WhyOrWho

Ar bijai mirties? Arba artimuju netektis?

Rekomenduojami pranešimai

sirdis dar kazkiek tai plaka ir palaidoja gyvam

siaip dabartines technologijos kiek zinau fiksuoja bet koki aktyvuma, seniau kuomet nebuvo tokiu technologiju visko budavo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sakykim taip: mirtis mirčiai nelygu, ir sakyti tiesiog "bijau" ar "nebijau" tai kažkaip... chmm... Keista...

Net kalbant apie artimuosius.... Beabejo, visi bijo tos artimųjų netekties, bet manau yra skirtumas kai pvz.: žmogus netikėtai žūna avarijoje (vat šito tai labai bijau), arba kai guli kelias savaites kankinamas ligos, ir visi tik ir laukia jo išėjimo...

Kas dėl savo mirties, tai bijau tik skausmingos ir lėtos mirties... Gal net ne mirties, o būtent tų kančių. O jei mirčiau staiga, ar net nesupratęs, kad mirštu (pvz.: miegodamas), tai realiai man jau būtų dzin.. ;) Na tik gaila būtų artimųjų....

P.S. O tema ir man atrodo be ryšio... Bent jau nelabai vietoje. Kai šalia visokie buki žaidimai (ale "įvertink avatarą"), kurti gana rimtas temas....

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai kazkaip labai nenoriu prarast tevu ir draugu...

;) ?

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as netikiu dievu ir netiku pomirtiniu givenimu.taigi ko man bijoti?ar bunai blogai kai miegi?arba ar buvo blogai kai as dar negivenau?taigi man atrodo kad po mirties bus lygiai ta spats kas ir pries gimima NIEKO.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as netikiu dievu ir netiku pomirtiniu givenimu.taigi ko man bijoti?ar bunai blogai kai miegi?arba ar buvo blogai kai as dar negivenau?taigi man atrodo kad po mirties bus lygiai ta spats kas ir pries gimima NIEKO.

Kuo toliau - tuo graziau.

Didziuojasi, kad buvo ir bus niekas ;)

Indusai, tai kai "pasi.ika" per gyvenima tai tiki, kad kirminu reinkarnuosis bent ;)

Rishkit ta nesveika tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rakinu tema nes ne sitam forume tokius dalikus sneket ,nelabai ir tinka cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.