to castle wolfenstein ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1989m pradines konsoles ziliton , sega mega drive 2 , sega mega drive 4, PS-ONE, PS2... ai krc tingiu db rasyt veliau redaguosiu pranesima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man 17 (1990.03.15) .as tai pradejau nuo mazdaug 7m tada krikstatevis is ukrainos padovanojo PS su kruva zaidimu, (tais laikais PS kainavo daugiau nei 1000Lt! :lol: ) zodziu veliau 2003 brolis nusipirko pc tai pirmas grajus ant pc buw tarakonai, iki pat 2003 losiau vien su PS :) . tai db (2007) zadu po wasaros pirkt psp. tai teturejau 1 konsole, PC ir zadu turet dar ir psp. :roll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.