G1edrius

Zurnalai su plakatais

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

o jezus ne per dideli esat tokiems plaktams ant sienu vps man tai butu gieda panele atsivest i kambari o ten puse sienos zaidiminiais plakaitas apklijuota p.s cia tik mano nuomone
Ne į temą

Man ydomu koks tavo kambarys? Gal kokiais kempiniukais aplipdytas? Vyras atsirado matai. Man butu geda parodyt draugam, jog as mario kaip avatara uzsidejes, nes jis toks vaikiskas... :D
Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Man ydomu koks tavo kambarys? Gal kokiais kempiniukais aplipdytas? Vyras atsirado matai. Man butu geda parodyt draugam, jog as mario kaip avatara uzsidejes, nes jis toks vaikiskas... :)
Ne į temą

b** Giedriau kiek Tau metu kad taip sneki, kad avatara uzsideda nereiskia kad kambary klijuoja zaidimu plakatais, kempiniukas atsirado mat.. Man taip pat butu geda kabintis zaidimo plakata, nes man tai yra taip vaikiska, jau geriau koki paveiksla ant sienos negu koki batmana..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

b** Giedriau kiek Tau metu kad taip sneki, kad avatara uzsideda nereiskia kad kambary klijuoja zaidimu plakatais, kempiniukas atsirado mat.. Man taip pat butu geda kabintis zaidimo plakata, nes man tai yra taip vaikiska, jau geriau koki paveiksla ant sienos negu koki batmana..
Ne į temą

Man seip dzin koks pas ji kambarys. Bet tiesiog jeigu man patinka zaidimai, ir kambarys tuscias, kodel negaliu uzsidet? Atsirado kazkoks "vyras" ir jau aiskina jog jam butu geda. Ar kas jo bent klause?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PC gamer būna ,kiek prisimenu būn ir Compiuter Bild Lituva ,jei dar jį leidžia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu nori kad butu va va taip va:

Nuotrauka

Pirk PC GAMER :D

Mano nuomone geriau nusipirkti iš ebay pora skoningų ir kokybiškų plakatų negu pirkelioti žurnalus ir belenka klijuoti ant sienų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jai turi pazistamu kas UK tai paprasyk kad atsiustu plakatu ten buna geru ir dideliu kokiu zurnaluose nebuna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu norit siena apsilipdyt megstamiausiais zaidimais, tai siulau is interneto issitraukt high resolution paveiksleli, isikelt i usb ir nunest i artimiausia spausdinimo ofisa ir jum ant plakatinio A3 popieriaus atspausdins paveiksleli uz 3Lt. Bent jau turesit grazu plakata, o ne su kokiu simsu zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal žinot iš kur gauti plakatų su žaidimais? Gal yra kokie žurnalai ar pirkt iš kur nors?

lt nezinau o uk pilna zurnalu ir taip parde gali uz dyka prisirinkt(cia parde kur as perku geimus ir man jie duoda uz dyka kaip pastoviam klientui ) š**** net nemaciau kad taip senai parasyta:)

Redagavo auksinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.