arnuliux

Kaip sujungti PC su TV

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, norejau paklausti gal kas zinot kaip reikia padaryti kad TV butu vietoj monitoriaus? Pas mane vaizduske: gf FX5200.

Tai va, dar noreciau suzinoti kokiu laidu rektu ir t.t. Lauksiu jusu atsakymu ir is karto dekoju. :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, norejau paklausti gal kas zinot kaip reikia padaryti kad TV butu vietoj monitoriaus? Pas mane vaizduske: gf FX5200.

Tai va, dar noreciau suzinoti kokiu laidu rektu ir t.t. Lauksiu jusu atsakymu ir is karto dekoju. :huh:

gal juokauji,paprasta tv nori pajungt?? nebent HDTV tada taip,o paprasta tvgali naudot nebent filmam ziuret,siaip laidas turejo buti kartu su plokste,na is plokstes video out pajungi laida i teliko video in ir viskas,tik butinai reik laida jungt isjungtam ir pc ir telikui,tik paskui ijungt abu,nes kitaip nusprogs plokstes video out ir neberodys,o jei nori prie HDTV pajungt tai reikia paprasto vga laido ir tiek,arba per dvi jei tv toki turi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as noriu panaudot filmam zet, nes mano monitorius 15coliu tj nlbj patogu zet.. o su plokste man nebuvo prideta laido, gal zinai koki reiketu nusipirkt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as noriu panaudot filmam zet, nes mano monitorius 15coliu tj nlbj patogu zet.. o su plokste man nebuvo prideta laido, gal zinai koki reiketu nusipirkt?

paprasta laida su tulpem abiejuose galuose,tik manau plostej isejimas yra svideo pas tave,todel dar reiks perejimo is Svideo i paprasta tulpe,siaip laidas sujungti su tv tinka bet koks video-audio laidas su tulpemis,o cia reiks naudot tik viena laida,yra pirkt ivisur manau,jei tv toli nuo pc,imk kokiu 5 metru laida,ir bus ramu,pats kazkada buvau sujunges taip savo fx 5200,tai zinau,tik dar karta ispeju,laida sujung tik isjunges tv ir pc,nes pats buvau suvares net kelias vaizduskes delto,na pati plokste veikia bet video-out jau nebe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip is kompo reikia nustatyt?

per pc nueisi i Display properties ir surasi TV detection,tada galesi rinktis tarp 1 ekrano ir 2,vienas bus monikas,kitas TV

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per pc nueisi i Display properties ir surasi TV detection,tada galesi rinktis tarp 1 ekrano ir 2,vienas bus monikas,kitas TV

Kad as nerantu to TV detection, gal gali paaiskint tiksliau kur jis yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad as nerantu to TV detection, gal gali paaiskint tiksliau kur jis yra?

reikia eiti ten kur vaizdo plokstes nutstymai,kur visi 3D ir pan nustatymai yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

shiaip as esu pasijunges ziuret filmam... gf FX7200 atrodo del to 7200 neklystu... siaip gerai rodo graziai nors monitorius 19 coliu... tj... laida reik su tulpem... bent pas mane tjp tv-out kisi kita gala... krc...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.