sharoo

psp

Rekomenduojami pranešimai

Turiu kelis klausimus, bet nenoriu kimsti jums forumo naujom temom, todel rasau cia. Info ieskojau ilgai, bet nieko konkretaus neradau.

1. Psp slim ar fat ilgiau isbuna nekrautas (su org baterija)? Zinau, kad slimas maziau ryja, bet jo batareikos talpa taipogi mazesne, todel ir suabejojau.

2. Ka konkreciai itakoja tas ram skirtumas? Zaidimai greiciau uzsikrauna (taipogi net nevisi), kas dar?

3. Ar visas programas kurias galima naudot ant slim, panaudociau ant fato? Kiek supratau tik skype slimui pliusa duoda (nera pas mane namuose wi-fi, todel nelosia sitas), bet ar visi emuliatoriai, homebrew (or something) veiks taip pat stabiliai ir ar isvis visi veiks?

Nesinori skubet su tokiu dalyku, kainos skirtumas yra nemazas, uztat ir kyla klausimu. Dekui is anksto.

Redagavo warsonline

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1.fat ilgiau isbuna pakrautas

2,kiek zinau beveik nkeio neitakoja,gal biski zaidimu loading laika.bet tas skirtumas tikrai nevertas kokiu 200 skirtumo kainoje.

3.zinau kad daugelis homebrew neveikia ant psp slim,ir man vienas pagrindiniu dalyku del ko psp fat labiau patiko ne sten yra irda kuria turint kartu su ir shell jie neklystu galima teliko kanalus perjunti :notworthy: ir seip psp fat jei uzbrikinsi-atbrikinsi per kelias min su pandora.tavo vietoje as rinksciaus psp fat nes kaina tikrai nedidele plaimanijoje paieskojes gerai gali normalei veikianti su 2gb kortele uz 250-300 nusipirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu kelis klausimus, bet nenoriu kimsti jums forumo naujom temom, todel rasau cia. Info ieskojau ilgai, bet nieko konkretaus neradau.

1. Psp slim ar fat ilgiau isbuna nekrautas (su org baterija)? Zinau, kad slimas maziau ryja, bet jo batareikos talpa taipogi mazesne, todel ir suabejojau.

2. Ka konkreciai itakoja tas ram skirtumas? Zaidimai greiciau uzsikrauna (taipogi net nevisi), kas dar?

3. Ar visas programas kurias galima naudot ant slim, panaudociau ant fato? Kiek supratau tik skype slimui pliusa duoda (nera pas mane namuose wi-fi, todel nelosia sitas), bet ar visi emuliatoriai, homebrew (or something) veiks taip pat stabiliai ir ar isvis visi veiks?

Nesinori skubet su tokiu dalyku, kainos skirtumas yra nemazas, uztat ir kyla klausimu. Dekui is anksto.

na kei jau kaina tikrai taip skirasi..tai aisku imt pigesnis geriau.nes zaidimuose ar hembrew skirtumo jokio siaip nera.

3. siaip programu versijos kurios skirtos spec slimui ir eina tik ant slimo.bet yra versijos skirtos phatui taip pat.skirtumas kad slimo versijos isnaudoja tuos papildomus mb.beje skype ans slimo nieko vertas,nes negali chatint su tekstu,tik skambint ir kalbet balsu.programos visos veiks aisku.veiks ir to versijos kurios skirtos phatam ir tos versijos kurios skirtos slimui ant psp slimo.

didesnis slimo pliusas ,kas jis turi tv out,taigi gali pajungt prie tv,ir lost ar filmus ziuret.

2. konkreciai daugiau nieko neitakoja tas ram skirtumas.nes viskas turi buti tinkama ir phatam,tai jie negali kazko isleisti kas tiktu tik slimui.todel viskas eina ant visu psp.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.fat ilgiau isbuna pakrautas

2,kiek zinau beveik nkeio neitakoja,gal biski zaidimu loading laika.bet tas skirtumas tikrai nevertas kokiu 200 skirtumo kainoje.

