Mantaxs

HDMI is Maximos||Skaitmenine TV

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Zadu eiti i Maxima ir nusipirkti HDMI kabeli Xbox 360,kad galeciau prijungti prie TV.Jo kaina ~30 lt Noreciau suzinoti ar jis tiks ir ar veiks,aciu.

Kad nekurti atskiros temos noriu paklausti turiu TV Lg 42PJ550 jame yra DVB-C DVB-T (MPEG-4)

Kaip einu nustatymai,rankine kanalu paieska vietoj TV nustatau DTV (Digital TV),tada buna skale Bloga>normali>gera ir du pasirinkimai Uzdaryti ir Pradeti,taciau negalima paspausti Pradeti,tik uzdaryti.Palaukiu ~10 sec atsiranda uzrasas Nera Signalo.

Kaip pirkau TV sake bus 14 nemokamu kanalu.

Klausiau pas kabelines tiekeja sake,kad su mano planu turi buti visi skaitmeniniai kanalai kuriuos jie tiekia.

I tv yra ikistas kabelines laidas.

Redagavo Mantaxs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

HDMI kabelis tai tikrai turėtų tikt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki kad nekurti naujos temos noriu paklauti panasaus klausimo , taigi nusprendziau pirkti ta tv imtuva , nu tipo antzeminines televizijos imtuva , kur db prekiauja visais , ir pamaciau kad jame ira 2x hdmi , ir 2x usb ir noriu paklausti kam tie hdmi ?Kek suprantu junksiu ji prie teliko kad man roditu daug kanalu , beto ant jo dar parasita mpeg, dvd ir kaskas tokio .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei pas tave televizoriuje yra HDMI jungtis, tai į ją įjungus TV priedėlį, matysi raiškesnį vaizdą ir geresnį garsą. TV gaus pilnai skaitmeninį signalą. Jei jo pas tavo TV nėra, gali jungti per skartą, ar tulpes. Matysi visas programas. USB reikalingi priedėlio atnaujinimam, arba programų įsirašymui iš televizoriaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei pas tave televizoriuje yra HDMI jungtis, tai į ją įjungus TV priedėlį, matysi raiškesnį vaizdą ir geresnį garsą. TV gaus pilnai skaitmeninį signalą. Jei jo pas tavo TV nėra, gali jungti per skartą, ar tulpes. Matysi visas programas. USB reikalingi priedėlio atnaujinimam, arba programų įsirašymui iš televizoriaus.

O kokio tv priedelio reikia ?

Taip yra HDMI jungtis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kokio tv priedelio reikia ?

Taip yra HDMI jungtis.

Tau jau nebereik priedėlio, nes kaip ir sakei turi mpeg4 imtuvą ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau jau nebereik priedėlio, nes kaip ir sakei turi mpeg4 imtuvą ;)

Bet kaip man paleisti ?

Padarau automatine paieska,ma neranda tu kanalu,o tik kabelines...

Stai raso,kad yra skaitmeninis paketas http://www.remo.lt/aid=168.phtml

Ir as ji galiu ziureti,bet nezinau kaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet kaip man paleisti ?

Padarau automatine paieska,ma neranda tu kanalu,o tik kabelines...

Stai raso,kad yra skaitmeninis paketas http://www.remo.lt/aid=168.phtml

Ir as ji galiu ziureti,bet nezinau kaip.

Kiek zinau, lietuvoje nei vienas kanalas nera transliojamas aukstos kokybes. Taigi gali buti, kad ten TIK RASOMA, kad tai skaitmenine TV, o istikruju paprasti kanalai. Televizoriai pritaikyti skaitmeniniams kanalams, nes kitose salyse jie transliuojami, taciau tik ne Lietuvoje. (Ta prasme Lietuviski kanalai).

P.S. Tai tik mano zinoma informacija, jei klystu- pataisykit mane ir labai nepykit ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na,bet pvz MTV turetu rodyti,bet nerodo.Ir kaip daro paieska pirma iesko Radijos ir skaitmeniniu kanalu,bet is ju randa 0,o kaip iesko kabelines,tai 47...

Tai tinka HDMI kabeliai is Maximos ?

Ir kokia kaina mazdaug.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek zinau, lietuvoje nei vienas kanalas nera transliojamas aukstos kokybes. Taigi gali buti, kad ten TIK RASOMA, kad tai skaitmenine TV, o istikruju paprasti kanalai. Televizoriai pritaikyti skaitmeniniams kanalams, nes kitose salyse jie transliuojami, taciau tik ne Lietuvoje. (Ta prasme Lietuviski kanalai).

