Nikex

Patarkit :)

Rekomenduojami pranešimai

ka zinau.... uz psp 600lt biski daugoka.kai jie nauji po 700 buna.uz tiek ir ps3 slim galetum nusipirkti

Redagavo osmosas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet sake visai naujas jis... Ir beto jeigu is pardos tai nk gero... Nes 1 dalykas jie yra naujausi - o tai reiskia neatrisami...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet sake visai naujas jis... Ir beto jeigu is pardos tai nk gero... Nes 1 dalykas jie yra naujausi - o tai reiskia neatrisami...

Būna ant dežutės parašyta koks modelis, šitas kur davei nuroda 200x, tai jų visi modeliai atrišami, o 300x serijos nevisi, ir jei perki iš parduotuves 200x serijos, tai jį laisvai gali atsirišt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbejau su tokiu pardaveju sake visoj lietuvoj 200x versijos isgraibytos ir sake nezino kada atsives , bet sake negreit.... O as laukt ilgai nelabai noriu :D o ce dar + su priedais keliais ir atminties koretele + nesuvarytas , kaip naujas... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbejau su tokiu pardaveju sake visoj lietuvoj 200x versijos isgraibytos ir sake nezino kada atsives , bet sake negreit.... O as laukt ilgai nelabai noriu :D o ce dar + su priedais keliais ir atminties koretele + nesuvarytas , kaip naujas... :D

Žiurėjau aš ta tavo skelbima, gražiai parašyta tai ir susidomi pirkėjai... aš kaip nauja 3003 psp su 8 gb originalia korta su garantija pasėmiau už 470 Lt, ten tie priedai kur tam skelbime parodyti tai kinietiški beveik visi yra iš ebay po 10 lt gali jų parsisiust... Pasižiurėk daugiau skelbimų, nes manau šito kainą didoka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiurėjau aš ta tavo skelbima, gražiai parašyta tai ir susidomi pirkėjai... aš kaip nauja 3003 psp su 8 gb originalia korta su garantija pasėmiau už 470 Lt, ten tie priedai kur tam skelbime parodyti tai kinietiški beveik visi yra iš ebay po 10 lt gali jų parsisiust... Pasižiurėk daugiau skelbimų, nes manau šito kainą didoka.

viskas yra kinietiška tas pats dėklas kinietiškas korteles ir baterijos gaminamos kinijoje tiktais kad firmoje sony ar dar kur ir kokybiškiau bet ir kiniškas kartais nėra blogas jei neturi daug pinigu :?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas yra kinietiška tas pats dėklas kinietiškas korteles ir baterijos gaminamos kinijoje tiktais kad firmoje sony ar dar kur ir kokybiškiau bet ir kiniškas kartais nėra blogas jei neturi daug pinigu :?

Kartais originalios Sony prekes gaminamos Kinijoje, taciau kinieciu kompaniju neoriginalios kopijos dazniausiai buna prastesnes kokybes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NUsisnekejai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Visko gali būti kad ir pats psp pagamintas Kinijoje. Nėra ko kreipti dėmesio į pagaminimo šalį.
Redagavo Gdeon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tuos visus priedus turiu man svarbu koretele ir pats PSP... Snekejau su pardaveju telefonu sake PSP,kortele ir t.t. Viskas ORGINALU .... Tai ka zn.... Maciau kitus skelbimus isviso sudrozti psp net nesinori pirkt... O sitas tos visai nieko... Nera beveik ibrezimu kaip naujas dar ta kortele ir t.t.... Tai patarkit pirkt ar ne? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tuos visus priedus turiu man svarbu koretele ir pats PSP... Snekejau su pardaveju telefonu sake PSP,kortele ir t.t. Viskas ORGINALU .... Tai ka zn.... Maciau kitus skelbimus isviso sudrozti psp net nesinori pirkt... O sitas tos visai nieko... Nera beveik ibrezimu kaip naujas dar ta kortele ir t.t.... Tai patarkit pirkt ar ne? ;)

Mum tai tas pats, bet nauji slimai eina po ~ 400 lt atminties kortele dar koki 100 lt. Pirk greičiau ir nekvaršink sau galvos ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei turi pinigu ir ju negaila tai pirk kas mums,bet veliau jei staigiai uzsimanysi parduoti 600lt tikrai negausi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perku sau daikta su kuriuo naudosiuos ilgokai,tai nemanau kad uzsimanysiu greit parduot... Aj ir dar susiderejau su juo kad vietoj 8GB kortos imestu 16GB korta ;) Tai jau snd issius ji man ;) Ka zinau priziuretas geras daiktas. Kas isto kad nusipirksiu koki kita slima uz 400LT ir jis bus ant tiek sudroztas kad tik panaudosiu ir jis man uzlus ka tada darysiu ;) O cia matos zmogus uzsima tokiu verslu taiso juos priziuri ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perku sau daikta su kuriuo naudosiuos ilgokai,tai nemanau kad uzsimanysiu greit parduot... Aj ir dar susiderejau su juo kad vietoj 8GB kortos imestu 16GB korta ;) Tai jau snd issius ji man ;) Ka zinau priziuretas geras daiktas. Kas isto kad nusipirksiu koki kita slima uz 400LT ir jis bus ant tiek sudroztas kad tik panaudosiu ir jis man uzlus ka tada darysiu ;) O cia matos zmogus uzsima tokiu verslu taiso juos priziuri ir t.t.

ilgai nesinaudosi ;) greit atsibos.

bet va http://www.skelbiu.lt/skelbimai/su-garanti...d3-6245382.html

kam moketi 150 daugiau jei tas pats uz 450 yra ?;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.