3.zinau kad daugelis homebrew neveikia ant psp slim,ir man vienas pagrindiniu dalyku del ko psp fat labiau patiko ne sten yra irda kuria turint kartu su ir shell jie neklystu galima teliko kanalus perjunti :notworthy: ir seip psp fat jei uzbrikinsi-atbrikinsi per kelias min su pandora.tavo vietoje as rinksciaus psp fat nes kaina tikrai nedidele plaimanijoje paieskojes gerai gali normalei veikianti su 2gb kortele uz 250-300 nusipirkti.

Didelis dekui, tarpk kitko, kodel uzsibrikina psp konsoles? As neketinu labai ten brutaliai list nei trupucio isigilines, bet norisi zinoti konkrecias to priezastis.

P.S - Ka manai http://www.skelbiu.lt/skelbimai/su-garanti...sp-6015867.html , man puikus variantas, nemokamai pristatys, galybe priedu, atrodo geros bukles, reiks paklausti kaip su baterija reikalai, nes man tai vienas is main aspektu, neketinu i diena po 2 kartus krauti.

na kei jau kaina tikrai taip skirasi..tai aisku imt pigesnis geriau.nes zaidimuose ar hembrew skirtumo jokio siaip nera.

3. siaip programu versijos kurios skirtos spec slimui ir eina tik ant slimo.bet yra versijos skirtos phatui taip pat.skirtumas kad slimo versijos isnaudoja tuos papildomus mb.beje skype ans slimo nieko vertas,nes negali chatint su tekstu,tik skambint ir kalbet balsu.programos visos veiks aisku.veiks ir to versijos kurios skirtos phatam ir tos versijos kurios skirtos slimui ant psp slimo.

didesnis slimo pliusas ,kas jis turi tv out,taigi gali pajungt prie tv,ir lost ar filmus ziuret.

2. konkreciai daugiau nieko neitakoja tas ram skirtumas.nes viskas turi buti tinkama ir phatam,tai jie negali kazko isleisti kas tiktu tik slimui.todel viskas eina ant visu psp.

Bet kokia nauda is handheld, jeigu tu ja visvien prie tv jungi :() Dekui uz info, suzinojau rupimus klausimus. Redagavo warsonline

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Didelis dekui, tarpk kitko, kodel uzsibrikina psp konsoles? As neketinu labai ten brutaliai list nei trupucio isigilines, bet norisi zinoti konkrecias to priezastis.

P.S - Ka manai http://www.skelbiu.lt/skelbimai/su-garanti...sp-6015867.html , man puikus variantas, nemokamai pristatys, galybe priedu, atrodo geros bukles, reiks paklausti kaip su baterija reikalai, nes man tai vienas is main aspektu, neketinu i diena po 2 kartus krauti.

na del baterijos nereiktu jau labai rupintis.o jei losi namie tai visada po ranka pakrovejas juk.PSP niekaip tau neislaikys visos dienos losimo.na geras kelias valandas tai jo kokias 3,4 gal..visada galima isigyt papildoma akuma jei jau del keliavimo.

Ne į temą

siaip uzmaciau gan gera idomu dalyka vietoj papildomu baterijo ir pan.tai saules ebnergijos baterija.tokia nedidele dezute pasikrauna nuo sviesos.turi visu populiariausias jungtis tarp kuriu mobiliaku bei psp.mobiliakui leidzia kalbeti dar apie 1val su juo,o psp 2.5 val losti.taigi kam reikia vargti su baterijom kuriom reikia energijos kad pakraut ir pan.cia kelis tokius va turi ir losk kiek nori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na del baterijos nereiktu jau labai rupintis.o jei losi namie tai visada po ranka pakrovejas juk.PSP niekaip tau neislaikys visos dienos losimo.na geras kelias valandas tai jo kokias 3,4 gal..visada galima isigyt papildoma akuma jei jau del keliavimo.

