soxas

Kiek forumo lankytojams metų?

Rekomenduojami pranešimai

Sry uz issiliejima kai pamatau kanors su ugiu parasimu nzn ,kad ir ne man nu nzn pasiuntu >< nerukau negeriu kaip kaimyns 10 metu jau girts vaiksto ... Isviso nzn reix kersyt gamtai kirst medzius :oops:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ūgis ne smūgis kaip sakoma, anyway čia ne apie tai tema. "Kiek forumo lankytojams metų?" vadinasi tema - taigi užteks offtopiko, m? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ka as cia vienas jauniausiu dabar man 12 ;) prdejau grajint nuo 6-7 metu nepamenu jau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as vienas jauniausiu,man 12metu :) gimiau 1994.08.21 :) Vardas Jonas :) Jonines ateina :) pradejau zaist nuo 1 klases su PC normaliai :) o siaip PC pas musu seimoje atsirado 1995 metais :) PS1 atsirades buvo 2001 metais ligu,nebepamenu :) O dabar karaluja PSP :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš čia pats jauniausias :D Man 11 (1996-02-17)... Pradėjau nuo PC 3 metų kažkur (čia rimtai), per 11 gimša gavau PS2 :D

I'm the youngest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neliudek,su gimtadieniu :D Ilgiausiu metu,ilgiausiu... :D Laimingu metu,laimingu... :D Valio valio valio valio... VALIO,VALIO,VALIO,ir viena ilga VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.