scalman

nuomones apie xbox 360

Rekomenduojami pranešimai

idomu pasidare parasyt savo nuomone apie sia konsole,nesenai isigijau nauja,ir jau po keliu dienu flashinausi,pats nedariau ne buvo samsungas kuriam reikia to sata kontrolerio,tai kai suzinojau kaina tai pradingo noras flashint nors tikrai nieko sudetingo nebutu,tai va dar pries flashinima pasijungiau live,ir galvojau kaip bus kai nuflashinsiu,ogi pasirodo viskas ciki,jokio bano,viskas veikia puikiai,iskart nuflashines paemiau ir Bioshocka irasyta,gryzes ismeginau,viskas labai gerai,ispudziai kuo geriausi,beje pajungiau boxa prie savo pc moniko,ir nustatau tiek kiek nesa monikas 1280x1024,viskas atrodo nerealiai graziai,beje demuskes per live siunciasi labai gerai ir greitai,kol zaidziau Bioshocka,atsisiunciau Forza 2 demo,labai geras zaidimas,tikras racing sim,na cia jau kitas lygis lygint su GT4,nes pats metais losiau GT,o dabar stai kazkoks Forza 2,viska apverte aukstyn kojom ir jau tikrai turesiu sita zaidima,patiko viskas,grafika,garsas,kaip masina elgiasi,kaip reaguoja ir stabdzius ar akseleravima,kaip isima posukius,tiek prazaista su GT kad cia jautiesi visai gerai,nieko per daug sunkaus,tik reikia daugiau masina valdyt kelyje,ji nera tokia stabili jei isjungi visas sistemas,o kokie driftai su mustangu,ohoho... ir viska gali valdyt kaip nori,o kokie pazeidimai,jei ibrezi dazus tai ibrezi,jei izdauzai lempa tai ir isduzta,viskas realiai,graziai,na aisku cia ne burnoutas koks,nereikia tiketis detaliu lakstymo po trasa,bet pazeidimai daro tai ka ir turetu daryti tokiam zaidime,zodziu, kol losiau forza 2,atsisiunte Lost planet demuske,ir vel likau nustebintas maloniai,kol ta losiau dar Ace cimbat 6 demo atisisunte,tai ta ismeginau,ir vel nuostaba,viskas grazu blizga,grafika tiesiog max,ant moniko viskas atrodo tiesiog nerealiai,beje kol boxas siuncia demuskes,pc siuncia pilnus zaidimus, tik ne taip greitai kaip boxas is live,o kur dar kitos galimybes su boxo live,vienu zodziu,viskas idealu ir jokios baimes nusiflashinus,boxas nekaista,stovi stacias ant pc dezes,visa diena buvo ijungtas ir nieko nei kaito per daug nei ka,tai va tiek ispudziu,minusu nematau jokiu,o didziausias pliusas tai live ir begales siuntimu,nes ir nezaidziant galima praleisti prie konsoles pasirodo daug laiko,labai greitas demuskiu siuntimas beje,palyginus su pc tainer ka lygint net,nors ir is to pacio routerio abu pajungti,o ir demuskes visos nera nei nuobodzios nei trumpos,normalu kad susipazint su zaidimu tai butent tai ko reikia

beje meistras sake kad nuflashinus nera garantijos kad negausi kazkada bano kad ir su kokia fw butum,taigi garantijos kaip ir nera,bet man jokios baimes nebuvo ir viskas veikia kuo puikiausiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o koki tau flasha ikale ?iXtreme 5.x ar C4EVA 1.x ? siaip nzn kaip cia,bet pvz kokiam games.lt parasius sitoki straipsni,tai tave isvadintu pagirunu ir ispejima gautum :huh::) bet cia taip nebus kaip pastebejau.Taip,x360 yra geras aparatas... tik kazkaip nenoriu as flashint savojo kol garantija nepasibaigs,nes... paprasciausiai ranka nekyla... :) dar kas uzlinks iskart po flasho ir amen :)

P.S nenutirpo rankos berasant ? :)

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o koki tau flasha ikale ?iXtreme 5.x ar C4EVA 1.x ? siaip nzn kaip cia,bet pvz kokiam games.lt parasius sitoki straipsni,tai tave isvadintu pagirunu ir ispejima gautum :huh::) bet cia taip nebus kaip pastebejau.Taip,x360 yra geras aparatas... tik kazkaip nenoriu as flashint savojo kol garantija nepasibaigs,nes... paprasciausiai ranka nekyla... :) dar kas uzlinks iskart po flasho ir amen :)