Ne į temą

siaip uzmaciau gan gera idomu dalyka vietoj papildomu baterijo ir pan.tai saules ebnergijos baterija.tokia nedidele dezute pasikrauna nuo sviesos.turi visu populiariausias jungtis tarp kuriu mobiliaku bei psp.mobiliakui leidzia kalbeti dar apie 1val su juo,o psp 2.5 val losti.taigi kam reikia vargti su baterijom kuriom reikia energijos kad pakraut ir pan.cia kelis tokius va turi ir losk kiek nori.
Ne į temą

plius, psp baterijos ne lita ir ne du kainuoja.

dar vienas dalykas, i ka reikia atsizvelgti labiausiai perkant sitoki daikta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

plius, psp baterijos ne lita ir ne du kainuoja.

dar vienas dalykas, i ka reikia atsizvelgti labiausiai perkant sitoki daikta?

na juk negausi naujos baterijos su naudotu psp.be to jos normaliai laiko,tikrai nenumarinsi psps baterijos taip greit kad jau visai nelaikytu ar pan.del to nereiktu per daug jaudintis.i ka demesi atkreipt? geriausia aisku pries perkant ir mokant pinigus,paimt i rankas ,palaikyt,knopkes paspaudyt kaip viskas ten ,kaip analogas vaiksto ir pan.jei nera galimybes tokios,na tai nera.siaip psp geri patvarus daiktai.nieko jiem neatsitinka per daug.mano senukas psp phatas jau kazkur 5 metus as ji turiu,nuo pats atsiradimo. ir tiek atrodo,tiek veikia nepriekaistingai.normaliai priziurimas tarnaus tikrai ilgai. :notworthy:

perkant aisku svarbiausia ka gauni kartu,kokia MC,ar gauni orgu geimu,ar dar ko,gal kelias MC duoda tada geriau aisku.na MC didesnes talpos nera pigios tikrai.o su 2Gb nieko nepaveiksi tikrai.

aplamai ka verta turet papildomai jei turi psp,tai pandora batery pasidarius.bei MC spec kad reikalui esant bet kada butu galima psp susigrazint.kit uatveju gali tekti ilgai ieskoti ir vargti jei netycia uzsibrikintu ar pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na juk negausi naujos baterijos su naudotu psp.be to jos normaliai laiko,tikrai nenumarinsi psps baterijos taip greit kad jau visai nelaikytu ar pan.del to nereiktu per daug jaudintis.i ka demesi atkreipt? geriausia aisku pries perkant ir mokant pinigus,paimt i rankas ,palaikyt,knopkes paspaudyt kaip viskas ten ,kaip analogas vaiksto ir pan.jei nera galimybes tokios,na tai nera.siaip psp geri patvarus daiktai.nieko jiem neatsitinka per daug.mano senukas psp phatas jau kazkur 5 metus as ji turiu,nuo pats atsiradimo. ir tiek atrodo,tiek veikia nepriekaistingai.normaliai priziurimas tarnaus tikrai ilgai. :(

perkant aisku svarbiausia ka gauni kartu,kokia MC,ar gauni orgu geimu,ar dar ko,gal kelias MC duoda tada geriau aisku.na MC didesnes talpos nera pigios tikrai.o su 2Gb nieko nepaveiksi tikrai.

aplamai ka verta turet papildomai jei turi psp,tai pandora batery pasidarius.bei MC spec kad reikalui esant bet kada butu galima psp susigrazint.kit uatveju gali tekti ilgai ieskoti ir vargti jei netycia uzsibrikintu ar pan.