P.S. Tai tik mano zinoma informacija, jei klystu- pataisykit mane ir labai nepykit ;)

pataisau - nusisnekejai.

daugaiu neklaidink zmoniu rasydamas to ko nenusimanai, nes bus tokiu kurie ims ir patikes.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pataisau - nusisnekejai.

Na tai jai zinai pasakyk...Nes beverti posta parasei...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai jai zinai pasakyk...Nes beverti posta parasei...

ka cia rasyt daugiau, juk seniausiai ta skaitmenine televizija lietuvoj rodoma, nusiperki priedeli ir ziuri, jei jau integruoptas MPEG-4 dekoderis tai nieko nereikia isikisai antena ir ziuri.

postas nebuvo bevertis, nes jis parode kad zmogus teigia tai apie ka visiskai nenusimano. ir tai padejo jum nezinantiem suprasti kad tas postas buvo neteisingas.

Kaip pirkau TV sake bus 14 nemokamu kanalu.

Klausiau pas kabelines tiekeja sake,kad su mano planu turi buti visi skaitmeniniai kanalai kuriuos jie tiekia.

I tv yra ikistas kabelines laidas.

Mantaxs: jei butum perskaites instrukcija zinotum kad tuos nemokamus skaitmeninius kanalus reik gaudyt su paprasta namine antena, nes su kabeline tu jau gauni dekoduotus kanalus kuriu papildomai perkoduoti nereikia.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka cia rasyt daugiau, juk seniausiai ta skaitmenine televizija lietuvoj rodoma, nusiperki priedeli ir ziuri, jei jau integruoptas MPEG-4 dekoderis tai nieko nereikia isikisai antena ir ziuri.

postas nebuvo bevertis, nes jis parode kad zmogus teigia tai apie ka visiskai nenusimano. ir tai padejo jum nezinantiem suprasti kad tas postas buvo neteisingas.

Mantaxs: jei butum perskaites instrukcija zinotum kad tuos nemokamus skaitmeninius kanalus reik gaudyt su paprasta namine antena, nes su kabeline tu jau gauni dekoduotus kanalus kuriu papildomai perkoduoti nereikia.

Bet televizoriuje yra vienas DVB-C kistukas i kuri ikista kabeline TV.

2 HDMI

2 AV

USB

2 SCART

COMPONENT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai kiek tu kanalų matai iš viso? 14 kanalų gali matyt su paprasta antena, kolkas nemokamai. O tai jei randa pas tave 47 kanalus, tai visi 14 kanalų jau turi būti tarp jų. Maksimoj kabeliai geri. (apie 30lt) Aš turguje pirkau pigiau. (20lt) Čia Kaune. Beje renkantis priedėlį reikia atkreipt dėmesį, ar yra lizdas kortelėms dėti. Nes gali būti, kad kai nuo 2012 metų liks tik skaitmeninė TV, gali apmokestinti ir šituos 14 kanalų. O tada be kortelės nieko nebus. Todėl vėl reikės keisti priedėlius, pas ką bus be kortelių lizdo.

Visi 14 kanalų dabar transliuojami skaitmeniniu būdu. Čia jūs turbūt sumaišėt skaitmeninę TV su HD TV

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai kiek tu kanalų matai iš viso? 14 kanalų gali matyt su paprasta antena, kolkas nemokamai. O tai jei randa pas tave 47 kanalus, tai visi 14 kanalų jau turi būti tarp jų. Maksimoj kabeliai geri. (apie 30lt) Aš turguje pirkau pigiau. (20lt) Čia Kaune. Beje renkantis priedėlį reikia atkreipt dėmesį, ar yra lizdas kortelėms dėti. Nes gali būti, kad kai nuo 2012 metų liks tik skaitmeninė TV, gali apmokestinti ir šituos 14 kanalų. O tada be kortelės nieko nebus. Todėl vėl reikės keisti priedėlius, pas ką bus be kortelių lizdo.

Visi 14 kanalų dabar transliuojami skaitmeniniu būdu. Čia jūs turbūt sumaišėt skaitmeninę TV su HD TV

O kabelys turi buti paprastas tokio tipo http://www.ccsistemas.es/oscommerce/images/HDMI_cable.jpg ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.