Spyzius

Vat yra beda su psx zaidimo cd2

Rekomenduojami pranešimai

turiu 1cd visa praejau, bet ten iseivinu snowfield (ten kur ta wolf sniper nukaliau) ir ten toliau reikia cd 2 bet kai einu toliau raso insert cd2 tada as isjungiu ta zaida ir paleidziu cd2 bet tenais nerodo save, , tai kaip man padaryti kad eitu zaist cd2 MGS?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu 1cd visa praejau, bet ten iseivinu snowfield (ten kur ta wolf sniper nukaliau) ir ten toliau reikia cd 2 bet kai einu toliau raso insert cd2 tada as isjungiu ta zaida ir paleidziu cd2 bet tenais nerodo save, , tai kaip man padaryti kad eitu zaist cd2 MGS?

tiesiog tavo 1 ir 2 cd turi skirtingus gameid,kad ir kiek disku butu psx zaidimas,kad visi diskai matytu ta pati save faila ant psp,reikia visu disku gameid padaryt vienodus pagal 1cd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia reikia su HEX editoriumi atsidaryt eboot'a ir susirasti eilute ASCII '_SCUS_'

Prie tos eilutes reikia suvienodint abiejų CD numerius ir bus viskas okey.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet kaip as dariausi ta zaidimą man (su PSX2PSP programa) idejus imga iskart surase id ir nieko nekeiciau ir seip pagal mane jie vienodi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi sakau su HEX editorium atsidarai ta vadinamaji exe'ka (eboot) ir pasikeiti tuos kodus, pas mane veikia, pas kitus irgi veikia, turi veikti ir tau...

ir siaip nera jie vienodi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ta hexe editoiu bandziau bet kad ten gal milijonas eiluciu su skaiciais tai kaip man surast butent ta eilute?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.