scalman

nuomones apie xbox 360

Rekomenduojami pranešimai

nu tada tau jau laikas 120gb hdd dairytis :D:D

del demuskiu,nemanau,nes jas pereini ir daugiau nera reikalo jas laikyt harde,na kol kas dar nieko netryniau nes mazdaug puse vietos dar yra laisva,o be demuskiu nzn ka dar galima laikyt boxo harde,beje gal meginau streamint divx filmus per xbox 360 is pc hardo,kokiu budu naudojaisi,nes ju yra ivairiu,tik atsiliepimai nera labai jau stulbinantys,tipo reik galingo pc kad butu gera kokybe ir pan,man kazkaip lyg ir norejosi ismegint bet neprisiruosiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nieka ipatinga streamini ir viskas. jei turi vista siektiek geriau, nes su windows media center galim streaminti net aplikacijas, brouseri, zaidimus nedidelius, visokia media ir tt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieka ipatinga streamini ir viskas. jei turi vista siektiek geriau, nes su windows media center galim streaminti net aplikacijas, brouseri, zaidimus nedidelius, visokia media ir tt.

butent kad pas mane ne win media center,todel galiu streamint tik per WMP11,nors kai boxas prie to pacio moniko pajungtas tai kam kazka streamint is pc :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Square Enix per 20 metu niekad negalvojo kad pristatines zaidimus microsofto konsolei bet laikai keiciasi

http://www.gametrailers.com/player/25020.html

jrpg ateina ir i xbox 360 ir dar ne is bet ko,o is paciu Square ...

o siaip del hardo tai na,per brangu nes reikia laptopinio hardo,tai biski gaunas ka pirkt harda nauja tai tiek dasidejus ir pats elite iseitu,geriau staliniam kompui uz tokia kaina paimt vos ne trigubai didesni harda ir streamint per boxa jei reikia,siaip jei ne demuskes tai isvis neisivaizduoju ka tam boxo harde ten laikyt kai pc tam paciam kambary stovi vistiek

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va dabar apie GRAW2 :) Grafika stulbinanti nors pats žaidimas tikrai įdomus ir sunkus. Ne mano stiliaus, bet manau sulošiu aš jį. Nepatiko tai komandos valdymas nesigaudau aš jame :) Bet prie visko galima priprasti :) Žaidimas įspūdingas, apsimoka jamti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vakar vienu prisedimu DoA4 (dead or alive 4) su visais charais perejau, uztrukau 5h, dar tuo paciu kol losiau pora demo atsisiunciau... Liuks konsole, dar mp3 playeri prijungiu kad nenusibostu fightingo garsai, tai isvis nerealu. Va dabar tik galvoju kur kokia Sony Bravia pavogus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje kaip jum toks faktas kad x360 rpg Blue Dragon uzima 20GB,net 3 DVD DL disku reikia sitam zaidimui,dar x360 to nemate,reiskia gali ant boxo buti ir tokie zaidimai,o as jau galvojau kad nekurs tokiu dideliu zaidimu ant x360,malonu kad galesim ir ateity tureti daug uzimancius zaidimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jugis HD grotuv1 i6leist zada? Bet ar ten tik geimam ar filmam?

tai boxas jau senai turi HD DVD grotuva,ten tik filmam buvo skirtas,siaip dabar ta grotuva atnaujino kazkiek,bet siaip zaidimai per ji kol kas neina,ir aciu dievui kad ne :cheers: ,bet kas ten tokiam neispudingam zaidime uzima 20 gb tai kazkaip neaisku,bent jau man tas zaidimas nevertas demesio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.