P.S nenutirpo rankos berasant ? :)

imete iXtreme 1.2c ,na pati naujausia krc sake,o baisu visai nera ir nesuprantu ko cia bijot flashint,nieks garantijos neduoda kad neuzbanins,bet jei bijot ir nesijungt tai didz nesamone,nieks cia nesigiria,tiesiog parasiau apie zaidimus kelis,man kaip GT fanui didziausiam, tai forza 2 pasirode ziauriai mano skonio,nzn kaip kitiem atrodo,kam nepatinka tai ir nera ko komentuot nes as tik savo nuomone parasiau ir nesakau kad taip yra,o kad man taip atrodo,skirk tokius du dalykus,o laikyt orga tai man nera jokios prasmes ir saugot ta garantija,as pirkau boxa tam kad zaisti,net nebuciau emes jo isvis jei buciau galvojes kad neflashinsiu,niekas ten tikrai negali uzlinkti nuo flashinimo,aplamai ten pats pasidaryciau,tik kad va samsungui reikia to sata kontrolerio,tai del to pats neflashinau

be to manau svarbu parasyt savo nuomone apie kaza naujo,tai padeda kitiem susidaryti nuomone apie pacia konsole,ir apie zaidimus,pvz manirgi buvo idomu pasiskaityt apie ps3 kas rase atsiliepimus,kuo daugiau suzinai tuo geresne nuomone susidarai apie daikta

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

n0one>>iXtreme 1.2x ir Xtreme, skirk du dalykus. Scalman, manai neužbanins? Maxmum metus džiaugsies ir būsi banned. :huh: Na nelinkiu, bet... Aš forzos nelošiau, nespręsk apie žaidimą iš jo demo. Lost Planet pirmos 5misijos jėga, bet 6oj jau nesamonės prasideda. :) Mano įpūdžiai irgi geri, nei kaista jis, nei ką, lošiau kokias 5h maximum.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scalman, gali rašyt žmoniškai, su visais skyrybos ženklais ir pastraipomis ir LT raidėm, nes kažkoks marmalas gavosi, kurio neįmanoma skaityt. Visas postas - vienas sakinys :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

To Audris 5h per dieną ar aplamai? :huh: Na ką galiu pasakyt. Pliusai: Sąlyginai pigus, grafika neatsilieka nuo PS3, turi puikų Xbox live servisą, nulaužiamas ir žaidimus galima įrašinėt namų salygomis, turi nemažai išskirtinių ir gerų žaidimų, pultelis gan patogus, galima prijungt prie Monitoriaus ir Halo3 + GoW + Bioshock :) ... Na gal dar ką prisiminsiu.

Minusai: perkaitimo problemos arba brokas (Ring of death), Xbox live yra mokamas (nors aš gaunų nemokamai, he he), gal kiek trūksta žaidimų įvairovės - dauguma žaidimų FPS'ai, bet situacija jau taisosi, na ir rizika gauti ban'ą iš Xbox live. :)

P.S. Beje Audris, manau jei ir bus išbaninta iXtreme, tai manau šiais metais (tarkim per Halo 3 išleidimą), arba niekada, nes nemanau, kad būtų prasmės, M$ kažko dar laukti, iki kitų metų. Jei jie nebanins, reiškia nežino kaip.

Redagavo Amber01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na is demo galima daug ka sprest,ir tikrai zinau kad full version forzos dar geresne,ner ka nei kalbet apie tuos visus customization kuriu nera demuskej,siaip as apie zaidima jau zinau viska,todel tikrai zinau kad jis ziauriai geras,o demuske tikrai verta pazaisti,tik va cia dar sunkiau masinas valdyt nei GT4,tai tiem kam racing simai ne prie sirdies,sito geriau net nemegint,as ir nepsrendziu apie zaidimus pagal demo,tiesiog visa info jau zinau,visokius video ir pan jau esu mates,norejosi tik ismeginti kaip tai zaidziasi,todel kaip ir lost planet,taip ir ace combat 6 tikrai bus tie zaidimai kuriem bus atiduota nemazai laiko,dar nemeginau kitu,bet demuskes vis siunciasi taigi kas diena ismeginsiu vis po nauja zaidima

pc eina parom ir siuncia boxo zaidimus,o live siuncia demuskes,jei jau imti konsole tai reikia ja ir isnaudoti tam kam ji yra sukurta,o butent zaidimam.o tas live,jei nebutu tai ir nereiktu,online zaidimai nelabai domina

beje xbox live yra nemokamas,mokama yra zaisti online kiek zinau,o del flkashinimo baninimo,tai visai nera jokios baimes,jei nubanins tai nubanins,o kol kas viskas eina gerai,nesu kvailas ir zinau kokia dabar situacija su tuo baninimu

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scalman, o tai dar nebandei žaisti live nieko? Juk vieną mėnesį gauti free Gold membership. Iš tikrųjų net tris, tik reiks po mėnesio vel kurt naują gamertag'ą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scalman, o tai dar nebandei žaisti live nieko? Juk vieną mėnesį gauti free Gold membership. Iš tikrųjų net tris, tik reiks po mėnesio vel kurt naują gamertag'ą.