Galima paklausti kas yra mc spec? Cia backupas or wut? Ir kodel psp uzsibrickina, cia man svarbu nes netyc ko nezinodamas ir uzbrikinsiu pirmom dienom Redagavo warsonline

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima paklausti kas yra mc spec? Cia backupas or wut? Ir kodel psp uzsibrickina, cia man svarbu nes netyc ko nezinodamas ir uzbrikinsiu pirmom dienom

MC - memory card - atminties korta

spec - speciali , skirta butent atbrikint psp.

bet jei pats neflashinsi psp,tai ir neuzbrikinsi nieko.o po biski ismoksi visko.niekas negime mokedamas :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MC - memory card - atminties korta

spec - speciali , skirta butent atbrikint psp.

bet jei pats neflashinsi psp,tai ir neuzbrikinsi nieko.o po biski ismoksi visko.niekas negime mokedamas :)

tai vat nusprendziau nepirkti jokio slimo pirksiu fata ir manau neapsiriksiu jokiu ten man navarotu nereikia jokiu isejimu tv tiesiog noriu kad eitu visi zaidimai ish kortos ir kad galeciau zaisti manau man pakaks fato :)

norejau paklausti ar visi naujausi zaidimai eis ant phato ar nera skirtumo fatas ar nefatas ?:D ir kad ir betkoke versija nusipirkciau visi jie bus atrisami?:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai vat nusprendziau nepirkti jokio slimo pirksiu fata ir manau neapsiriksiu jokiu ten man navarotu nereikia jokiu isejimu tv tiesiog noriu kad eitu visi zaidimai ish kortos ir kad galeciau zaisti manau man pakaks fato :)

norejau paklausti ar visi naujausi zaidimai eis ant phato ar nera skirtumo fatas ar nefatas ?:) ir kad ir betkoke versija nusipirkciau visi jie bus atrisami?:D

Visi fat' ai bus atrišami ir žaidimai eis taip pat kaip ant slim'u.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi fat' ai bus atrišami ir žaidimai eis taip pat kaip ant slim'u.

labai aciu, taipogi labai norejau padekoti visiems rasiusiems labai malonu kai tema susilaukia demesio ir dar kas svarbu kad netik man vienam ji labai padejo tikrai daug suzinojau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norejau paklausti ar visi naujausi zaidimai eis ant phato ar nera skirtumo fatas ar nefatas ?:) ir kad ir betkoke versija nusipirkciau visi jie bus atrisami?:)

o idomu siaip butu suzinot kodel kategorsiaki neimti slimo? juk tas pats,jei kaina irgi ta pati tai kam rinktis sunkesni PSP,jei gali lengvesni.

kuo skiriasi CFW 5.03 HEN-C(FULL) nuo 5.50 Gen d-3? Ir 200x PB reiskia "piano black"? dq

HEN-C cia cfw naudojama su nenulauziamais pilnai psp,kai naudoji chickena.

GEN-D3 naujausia kol kas cfw ,su kuria eina ir nefixinti zaidimai. fixinti zaidimai eina ir su M33. tai toks skirtumas.tiesiog metiesi naujausia cfw,bei prometeus plugina. ir losi viskas kas fixinta ir kas ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o idomu siaip butu suzinot kodel kategorsiaki neimti slimo? juk tas pats,jei kaina irgi ta pati tai kam rinktis sunkesni PSP,jei gali lengvesni.

Pavyzdziu man, slimo vienintelis svarus privalumas yra kompaktiskumas, tv out naudos nedaug teikia, 2x ramu mano supratimu tik tam, kad privalumu sarasa pailgintu, realiai nedaug is jo naudos, tas plonumas ir lengvumas gerokai minusavo patvaruma (zinoma nuo savininko cia priklauso, bet visgi) o akumuliatorius maziau laiko uz fat. Aisku, jeigu daug keliauja zmogus tai tas kompaktiskumas gerai suzaidzia, bet velgi - su akumuliatorium dega. Nu cia beabejo, pasaka begalo, savo isitikinimu niekas nekeis, kaip sakoma kiekvienas jurgis savo skrybele giria :)

ir btw, jeigu slimo kaina buna kaip fato, tai reikia suprasti, kad jam kazkas negera (psp ta prasme) nes kiek isnarsiau skelbimu puslapiu, tai tarp vienodo komplekto slim ir fat yra apie 100lt skirtumas

Redagavo warsonline

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.