Dreamsas

Del Memory Card

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, tai vat turiu vel tokia problemele,bet si kart del memory card as galvoju.Isirasiau PsOne(Psx) keleta zaidimu,kiek prisimenu tai Street fighter Ex 2 ir Journey to the west ar kazkaip panasiai. perejau gal pora misiju ant to west ir norejau uzseivinti,bet deja nesigavo nors turiu 2 neorginalias memory card t.y (16mb.32mb Hama lygtais) ir net neduoda iseit i Memory card slot 1 ar slot 2 atrodo kad nebutu jos idetos i savo vietas nors ant visu kitu ne psOne zaidimu kuo puikiausiai atlieka savo darba kas galetu but neatvarkoj gal reikia isigyt psOne mc? Aciu uz helpus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ps2 memory card ps1 zaidimam netinka, reik ps1 memory (teks tau ps1 mc isigyti) ir tai buna, kad nevisos tinka, nes man pvz ant ps2 slim tik org memory veikia.

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ps2 memory card ps1 zaidimam netinka, reik ps1 memory (teks tau ps1 mc isigyti) ir tai buna, kad nevisos tinka, nes man pvz ant ps2 slim tik org memory veikia.

Aciu uz isamu atsakyma kai turesiu atliekamu litu butinai nusipirksiu ps1 memory card :D:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu ps2 slim naudoju neoriginalę atminties kortelę MAX memory(HAMA) ps2 32 MB kuo puikiausiai veikia.

Redagavo Virgundas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu ps2 slim naudoju neoriginalę atminties kortelę MAX memory(HAMA) 32 MB kuo puikiausiai veikia.

Autorius kalbejo apie PS1 memcCard, o tu speju apie PS2 memCard. Kazkaip neesu girdejes, kad PS1 32MB kortas butu gamine.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Autorius kalbejo apie PS1 memcCard, o tu speju apie PS2 memCard. Kazkaip neesu girdejes, kad PS1 32MB kortas butu gamine.

Taip aš turiu oneny ps2 kortelę... norėjau pasakyt, kad ps2 slim konsolei naudoju ps2 neoriginalę kortelę... Redagavo Virgundas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pievos, akyse nesu mates ps2 korteles I KURIA EITU SEIVINTI psx seivus zaidziant psx zaidima.

kad perkelti seiva is PSX korteles i PS2 kortele per ulaunch - tai galima. bet kad zaidimo metu - no fn way.

pafilmuok ir imesk i youtube.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man panasi problema. tik as turiu sena savo psx memory card'a kurio ps2 slimas vistiek nemato. gal zinot kame beda? gal kita memory carda isigyti? tik kur? naujo itariu nebegausiu jau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man panasi problema. tik as turiu sena savo psx memory card'a kurio ps2 slimas vistiek nemato. gal zinot kame beda? gal kita memory carda isigyti? tik kur? naujo itariu nebegausiu jau.

isardyk korta ir su trintuku nutrink kontaktus, ir jei korta labai sena, pakeisk batarke :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isardyk korta ir su trintuku nutrink kontaktus, ir jei korta labai sena, pakeisk batarke :D

kokia batarke o.O? psx konsole korta mato, tik ps2 ne. Redagavo WhiteNoise

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia batarke o.O? psx konsole korta mato, tik ps2 ne.

labai senos psx korteles turedavo batarkes 3v blynus, bandyk pagrandyt ps2 korteles lizdo kontaktus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai senos psx korteles turedavo batarkes 3v blynus, bandyk pagrandyt ps2 korteles lizdo kontaktus...

bet ps2 savo korta mato be problemu. ir tarkim pasileidziu ps1 geima (Wild Arms) ant ps2, o i konsole ikisti abu memory cardai i pirma lizda ps2, i antra ps1, zaidimas mato, kad pas mane ps1 korta ikista, bet irasyt neleidzia, siulo formatuot slot 2, bet ir to padaryt neiseina...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.