ne online dar nieko nezaidziau,kad kazkaip man patinkantys zaidimai ir patinka butent del single player,siaip siuntinejuos tik demuskes kol kas,aisku tam nereikia tureti gold,na bet nezinau kam ta gold daugiau man panaudoti,dabar zaidziu Bioshock,o jis isvis neturi multiplayerio atrodo,va tokie zaidimai kaip TDU bus idomu,kad dar atsisiust galima apie 25 naujas masinas is intero,pasiulyk ka dar veikti idomaus su live

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per parą 5h, be perstojo. Aš niekad nejamu demo, kažkaip nematau prasmės siųst iki 2gb kai pilna versija 6gb. Man pačiam LIVE niekam nereikalingas. Beje, ir š video apie žaidimą spręst negalima :) Va Dead rising pradžioj patiko, apskui nebesamonė, o gameplay toks axuebitelnas. O dabar įspūdžiai iš ką tik iškepti Surfs Up. Labai smagus žaidimas, nors gameplay'us nelabaižavėjo. Graži grafika, šviesus, įdomūs triukai, smagūs veikėjai. Visur vanduo :) Labai geras garso takelis. Vnž patko, nenusivyliau, nors maniau bus vakiškas koks 5metų vaikams, o va, visai įtraukė :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per parą 5h, be perstojo. Aš niekad nejamu demo, kažkaip nematau prasmės siųst iki 2gb kai pilna versija 6gb. Man pačiam LIVE niekam nereikalingas. Beje, ir š video apie žaidimą spręst negalima :) Va Dead rising pradžioj patiko, apskui nebesamonė, o gameplay toks axuebitelnas. O dabar įspūdžiai iš ką tik iškepti Surfs Up. Labai smagus žaidimas, nors gameplay'us nelabaižavėjo. Graži grafika, šviesus, įdomūs triukai, smagūs veikėjai. Visur vanduo :) Labai geras garso takelis. Vnž patko, nenusivyliau, nors maniau bus vakiškas koks 5metų vaikams, o va, visai įtraukė :)

o kodel demo nesisiust jei tai nieko nekainuoja ir jei tai gali daryt zaidimo metu,siaip del dydziu tai daug demuskiu uzima po 700mb -1gb,o pilna buna ir 8gb,be to per xbox live labai greitai atsiuncia,ir su demuskem tikrai yra ka veikti,bent jau man tai padeda susidaryt nuomone apie zaidima,sakai live niekam nereikalingas,na kaip kam,man tai idomu gauti naujausia info,video,demo apie naujausius zaidimus. pvz negalvojau kad Splinter Cell DA bus toks geras ant boxo,kol neismeginau demo,dabar zinau kad ji tikrai zaisiu,o kodel is demo negalima sprest apie pati zaidima? demuske tikrai nebuna geresne uz full version,taigi jei patiko demo tai tikrai zaisiu ir pilna

biski idomu kodel gi nepasinaudot live galimybem jei gali pasinaudoti jomis,viskas labai patogu,ne kaip su pc,cia tai jau boxo pranasumas pries pc manau,niekad negalvojau kad konsolem reikalingas internetas,bet su boxo live galimybem tikrai pakeiciau savo nuomone,kai prie pc interneto praleidi valandu valandas kol kas surandi idomaus,cia viskas po ranka niekur nereikia landziot,boxo live vertinciau tikrai 10 balu

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniškai youtube padeda ;D Dėl video ir info arba ga,espotas ir t.t. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniškai youtube padeda ;D Dėl video ir info arba ga,espotas ir t.t. :D

na video tai video,ir tikrai ne per youtube ziuriu,o is game trailers ar is stage.6.divx,ten pasiziurai viska HD,kokybe irgi svarbu,kam i tuos kvadratelius ziuret mazam ekrane,jei gali full screen HD kokybe pamatyt,bet video tai video,tai nieko nepasako apie pati zaidimo procesa,valdyma,pagaliau ir grafika,is tu video negali spresti tiksliai,nes bent jau man tai demuskiu visu grafika atrodo geriau nei paziurejus tuos video,susidaro visai kitoks ispudis,suzaisti viena zaidimo lygi,ar pravaziuoti keleta trasu su keliom masinom,to pilnai uztenka,kad susidarytum ispudi apie zaidima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip ten intikas pasijungia ??? tinka kabelinis netas???

nu jo tinka,as pats per kabelini pasijungiau,per routeri.Ir viskas puikiai veikia,live tiesiog blizga,vien demuskiu 100 nemokamai siustis,siaip nereik jokiu web brouseriu,jokiu papildomu ziniu,tiesiog viska padarai keliais joistiko paspaudimais: zaidimai,video,muzika,themos,picsai, viskas is live

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.